Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolereform august 2014………………
Advertisements

Læselektiefri – hvorfor?.  Lektielæsning integreret i undervisningen (20 % af lektion)  Flere undervisningstimer  Næste time begynder hvor sidste.
Intern kommunikation – hvordan arbejder vi mere bevidst med den?
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Lærerprofessionen.
Skolereform august 2014………………
Tanker om portfolie Den 21/10 Af Krea-gruppe.
Opsamling på gruppearbejde på SIP2. Tema SIP 3: ”At skolerne udvikler deres undervisningspraksis, undervisningsorganisering og årsplanlægning med henblik.
Brug blog i undervisningen og styrk skriftligheden Ved Balder Asmussen.
Forældretilfredshedsundersøgelse Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.
Inspiration til reformarbejdet
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Alle børn er alles ansvar
Det humanistiske fakultet – didaktiske virkemidler og metoder
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Cooperativ learning - også kaldet CL
1 Evaluering af faget grønlandsk I forhold til Forordningen nr. 8, 2002 Bygdeskoleledermøder Qaasuitsup Kommunia Ilulissat 2011 Institut for.
Relationer handler om troværdighed og tilgængelighed
Pædagogisk ledelse af erhvervsuddannelser
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Kodeks for offentlig topledelse
Hvilke lærere vil jeg have på mit lærerværelse i morgen ?
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Lærerprofessionen.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder.
Læring, kommunikation og samarbejde
v/ Jakob Harder, vicedirektør Undervisningsministeriet
Pædagogik & kompetenceudvikling i SPIDO-forløbene Knud Erik Jensen, konsulent og underviser på SPIDO
Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.
Fra kursus til lokal skoleudvikling – om og med medier 13. marts 2012.
Projekt HfO Obligatorisk skemalagt lektie- og opgaveværksted for 1. hf elever.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Grænseløs læring Virtuelle valgfag. Hvem deltager? Undervisere og elever på valgfag i to uddannelser: Pædagogisk assistent (PAU) Social- og sundhedshjælper.
6 ugers selvvalgt kursus for nyledige pædagoger Med forbehold for ændringer i kursusplanen!
6 ugers selvvalgt kursus for nyledige pædagoger Med forbehold for ændringer i kursusplanen!
Dorthe Carlsen UC Syddanmark og Læremiddel.dk Esbjerg, 22.oktober 2014
”Blog som læringsplatform”
Fra måske egnet til egnet Eud-Start Træningsbanen til en erhvervsuddannelse.
”Supervision og feedback” Skoletjenesten Den 10. september 2015.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Undervisningsbaseret vejledning og samarbejde om vejledningsopgaven på TEC! 1 Carin Rabell.
Delprøver, eksamensforsøg i fagene matematik og oldtidskundskab, 2012/2013 Borupgaard og Ørestad Gymnasium. Andreas Lange, Oldtidskundskab, Borupgaard.
Indsæt hjælpelinjer til placering af objekter 1. Højre klik udenfor slidet og vælg ’Gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis tegne- hjælpelinjer på.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem.
Vidensbaseret praksis i botilbud
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
Informtationsmøde kommende 7. klasser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
Inspirationsworkshop med fokus på
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Det udvidede praksissamarbejde i Helsingør
Observations-informeret lærersamarbejde og undervisningskvalitet
Selvevaluering og opfølgningsplan
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018 Tjener HF og tjener GF2

Tjener HF og tjener GF2 Handlingens navn Ansvarlig (skriv e-mail) Område Resultat Mål Deadline Færdigmeldt Lærerne er gode til at give tilbagemelding på min indsats md@hrs.dk Undervisere - Mål og feedback 71 77 01-05-2020 Jeg bliver udfordret i undervisningen Undervisere - Pædagogik og didaktik 72 76 På skolen lærer jeg at forholde mig kildekritisk til medier og information fundet gennem digitale medier Undervisere - Respekt og ansvar 75 81 Lærerne er godt forberedte. Undervisere - Forberedelse 74 79 På skolen lærer jeg at tænke over, hvad der er etisk rigtigt og forkert, når jeg bruger digitale medier. Elevens egen indsats 82

71 77 Lærerne er gode til at give tilbagemelding på min indsats Undervisere - Mål og feedback Hvad vil vi gøre Resultat Mål Begrebs afklare feedback, tilbagemelding, feed forward løbende. Arbejde med individuel feedback til den enkelte elev ugentligt. Team samarbejde/Portefølje. Tale med eleverne. Tydelig kommunikation omkring hvornår og hvordan feedbacken effektuere 71 77 Ansvarlig (skriv e-mail) md@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Eleverne vil opleve en meget klar og systematisk struktur. Kommunikation til elev/gruppe Fokus på læring og den enkelte elev. Deadline 01-05-2020 Opfølgning Færdigmeldt Gennem teammøder og dialogmøder.

72 76 Jeg bliver udfordret i undervisningen Undervisere - Pædagogik og didaktik Hvad vil vi gøre Resultat Mål Differencering. Flip class-room Fokus på læringstile 72 76 Ansvarlig (skriv e-mail) md@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Gennem tættere lærer og elev relationer vil arbejdet med differencering give eleverne et optimalt undervisnings miljø. Vi vil gennem sammensætningen af grupper på de forskellige klassetrin skærpe niveauet. Selvstændigheden vil fremmes og den enkelte elev vil styrke fagligheden. Deadline 01-05-2020 Opfølgning Færdigmeldt Gennem teammøder og dialogmøder.

På skolen lærer jeg at forholde mig kildekritisk til medier og information fundet gennem digitale medier Undervisere - Respekt og ansvar Hvad vil vi gøre Resultat Mål Digital dannelse, have fokus på kilde henvisninger. Italesættelse af fokuspunktet i undervisningen. Aftale regler for arbejdet med medier, informationer og de digitale medier ved gruppearbejdets start. 75 81 Ansvarlig (skriv e-mail) md@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Elever som er i stand til et håndtere et stadig vildere digitale medier. At være tilstede med på en hensynsfuld og social bæredygtig ageren, på de digitale medier. Deadline 01-05-2020 Opfølgning Færdigmeldt Gennem teammøder og dialogmøder.

74 79 Lærerne er godt forberedte. Undervisere - Forberedelse Hvad vil vi gøre Resultat Mål Tydelig kommunikation og opfølgning af målpinde. Delagtiggøre eleverne i den lokale undervisningsplan. Systematisk italesættelse af forberedelse. Team sparring løbende. Ugentlige teammøde eller hver 14 dag? 74 79 Ansvarlig (skriv e-mail) md@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? At eleverne har en oplevelse af, at lærerne faktisk er godt forberedte. Den systematik som er tilstede synliggøres gennem dialog og feedback. Arbejdet vil resultere i at lærerne fremstår som et samlet team hvor planlægningen tager sit udgangspunkt. Deadline 01-05-2020 Opfølgning Færdigmeldt Gennem teammøder og dialogmøder.

På skolen lærer jeg at tænke over, hvad der er etisk rigtigt og forkert, når jeg bruger digitale medier. Elevens egen indsats Hvad vil vi gøre Resultat Mål Digital dannelse, have fokus på kilde henvisninger. I talesættelse af fokuspunktet i undervisningen. Aftale regler for arbejdet med medier, informationer og de digitale medier ved gruppearbejdets start. 77 82 Ansvarlig (skriv e-mail) md@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Styrke elevens digitale kompetencer og sociale adfærd på de digitale medier. Deadline 01-05-2020 Opfølgning Færdigmeldt Gennem teammøder og dialogmøder.