Flerfagligt Forløb 4/SRO

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Krav til informationsformidling
Advertisements

Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Progression i de større skriftlige opgaver:
Det Internationale Område Studieområde 3/
Dansk Prøve 3 maj/juni 2012 Tilmelding til PD3 på IA vil ske i marts
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Almen Studieforberedelse på RG efterår Almen Studieforberedelse Oplæg til AT-forløb med emnet: Sandt-Falsk.
Dansk-historie opgaven i 2.g 2013
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
Synopsis VIP3/2012.
Fællesfaglig og faglig skrivning Ideer til sammenhæng Odense, oktober 2011 Birgitte Darger Det frie Gymnasium (i projekt med Ørestad Gymnasium)
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
december 2010 Dansk-historie opgave. Store skriftlige opgaver 2.g: dansk-historie opgave (intro) 2.g: SRO (mini SRP) 3.g: SRP/AT.
Introduktion til opgaveskrivning
Skriftlighed i biologi
Synopsis VIP13 HH3.
Rektor Claus Jensen, Faaborg Gymnasium.  Alle skr. fag arbejder efter en gennemtænkt progression (fra det enkle til det komplicerede)  Delelementer.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Det Internationale Område DIO  En samling materialer – udarbejdet individuelt eller i gruppe -, der dokumenterer din læreproces, din faglige udvikling,
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at udvælge endelig sag og formulere problemformulering.
Skrivning af SRO 3-5.maj 2010.
Skrivning af SRP december Store skriftlige opgaver 2.g: dansk-historie opgave (intro) 2.g: SRO (mini SRP) 3.g: SRP/AT.
SO1.6 (Det kulturelle område, del 2): SPROG OG KOMMUNIKATION
Ø VE PROJEKT I skal arbejde selv. I skal skrive et projekt på max 5 sider. I skal tage udgangspunkt i en case. I skal fremlægge for enten Claus eller Anne.
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
KNÆK KODEN Opgave 1. Erhvervsøkonomiske område opgave 1 Med udgangspunkt i en af dig valgt virksomhed skal du udarbejde en økonomisk analyse af den valgte.
Intern mundtlig prøve Skriveperiode (synopsis) Vejledning Område, opgave, fag Dansk, engelsk, fransk/tysk/spansk Sprog, kommunikation & kultur Samfundsfag,
StudieRetningsOpgaven Munkensdam Gymnasium Vinteren 2016.
Tips & tricks til eksamen Kim Pedersen. Program Inden eksamen Forberedelse til mundtlig eksamen Dit oplæg Eksamenssituationen Nervøsitet…
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 1: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
SRO SKRIV!. OVERORDNET STRUKTUR SRO SKRIV Gunvor Severinsen GREVE GYMNASIUM, 2016 OPGAVENS HOVEDDEL FORSIDE ABSTRACTABSTRACT INDHOLDS- FORTEG- NELSE INDLEDNING.
Munkensdam Gymnasium efterår Opgaven: 1. trin i en tretrinsraket med indbygget progression  Efterår 2012: En opgave i en faglig problemstilling.
Studieretningsprojekt. SRP Skrives i ét af de studieretningsfag, eleven har på A-niveau, samt et fag på mindst B-niveau Lærerne udleverer en opgaveformulering.
1 FoU-projekt om studieretningsprojekt i de økonomiske fag 5. september 2007 Vejle Handelsskole.
Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem.
Danskopgaven Struktur. Opgavens struktur (Forside(r) Indholdsfortegnelse) Indledning – hoveddel – Konklusion (Fodnoter Litteraturliste evt. bilag) 5-7.
SRO SKRIV!.
Dansk-historie opgaven i 1.g 2017
SRP Høje-Taastrup Gymnasium 2017
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Sso SKRIV!.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Skriveperiode (synopsis)
SRP SKRIV!.
StudieretningsOpgaven
Studieretningsprojektet!
Studieretningsprojektet 2017
StudieRetningsOpgaven
SRP - Skriveperioden ÅSG 2017.
StudieRetningsOpgaven
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Studieretningsopgaven i 2.g 2018
SRP - Skriveperioden ÅSG 2018.
StudieRetningsOpgaven
På stx og hf efter reformen
StudieRetningsOpgaven
Prøven i Natur/teknologi
DHO DHO 2019 Formålet med DHO At belyse en faglig problemstilling gennem akademisk skrivning med faglige metoder Opgaveskrivningen i gymnasiet.
SRO SKRIV!.
- eller sådan spiser man en elefant…
DHO DHO 2019 Formålet med DHO At belyse en faglig problemstilling gennem akademisk skrivning med faglige metoder Opgaveskrivningen i gymnasiet.
Skrivedag 7: Resumé, konklusion og henvisninger
Dansk-historieopgaven
Skrivedag 3: Fra skriftlig opgave til mundtligt oplæg
DHO DHO 2019 Formålet med DHO At belyse en faglig problemstilling gennem akademisk skrivning med faglige metoder Opgaveskrivningen i gymnasiet.
dho- og sro-evaluering
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Introduktion til mini-SOP 3. hhx
Præsentationens transcript:

Flerfagligt Forløb 4/SRO Klasse: Fag:

De flerfaglige forløb I er godt på vej til at kunne gå til eksamen i SRP, hvor I skal kunne: Lave en begrundet problemformulering - det øvede I jer på i FF2 og FF3 Skrive en sammenhængende opgave – det øvede I jer på i FF1/DHO Lave et mundtligt oplæg om opgavens centrale problemstillinger og vigtigste konklusioner – det har I øvet jer på i alle FF-forløb Deltage i en faglig samtale med eksaminator og censor - det øvede I jer på i FF1/DHO En gave fra os til jer 

Hvad skal vi fokusere på i FF4/SRO? I de næste 6 dage, skal I besvare en opgaveformulering, som vi giver jer. OBS: bemærk, at til SRPen er denne opgaveformulering skrevet på baggrund af den begrundet problemformulering, som I selv laver. Vi springer blot dette led over i dette FF-forløb. I skal skrive en opgave på 6-8 sider med: Resume Indholdsfortegnelse Indledning Hoveddel: Besvarelse af opgaven Konklusion Litteraturliste Litteraturhenvisninger

Vejledning i større skriftlige opgaver Når du skriver en større skriftlig opgave, skal du følge de anvisninger, som står i ”Vejledning i større skriftlige opgaver.” Her gives der eksempelvis både råd til, hvordan en indledning skal skrives, hvordan en indholdsfortegnelse ser ud, og hvordan man laver litteraturhenvisninger Din nye gode ven 

God viden : Evaluering af DHO – fra lærerne og dig selv I forbindelse med DHO’en gav lærerne dig en skriftlig evaluering af din opgave, og du gav dig selv nogle gode råd til, hvad du skulle huske næste, du skulle skrive en større skriftlig opgave og lave et mundtlig oplæg – Det er så nu! Derfor skal du nu find din FF-mappe i Teams og gå ind under: FF1 (DHO) – Evalueringsark Genlæs lærernes + din egen feedback. Tal med din sidemand om, hvad du skal huske i forbindelse med arbejdsprocessen, og hvad du skal huske, når du skriver opgaven. Skriv evt. disse fokuspunkter ned til dig selv i et ”huske-dokument.”