Handleplan for Dalby Skole

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
Ørestad Skoles værdier
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
En personalemanual i elevers trivsel Indholdsfortegnelse
Temadag om undervisningsmiljø
LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Trivselspolitik på Løsning Skole
Pædagoguddannelsen Professionsbachelor 3½ år Teori – praksis
Trivselsgrupper for forældre
Skolebestyrelsens opgaver
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Forandringsteori Skørping Skole
Forældremøde X årgang.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
ØSTERVANGSSKOLEN Møde for Trivselsambassadører (og andre trivsels-interesserede) 23/ Kl. 19:00-20:30 Dagsorden 19:00Velkomst 19:10Kort oplæg om.
Styring og dialog Reformgrupper Ledelsesudvikling - Sikre at lederne er rustet til opgaven. Politisk system De overordnede rammesættende beslutninger for.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
PUC Pædagogisk Udviklingscenter
Værkstedet En del af inklusions- og trivselsindsatsen på Kærbyskolen og
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
Formålet At rumme børn i vanskeligheder i klassen.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
- Hvad kan I forvente som forældre?
26. MARTS 2009 DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET Effekter af den specialundervisning, der gives som supplement til den almindelige.
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
Bedre overgangsvejledning gennem øget aktørinddragelse på Djursland Et projekt med: Viden Djurs – Lead partner UU-Djursland Ørum Skole Auning Skole.
Ressourcecenteret Specialreform 2.0: Oprettelse af ressourcecentre på alle folkeskoler i København Mål: At styrke tidlig indsats og bedre inklusion Sikre.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Undersøgelsens omfang
FRI FOR MOBBERI Skolekufferten er udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen Målgrupperne.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Kontaktforældre Program
Adfærd, Kontakt og Trivsel Undervisningsministeriet
Unge-støttecenter Lemvig ungdomsgård.
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
A dfærd K ontakt T rivsel på Katrinebjergskolen. AKT Lovgivning Visitation på Katrinebjergskolen AKT- hvad er det -Konkrete eksempler Spørgsmål.
Fokuspunkter Hvem er vi? Hvad tilbyder vi? Samarbejdsaftaler mellem skole og UUV. Valg af uddannelse - tal på vejen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Fri for Mobberi.
Etnisk Råd Grøndalsvængets Skole. Hvorfor lave et Etnisk Råd? I Københavns kommune har man lavet en udviklingsplan for hvordan byens skoler skal arbejde.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2008.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Vejledning og undervisning UUV har som forsøg undervist i 6 moduler udviklet til Uddannelse og Job. I alt 46 lektioner, heraf fire lektioner som forlagt.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Vision mission værdier handleplaner
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
FORÆLDREMØDE HVOR ER VI PÅ VEJ HEN ?. Agenda ♦Årsberetning  v. Skolebestyrelsesformand Susanne Friis ♦Bistrupskolen status  v. Skoleledelsen ♦Kontaktforældre.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Antimobbestrategier for Langhøjskolen. Ved mobning forstår vi: Mobning er groft, verbalt drilleri og/eller fysisk vold, som foregår over længere tid.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Børnebakkens Indsatser
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Ledelsens handleplan: Skolen lige nu  Formål og proces.
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Strategiske pejlemærker
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Handleplan for Dalby Skole i forbindelse med Konflikter, Drillerier og Mobning

Dagligdagens møde med konflikter 1. Ved akutte episoder er det lærer/ Pæd. der forsøger behandling af episoden. 2. Hvis episoden ikke løses, sættes der en trivselsproces i gang. 3. Er akut-episoden så voldsom at den eskalerer i en grad, så undervisning / SFO-tid ikke kan gennemføres, er det teamlærer/ledelsen der skal inddrages. Ledelse Teamlærer/ Lærer/ Pæd. Elev

Trivselsproces Samarbejde og indhentning af informationer til: - fastsættelse af grad, (Konflikt, drilleri eller mobning) -udfyldelse af forberedelsesskema, -udarbejdelse af handleplan. (Skal opgaver) -Her kan AKT/pædagogiskforum inddrages som superviserer/ Rådgiver. Eleven forældre Klasseteam Klassen/ øvrige elever Lærer/ Pæd. AKT/pædagogiskforum Superviserer/ Rådgiver

Sådan definerer vi: Konflikt, Drillerier og mobning. Konflikt. En uenighed mellem to eller flere ligeværdige parter. Uenigheden kommer til udtryk fysisk eller verbalt - det vil sige at den kan ses og eller høres. Drillerier. Drilleri er enkeltstående handlinger, der gøres grin med andre/ man morer sig på andres bekostning. Positiv drilleri er når parterne er ligeværdige. Negativt drilleri er når balancen forrykkes. Mobning. Mobning er, når en eller flere personer i en periode udsætter den samme person for gentagende drillerier, eller for systematisk udelukkelse.

Konflikt Drillerier Mobning Klasselærer, lærer / pæd.: Behandling af konflikt, drillerier og mobning. Handleskema for personale i forbindelse med en anti-mobbeplan. Hvem gør hvad? Konflikt Drillerier Mobning Øvrige elever: Konfliktløsere/ hjælpere Forældre: Orienteres og inddrages Klasselærer, lærer / pæd.: Ansvarlig for proces og aktiv løsende. Øvrig Team: Orienteres , inddrages og er opmærksomme. AKT Superviserer/Rådgiver øvrig Team: Orienteres , inddrages og er opmærksomme. Orienteres , inddrages og løbende kontakt Ansvarlig for proces, hyppig kontakt og aktiv løsende. Orienteres , Tæt inddragelse og øget opmærksomhed Inddrages aktivt og medansvarlig for proces. Ledelsen Orienteres løbende af AKT/Klasselærer