Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brug blog i undervisningen og styrk skriftligheden Ved Balder Asmussen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brug blog i undervisningen og styrk skriftligheden Ved Balder Asmussen."— Præsentationens transcript:

1 Brug blog i undervisningen og styrk skriftligheden Ved Balder Asmussen

2 Brug blog i undervisningen, styrk skriftligheden og få mere tid til kaffe

3

4 Hvad mente jeg for resten med digital dannelse? Informationskompetence. At eleverne formår at lokalisere, udvælge og bearbejde relevant viden fra den uendelige pøl af information, som internettet udgør. Formidlingskompetence. At eleverne selvstændigt kan sammensætte indsamlet viden, opnå ny erkendelse, videreformidle denne i produktioner i forskellige digitale formater, og dele disse produktioner i relevante netværk. Deltagelseskompetence. At eleverne formår at etablere, indgå i, og bruge digitalt baserede fællesskaber til læringsformål. Refleksionskompetence. At eleverne er bevidste, kritiske og refleksive omkring deres egen brug af digitale medier.

5 En blog kan: Disciplinere eleverne til at yde en indsats i gruppearbejdet Minimere risikoen for at eleverne misforstår dine instrukser Give læreren indblik i elevernes faglige niveau Styrke elevernes skriftlige formidlingsevne Give eleverne større medejerskab i undervisningen Få eleverne til at vidensdele og inspirere hinanden Få eleverne til at arbejde procesorienteret med skriftlige arbejde Spare underviserens tid i forbindelse med rettearbejde

6 Lav selv en blog Du skal have en google konto Du skriver blogger.com i adressefeltet Du logger ind, hvis du ikke allerede er Du vælger Opret en blog/Ny blog

7

8

9

10 Genvind autoriteten i klasserummet

11 Hvorfor blog? Der er ikke noget universelt redskab til IT-integreret undervisning. Det gælder om at vælge det rigtige medie til den rigtige opgave. Fordelen ved blog er overskuelighed. Man skal ikke bladre rundt mellem flere sider eller downloade og uploade en mængde tekst. Teksten bliver fastholdt, den skal ikke viderebearbejdes (på bloggen).

12

13

14


Download ppt "Brug blog i undervisningen og styrk skriftligheden Ved Balder Asmussen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google