Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rektor Claus Jensen, Faaborg Gymnasium.  Alle skr. fag arbejder efter en gennemtænkt progression (fra det enkle til det komplicerede)  Delelementer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rektor Claus Jensen, Faaborg Gymnasium.  Alle skr. fag arbejder efter en gennemtænkt progression (fra det enkle til det komplicerede)  Delelementer."— Præsentationens transcript:

1 Rektor Claus Jensen, Faaborg Gymnasium

2  Alle skr. fag arbejder efter en gennemtænkt progression (fra det enkle til det komplicerede)  Delelementer af opgavegenrer trænes særskilt, før de sættes sammen til hele opgaver  Opgaver af eksamenstypen må derfor først bruges sent i forløbet  Fokuspunktet for den enkelte opgave skal stå klart for eleverne  Tilbagemeldingen på opgaven skal rette sig mod dette fokus  Der er intet krav om, at alle elever skal besvare de samme opgaver (opgaver kan individualiseres)  Der er intet krav om, at alle opgaver skal karakterbedømmes  Der er intet krav om, at alle besvarelser skal rettes fuldstændigt igennem  Også fx gennemgang af en modelbesvarelse, samtaler med elever (gruppevis eller individuelt) tæller som opgaveretning Claus Jensen, Faaborg Gymnasium

3 Jeg har fået undervisning i, hvordan man planlægger, strukturerer og gennemfører skriftligt arbejde Jeg er altid klar over, hvad den enkelte opgave særligt skal træne, og hvad jeg vil blive bedømt på Jeg har normalt mulighed for at få vejledning af min lærer, mens jeg er i gang med min opgave Jeg har flere gange afleveret udkast, fået kommentarer af min lærer, og derefter skrevet den endelige besvarelse Jeg kan normalt bruge lærerens kommentarer og rettelser til at forbedre min næste opgave Mine lærere taler sammen om, hvad vi skal kunne skriftligt Alle mine lærere retter ikke blot indhold, men også det sproglige udtryk Jeg har skrevet i mange forskellige slags formater/genrer i faget Nogle gange sidder vi i grupper sammen med læreren og får respons på opgaverne eller anden skriftlig undervisning


Download ppt "Rektor Claus Jensen, Faaborg Gymnasium.  Alle skr. fag arbejder efter en gennemtænkt progression (fra det enkle til det komplicerede)  Delelementer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google