Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem."— Præsentationens transcript:

1 HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem alle dele af Den Digitale Erhvervsskole og er udarbejdet til skolerne for at fremme dialogen omkring digitalisering. Tilpas præsentationen til det formål I skal bruge den til. God fornøjelse.

2 (Skriv evt. formålet med mødet, hvor digitalisering er et tema)
Tekstfelt (Skriv evt. formålet med mødet, hvor digitalisering er et tema) Figuren på billedet viser, hvordan digitalisering er til stede på en erhvervsskole på mange forskellige måder. Brug temaerne til at afgrænse de dele af Den Digitale Erhvervsskole, der optager jer og til at drøfte, hvordan de forskellige temaer har betydning for undervisningen og for skolen som helhed.

3 Tekstfelt (Skriv evt. formålet med mødet, hvor digitalisering er et tema)

4 DIGITAL STRATEGI Hvordan sikrer vi, at vores brug af digitale redskaber understøtter skolens fælles pædagogiske og didaktiske grundlag og strategier?

5 SAMARBEJDE MED VIRKSOMHEDER
Hvordan bruger vi teknologi til at fremme vores samarbejde med praktikvirksomheder – og til at opsamle viden fra det arbejdsmarked vi uddanner til?

6 LÆRINGSAKTIVITET Hvordan bruger vi digitale redskaber til at fremme elevernes læring?

7 DIGITAL DANNELSE Hvordan understøtter vi elevernes digitale kompetencer i vores undervisning – og hvordan klæder vi dem på til at reflektere over selvsamme?

8 ADMINISTRATIVE VÆRKTØJER
Hvordan bruger vi skolens administrative processer og evne til at generere data, til at understøtte og udvikle vores undervisning?

9 DIGITALE EVALUERINGER
Hvordan anvender vi teknologier til at evaluere vores undervisning og elevernes læring?

10 FAGLIG UDVIKLING GENNEM TEKNOLOGIER
Hvordan bruger vi digitale redskaber til at understøtte faglig sparring og udvikling blandt underviserne – både i et eksternt og internt perspektiv?

11 DIGITALE RELATIONER Hvordan anvender vi digitale redskaber til at fremme sociale og faglige fællesskaber blandt eleverne?


Download ppt "HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google