Skole-reform Skolesamarbejdet Motion og bevægelse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Advertisements

Forældreorientering Skolereformen.
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Læring i bevægelse - hvorfor?
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Implementering af folkeskolereform
Understøttende undervisning, Vejle Kommune, mandag d. 28. oktober 2013.
Idræt og bevægelse På Søndersøskolen i skoleåret 2014/15 Version 1.3 Implementering af skolereform.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Et væksthus for børn og voksne
Temadag 16. august 2010 Projekt ”Sæt viden i bevægelse”
På vej mod folkeskolereformen
Forældremøde X årgang.
Skolereform august 2014………………
Særlige krav til foreninger i svømmehaller …. Sikkerhed Aktiviteter i svømmehallerne sker på foreningens eget ansvar I har det fulde ansvar for Jeres medlemmers.
Velkommen til valgmøde
Svømning i den danske folkeskole Pilotprojekt i tre danske kommuner Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion.
I Mariagerfjord Kommune vil vi frem- me børn og unges muligheder for at få del i de gode jobmuligheder i frem- tiden. Derfor vil vi gøre flere børn og.
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Skolereformen og ”FUF”
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Hvad fuck kan vi bruge det til ?` Af Bo Goed Watson
Fokuspunkter Hvem er vi? Hvad tilbyder vi? Samarbejdsaftaler mellem skole og UUV. Valg af uddannelse - tal på vejen.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
TR møde 6. januar 2014 Reform og arbejdstid Eksempler på lokale opmærksomhedspunkter.
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Borgerinddragelse Projekt Vejen til Uddannelse og Beskæftigelse Torsdag den 10.april 2014.
Mette Vedelsby & Leif Vejbæk Haslevseminarium 2008 Hvad er et matematikprojekt i.flg. studieordningen I studieordningen for matematik på Haslev Seminarium.
En længere skoledag for de mindste med integrering af fysisk aktivitet i undervisningen.
Billede fra holstebro... Opstart 1. jan 2015 Opstart 1. jan 2012 Opstart 1. nov 2015.
Læringsreformen Idræt, motion og bevægelse skal sikres kvalitet i den nye læringsreform ved at sikre bevidsthed om hvilke kvaliteter forskellige aktører.
Erfaringer med skolereformen Annette Ohm Furesø Idrætsråd Hareskov Værløse Tennisklub.
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Skolesamarbejde med Sølvgade Skole Ungdomsteamet v/Bente Henriksen og Arne Lund Roning siden 1887 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idrætsforbund.
Håndbold Fitness. Håndbold Fitness Facts Til september 2011 kommer et helt nyt fleksibelt håndboldprodukt Håndbold Fitness henvender sig til en udvidet.
Evaluering i Rådgivningen resultater samt tiltag.
Folkeskolereform på Tagensbo Skole Hvordan ser folkeskolereform ud på Tagensbo Skole.
FTF Projekt Styrkelse og understøtning af jobrotation på tværs af Jobcentre.
Dragør Kommune: - Indbyggere: Skoleelever: km Dragør Rugby Klub: - Stiftet: Februar Antal spillere: 31 (fra.
National ordblindetest på tværs af uddannelser Testen skal identificere elever og studerende med ordblindhed på tværs af uddannelser fra forår 3.klasse.
Samarbejdsaftale Badminton
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
DGI Institutionsidræt
Konference der bobler af liv og inspiration
Vi skal lære af fremtiden mens den opstår
Rehabilitering og hjemmehjælp
Det handler om eleverne
Træneruddannelsen Trænerrollen bliver mere kompleks og krævende, efterhånden som spillet udvikler sig, og kvalitetstænkning spiller en stor rolle i dagens.
Metoden brugerstyret behandling
LO’s udspil ”Bedre overgange fra grundskole til ungdomsuddannelse”
5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub
Trafikpolitik for Durup Skole.
Opsætning.
Fra Videoklip med intro til modulet – pædagoguddannelsen
Præsentationens transcript:

Skole-reform Skolesamarbejdet Motion og bevægelse

Fælles samarbejde skaber resultater Skolereformen sætter rammerne – vi definerer indsatserne Udvide kendskabet til sporten Samarbejde med lokale foreninger Mere motion og bevægelse

