Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Prøveform B Prøven i læsning
Byhøjskolens orientering om folkeskolens afsluttende prøver
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Grundlæggende IT, niveau G
Arbejdspladsudvikling
Prøveformer og evaluering af kompetencer i biologi
Almen studieforberedelse
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Folkeskolens Afgangsprøve
HISTORIE Den mundtlige prøve
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
DEN 3-delte prøve: Den skriftlige synopsis Den mundtlige fremlæggelse
MUNDTLIG FREMSTILLING
Eksamen og eksamensbilag :
Karl Henrik Flyums model
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.
FOLKESKOLENS AFGANGSPRØVER
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
MUNDTLIGT krav – form – indhold
Synopsis VIP3/2012.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Den gode synopse oplæg i demokratiugen 2013
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Katastrofen – årsager og konsekvenser
Formalia ved opgaveskrivning
Eksamen.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Kildekritik Niveau 3 for MVU. Om nødvendigheden af kildekritik.
Synopsis VIP13 HH3.
Eksamen psykologi synopsis synopsiseksamen 2013.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.
FSA dansk mundtlig Lodtrækning.
Folkeskolens afgangsprøve
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Øvelser Samlet rapport.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
Synopsis.
Konference om mundtlige prøver PRØV! Et program til de mundtlige prøver.
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
KNÆK KODEN Opgave 1. Erhvervsøkonomiske område opgave 1 Med udgangspunkt i en af dig valgt virksomhed skal du udarbejde en økonomisk analyse af den valgte.
Intern mundtlig prøve Skriveperiode (synopsis) Vejledning Område, opgave, fag Dansk, engelsk, fransk/tysk/spansk Sprog, kommunikation & kultur Samfundsfag,
De nye prøver i dansk Velkommen Eftermiddagens program –Prøven i retskrivning (fb) –Prøven i læsning –Prøven i skriftlig fremstilling, herunder vurdering.
KØBENHAVNS KOMMUNE Forvaltning Afdeling / kontor Byhøjskolens orientering om folkeskolens afsluttende prøver 19. september 2016.
KNÆK KODEN. Tidsplan TidspunktAktivitet 12. april Information om intern prøve i Studieområdet Del 1 Lodtrækning om område i klasserne 29 april Valg af.
C PRØVEN I FYSIK/KEMI 2016 Prøveform A. Formalia om prøven Eleverne kan gå op enkeltvis eller i grupper på 2-3 elever (2 er mest hensigtsmæssigt) Inden.
1 PV3: P0-erfaringsopsamling og P0-procesanalyse Kursusholder: Mette Mosgaard.
Først: Uddannelsesspecifikt fag Senere: Grundforløbsprøve Kontor, Handel eller Detail.
KNÆK KODEN.
Skriveperiode (synopsis)
KNÆK KODEN.
PRØV! Et program til de mundtlige prøver Forlaget MATEMATIK
Teoretisk pædagogikum
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Hvorfor dansk på GF1?.
Program Torsdag den 12. april HTX
Dansk på GF2.
MUNDTLIG FREMSTILLING
KNÆK KODEN.
HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
Skrivedag 7: Resumé, konklusion og henvisninger
AT-EKSAMEN 2019 SSM 28. januar kl
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen

Når du har trukket dit fordybelsesområde! Hvis I er et par, som har valgt samme prøveoplæg, kan I nu arbejde sammen om opgaven. I kan også vælge at arbejde individuelt, hvis i f.eks. ikke beslutter jer for det samme prøveoplæg, I kan dog stadig give sparing til hinanden, da fordybelsesområdet er det samme.) Hvis I har trukket samme fordybelsesområde, kan I ligeledes vælge at give sparing til hinanden.

Når du har trukket dit fordybelsesområde! FØRST skal du undersøge dit fordybelsesområde, og de opgivelser der er listet op under området! Har du styr på hvad det er for noget? Kan du huske indholdet og handlingen? Sæt dig rigtig godt ind i stoffet. SÅ kan du gå i gang med at finde eksempler, der kan bruges som prøveoplæg. Når du har fundet forskellige eksempler, beslutter du dig sammen med mig for det, du vil bruge som prøveoplæg.

Når du har trukket dit fordybelsesområde! Nu har du valgt dit prøveoplæg, og fået det godkendt af mig! SÅ er du klar til at gå i gang med at udarbejde din synopsis, HUSK! Den skal knytte sig, til det prøveoplæg du har valgt. OBS jeg skal eksaminere dig, og må jo derfor ikke hjælpe med analyse, forståelse og fortolkning.

Krav til prøveoplæget!  Dit oplæg skal være på dansk. Der må ikke anvendes udenlandske kortfilm (en ordløs kortfilm kan dog benyttes), reklamer, tv-programmer etc. Oversatte tekster kan anvendes. Prøveoplægget skal have en passende længde. Et tekstoplæg bør være på ca. 5-10 sider. Kortfilm, uddrag af spillefilm, dokumentarfilm bør være på ca. 2-7 minutter. Det skal tydeligt fremgå, hvad der er selve prøveoplægget. Prøveoplægget består af én tekst eller én anden udtryksform.

Udarbejdelse af synopsen! Når du udarbejder din synopse, skal du huske at både censor og jeg kender (har læst/set) selve oplægget. Den skal fortælle, hvad der er prøveoplægget, og hvorledes prøveoplægget hænger sammen med fordybelsesområdet. Der skal være en oversigt over, hvad du vil præsentere ved selve prøven og en kildefortegnelse, så det kan vurderes, hvordan du er kommet frem til dine oplysninger.

Synopsen skal indeholde:  En præsentation af prøveoplægget!  En præsentation af prøveoplæggets sammenhæng med fordybelsesområdet! f  en oversigt over hvad du vil præsentere ved den mundtlige prøve!  en oversigt over hvad der perspektiveres til!  en præcisering af det udvalgte oplæsningsstykke (eks. Se side 7) Dine individuelle opgivelser!  en oversigt over anvendte kilder!

Synopsen skal underskrives af dig og mig. Med min underskrift godkender jeg at prøveoplægget lever op til kravene. Alle elever afleverer synopsis og prøveoplæg i to eksemplarer – ét til læreren og ét til censor. Du skal selvfølgelig sørge for også at have et eksemplar til dig selv. OBS! Husk det er forbudt at ”låne” synopsen fra andre, dette gælder også studieportaler og andre steder på internettet!

GO fonøjelse og PØJ PØJ!!!