Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling."— Præsentationens transcript:

1 VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling Vi udvikler vores medlemmer, både som fodboldspillere og mennesker. Vi udvikler vores trænere og vores frivillige. Vi udvikler vores klubmiljø og forbedrer klubbens fremtid. Glæde Fodboldtræning, kamp og samvær skaber glæde og sjove timer. Vi giver positiv og anerkendende respons. Engagement & Fællesskab Vi har lyst til at være en del af fællesskabet i klubben. Vi udviser forståelse for helheden i klubben og interesserer os for alle holds ve og vel på tværs af køn, alder og niveau. Respekt & Tolerance Vi omgås hinanden med gensidig respekt. Fair play - også uden for banen.

2 Forventning til trænere: Positiv coaching, sportslig optræden, rollemodel på alle måder, spillerudvikling, glæde, ambitioner, fastholdelse af vores spillere, talentudvikling, sociale aktiviteter, sammenhold, fairplay. Link til Træner ansvar og opgaver Forventning til spillere: Engagement, energi, lyst, drive, glæde, kammeratskab, fair play, koncentration. Link til Forældre info Forventning til forældre: Engagement - deltag, vær træner, holdleder, kampleder, etc Lev de 10 forældre bud - Link til Forældre info Forståelse for fodboldsportens dilemma med begrænsede resurser, mange spiller niveauer og ønsket om udvikling for alle spillere. VSB hjemmeside

3 Spilleregler trænere og forældre Trænere Med afsæt i vores værdier skal vi som trænere leve op til følgende principper: HAK princip(Halvdel af kampen) Rotationsprincip( udvikling af spillere) Dette med afsæt i såvel alder og niveau, som drøftes ude i grupperne Forældre De 10 forældreråd Respektere at trænere har det faglige ansvar for holdet og med dette også indhold af træning samt afvikling af kamp. Kunne forvente at trænere lever op til principper omkring HAK og rotationsprincip med afsæt i alder og niveau

4 Udvikling af træner kompetencer Hvorfor Vi ønsker at udvikle vores trænere og frivillige. Derved skabe de bedste og mest motiverende rammer for vores trænere og frivillige samt sikre bedst mulige træningsmiljø Hvad Skabe nogle rammer som gør at vores trænere kan udvikle sig Skabe nogle rammer som tager hensyn til de enkelte årgange og deres behov, ud fra hvad der er af ressourcer Hvordan Tilbagemelding fra trænere!

5 Spørgsmål i grupper Hvordan tænker i HAK og rotations princip i praksis for jeres årgange Hvordan kan vi bedst understøtte jeres behov i forhold til at styrke Jeres trænergerning. Er der et behov og hvordan kan det i praksis lade sig gøre?

6 Specifiktræning Specifiktræning er individuel teknisk træning – ikke en ekstra holdtræning – fra U10-U15 2 grupper: U10-U12 og U13-U14 (lige nu betyder det årgangene 2007-2005 for drengene + 2005-2004 pigerne og 2004-2003 for drengene + 2003-2001 pigerne) 2002 drenge har lige nu lagt en ekstra træning ind for 1. holdet og så lader vi årgangen være med det. Pigerne skal med efter sommerferien – der er pt andre arrangementer for dem. Indhold: Individuel teknisk træning på højest mulige niveau Temaopdelt. Dermed lægger vi også op til, at det kan være forskelligt fra tema til tema, hvilke spillere fra årgangene der deltager. Dog skal vi sigte mod, at det er de absolut dygtigste og mest træningsparate, der deltager. 1 træner bliver ansvarlig for 2004-2003 drenge + 2003-2001 piger gruppen og Dennis for 2007-2005 drenge + 2005-2004 piger. Der skal findes 3-4 trænere til hver træning, som tænkes afviklet om onsdagen med først den yngste gruppe og så den ældste gruppe efterfølgende. Vi skal forsøge at involvere 1. holdets spillere i de forskellige temaer, så de kommer og bidrager med deres erfaringer og får bygget bro samtidigt. Endelig er det tanken at starte dette op medio april og køre uden ændringer frem til sommer, for så at kunne justere og optimere til opstart efter sommerferien. Målmandstræningen forsætter som en del af specifiktræningen og ligger også onsdag, så der kan samarbejdes.


Download ppt "VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google