Fælles Strategi Udbrede kendskabet til sporten Alle skoleelever fra 1-3 klassetrin skal modtage undervisning i floorball af instruktører med floorball som speciale Fokus på mere motion og bevægelse Floorball er en del af de tilbud der udbydes på skolen i idræt og/eller som ekstra idrætstimer Høj kvalitet i undervisningen Idrætslærerne skal modtage færdige koncepter og vejledning i brugen af disse fra veluddannede instruktører Samarbejde på tværs Instruktører, som er fagligt dygtige til floorball bidrager med ny viden til idrætslærerne

Samarbejdet i oversigt Motion & bevægelse Undervisnings-materiale Undervisning & udviklingskurser Udstyr Instruktører

Undervisningen Elevundervisningen Udviklingskurser modulbaserede undervisningsforløb med inkludering, differentierende undervisning som kodeord; kombineret med et højt aktivitetsniveau med fokus på motorik og samarbejde som bærende elementer. Udviklingskurser Spot-kurser målrettet idrætslærere og andre der selvstændigt skal kunne gennemføre en undervisning.

Instruktørerne DAFU & Rungsted Hørsholm floorball klub har flere kompetente trænere, der har interesse i at varetage en trænerfunktion i klubben ift. skolesamarbejder. Alle har arbejdet som træner i klubben og har den fornødne socialpædagogisk forståelse til at kunne varetage opgaven. Alle vil blive klædt på af klubben, så inkluderende og differentierende undervisning kan varetages.

Undervisningsmaterialet Dansk Floorball Union udvikler sammen med DIF undervisningsmateriale Materialet bliver udarbejdet som 4-6 modulbaserede undervisningsforløb med inkludering, differentierende undervisning som kodeord; kombineret med et højt aktivitetsniveau med fokus på motorik, samarbejde og boldspil som bærende elementer. Undervisningsmaterialet udarbejdes således det efterfølgende kan anvendes af idrætslærerne

Udstyr Rungsted Hørsholm floorball klub stiller udstyr til rådighed Udstyrspakkerne indeholder Stave Trøjer Bolde Evt. mål

Udvalgte modeller for samarbejde Der er tænkt i 2 modeller, som passer til Floorballsporten, klubben og DaFU’s undervisningsmateriale. En forløbsmodel En partnerskabsmodel

Forløbsmodellen Forløbsmodellen kan tilbydes stort set alle skoler i Hørsholm. Her tænkes i forløb af ca. 6 ugers varighed, hvor trænerne laver fast undervisning på skolen for en klasse og som, foruden modulbaseret undervisning, også kan inkludere: Forslag til forløb under model Tilknyttede lærere får kursus med floorball Forløb af 6 uger lokalt med floorball Forening, skolerepræsentant samt trænere mødes med forældrene på skolen. Stævne i foreningen/på skolen Forening planlægger turnering sammen med skolen.

Partnerskabsmodellen Hvis en skole ønsker den store model med partnerskab for en eller flere årgange, der på skift/rotation deltager i floorballundervisningen over et helt skoleår, er det noget, vi kan tilrettelægge sammen med den pågældende skole. Her vil undervisningen helt eller delvist blive overtaget, efter aftale, af klubbens trænere, der ansættes mere permanent, skole og klub imellem. Hvis en skole alene ønsker at en træner skal komme og deltage som undervisningsassistent og i den understøttende idrætsundervisning, er dette også en mulighed.

Ansvarsfordeling Rungsted Hørsholm floorball klub/forbund Ansætter koblingskonsulent som har til opgave at administrere skolesamarbejdet. Udvikler undervisningsmateriale Stiller udstyr til rådighed for skolerne, herunder stave, bolde, mål etc. Stillede trænere/konsulenter til rådighed, der, sammen med idrætslærerne, skal varetage undervisningen Skolen Deltager aktiv i forløbet og stiller ressourcer til rådighed. Står for kontakt og information til børn og forældre Kommunen Formidler kontakten mellem forening og skole Stiller en økonomisk ramme til rådighed 9/20/20189/20/20189/20/2018

E-mail: rhfk@outlook.dk Kontaktoplysninger Ved spørgsmål så kontakt koblingskonsulenten fra Rungsted Hørsholm floorball klub Stephan Grey 21 21 62 87 E-mail: rhfk@outlook.dk

Se mere om samarbejdet: https://www.youtube.com/watch?v=Fa2AOWyzuzE