Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem."— Præsentationens transcript:

1 Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem

2 Formål Den første opgave i en række på tre opgaver Da-hi-opgaven (DHO) SRO SRP Individuel opgave Både en faglig opgave og en opgave, hvor man træner det at skrive en større opgave bl.a. i forhold til de formelle krav fx kilder, noter og litteraturliste.

3 Valg af fag Dansk Historie Dansk og historie Du vælger selv det/de fag du ønsker at skrive opgave i. Derefter skal du i samråd med din/dine lærer(e) udvælge og afgrænse et område for opgaven.

4 Valg af problem Husk at tænke over et godt problem – ikke bare fag eller emne. Et godt problem er svært at løse. Et godt problem nødvendiggør dybere undersøgelse, analyse, vurdering og diskussion. Problemformuleringen skal godkendes af din dansk- eller historielærer senest fredag d. 22. maj.

5 Valgseddel Findes på skolens hjemmeside samt uddeles af en af dine lærere i uge 18 Afleveres senest fredag d. 8. maj kl.12.00. Husk at tale med lærerne i god tid, så du kan finde et godt problem Husk at lærerne skal skrive under på valgsedlen

6 Aflevering Opgaven skal afleveres fredag den 5 juni senest kl. 12 i Lectio Jeres lærere opretter en opgave i Lectio til denne aflevering Bliver I syge, skal I kontakte kontoret med det samme.

7 Tidsplan

8 Infoseddel Findes på skolens hjemmeside under S-toget, større skriftlige opgaver, DHO Indhold: Formål Valg af fag og område Krav til opgaven Aflevering Bedømmelse Snyd Sygdom Tidsplan


Download ppt "Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google