MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvem er jeg? Hvor bor jeg? Hvem bestemmer over mig?
Advertisements

Medarbejderudviklingssamtalen
Set i forældreperspektiv
Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Kompetenceudvikling gennem SPIDO-konceptet
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
God trivsel = God læring
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
Forældremøde X årgang.
Sprogpakken At fastholde ændringer - i det nære samarbejde.
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Spørgsmål du kan overveje  Hvordan bliver du inspireret i dit arbejde?
Darum skole 4. november 2013.
Refleksionsopgave Succesruten: Hvad har været motiverende for jer i denne proces? Hvad skete der? Hvem tog ansvar? Hvordan var humøret/stemningen? Hvordan.
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Tilfredshedsundersøgelse
- Hvad kan I forvente som forældre?
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Den anerkendende interviewform
Omgangstone og kollegialitet
Kontaktforældre Program
Gruppeudviklingssamtaler
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Tema 5 Hverdagsliv i familien
Omrejsende ledere - Svendborg Kommunes interne konsulentkorps.
Arbejdsmiljøet skabes hver dag i relationen og dialogen – det skal arbejdsmiljøarbejdet i Faxe Kommune afspejle Sikkerhedsleder/arbejdsmiljøkonsulent.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Vores fælles fremtidige opgave med gråzoneelever……… ”Hvordan vil du fremover indtænke ”gråzoneelever” i din undervisning”? Hvordan ser du din egen rolle.
Håndtering af Sygefravær
- Værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Lederskab og organisering - Om at skabe dynamiske rammer Børnechef Kirsten Pamperin.
Dialogredskab - uddannelsesparathed. Hvordan er redskabet blevet til? Samarbejdsprojekt Involvering af de unge Støtte fra region Syd.
Program for Læringsledelse Arbejdsmøde for Dagtilbud den 18. august 2015.
1 Hvem deltager i Program for læringsledelse ?. 2 Deltagende kommuner med dagtilbud Billund Fredericia Hedensted Kolding Nordfyn Svendborg.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Kerneopgaven i forandring XX arbejdspladse – den xx.xx.201x.
Børnehaven Smørhullets værdiggrundlag. En del af Viborg kommune I børnehaven har vi med udgangspunkt i Viborg kommunes Børne-og Ungdomspolitik ”Lys i.
LANDSKONFERENCE 2006 Dagplejen Livsform og relation Per Schultz Jørgensen.
Regionshospitalet Randers/Grenaa Det er ok at være syg – og ok at ledelsen forholder sig til det Oplæg ved personalechef Mette H. Dehlendorff, november.
Lederrollen Hvad betyder mest? Hvad er hjælpsomt? Hvor er der barrierer? Dig selv og din lederrolle Din egen leder Dit netværk Dem du leder Dine leder.
Forældrenetværk i Stampe. Hvem er Stampe? Hvorfor lave forældrenetværksgrupper Kort oplæg om forældrenetværksuddannelsen Leg med spørgsmål Netværksmøderne.
Rødkærsbro´ børnehuse værdigrundlag I børnehusene har vi med udgangspunkt i Viborg kommunes Børne-og Ungdomspolitik ” Lys i øjnene” udarbejdet værdier.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Arbejdspladsen i fokus/arbejdsfællesskaber
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Antal besvarelser: 52.
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Teamorganisering Kolding Kommunes Dagpleje
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Kolding dagpleje
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Arbejdsmiljøgruppens ansvar, etik og samarbejde
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Inspirationsworkshop med fokus på
Strategiske pejlemærker
Medarbejdertrivselsundersøgelse 2019
SFO- og daginstitutionslederkursus
Overvej spørgsmålet. Interview en makker.
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale. Redigeret og godkendt af MED-udvalget Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale. Dato: Kl. Samtalen finder sted Det er konsulentens ansvar, at samtalen er baseret på Karl Tomm`s spørgeteknik Information om udviklingssamtalen: En udviklingssamtale er en fortrolig samtale mellem nærmeste overordnet dagplejekonsulent og medarbejder. Skemaet et godkendt i Med–udvalget. Dagplejeren og konsulenten er ansvarlig for at samtalen gennemføres 1 gang om året. Vi forventer, at du møder forberedt til samtalen.   Praktiske oplysninger: Du afspadserer 7,6 timer og har 2 timer til udviklingssamtalen. Samtalen kan afholdes på dagplejekontoret eller i dagplejerens hjem, men den skal kunne foregå uden forstyrrelser Målet med samtalen er, at nye arbejdspunkter udarbejdes, til gav for udviklingen i jobbet: At skabe større arbejdsglæde og trivsel i jobbet. At kunne reflektere over egen praksis både på det personlige og det faglige område. At blive bevidst om egne ressourcer & kompetencer og udnytte dem. Med venlig hilsen

I samarbejde med forældrene er Dagplejens Kerneopgave : Målet I samarbejde med forældrene er Dagplejens Kerneopgave : At skabe et lærings- og udviklingsmiljø for 0-3 årige i hjemlige omgivelser baseret på tryghed, nærvær, anerkendelse og omsorg. At støtte og motivere børnene med udgangspunkt i deres kompetencer, så de har mulighed for at udvikle sig til velfungerende, nysgerrige og glade børn med deltagelsesmuligheder i fællesskaber

MUS samtale Hvad skal der til for , at denne samtale bliver gavnlig for dig ? Nuværende arbejdsopgaver Bemærkninger Hvilke opgaver har været mest udviklende for dig i det forløbne år? (fx. speciel opgave med et barn, et forældrearrangement, læreplan som blev succes, barnets bog du er tilfreds med, et godt samarbejde Beskriv det du selv synes giver dit arbejde mening og indhold, set ift. kerneopgaven Relationer på arbejdspladsen Hvordan tror du dine nærmeste kollegaer betragter dig? Hvordan oplever du generelt samarbejdet i gruppen? Hvordan oplever du at bliver anerkendt af dine kollegaer/konsulent? Hvordan bidrager du til det gode samarbejde? Hvordan oplever du kulturen i gruppen ift. at gøre noget særligt? F.eks. bidrage til god stemning, kommer med ideer, noget der lykkedes.

MUS samtale Medarbejder - Konsulent relation Bemærkninger Hvad af det, din konsulent gør, gavner og udvikler dig mest? Konsulentens kommentar/ vurdering af dig og din indsats Inklusion Hvordan arbejder du inkluderende i forhold til børn, forældre og kollegaer? Trivsel og det gode arbejdsliv Hvad giver dig arbejdsglæde i hverdagen? Hvordan gør arbejdsglæden sig synlig i hverdagen? Hvordan planlægger du din dagligdag, så du sikrer at der er flest gode dage ? Hvorfor er du dagplejer ? Hvordan har arbejdsbyrden været? Er du tilfreds med din arbejdsindsats?

MUS samtale Kompetenceudvikling Hvor oplever du, at du har udviklet dig fagligt? Hvornår opleves dette? Hvor tror du det faglige kan være dig gavnligt f? Hvad skal til for, at du holder fast i den faglige/personlige udvikling? Fremtiden Bemærkninger Hvilke overvejelser har du gjort dig i forhold til det kommende år? F.eks.nye arbejdsopgaver, ny viden, roller i gruppen mv. Hvor ser du dig selv om 2 år? Hvordan passer dit arbejdsliv med dit privatliv pt.? Hvilken mål har du sat dig selv ift. kerneopgaven Hvad bidrager du med for, at udvikle Næstved Dagpleje Hvad har sagt dig mest i denne samtale? Aftaler til næste gang.