Modul 6: Personlig salgscoaching

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
 Engelsk er et valgfag – det strækker sig fortrinsvis over sammenlagt 10 dage fordelt over de første to skoleperioder  Det betyder, at du har mulighed.
Advertisements

Værktøj 3: Personlige og kollektive strategier Vi forebygger stress sammen.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.
Anvendt markedsføring Begrebet markedsføring var det første nye begreb I stødte på i faget for snart to år siden. Nu skal vi arbejde med den praktiske.
Dokumentation med mobilen i dansk - sæt komma med mobilen.
Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve.
SKRIVEFAGET - overordnede rammer. Hvorfor skrivefag? ”Det brede perspektiv”: Det er vigtigt, at du kan udtrykke dig skriftligt som borger i et moderne.
Projekt : ”Styrket samarbejde mellem borgeren, myndighed og udførende virksomheder ” Deltagere er Ledere og medarbejdere indenfor Handicap og Socialpsykiatriområdet.
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats Indsatsen består af Ekspertrådgivning og inspiration Forskningsprojekt på de regionale arbejdspladser.
Rationel klinikdrift Et bud. Rationel klinikdrift Rimelig arbejdstid.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Rationel farmakoterapi Speciallægeuddannelsen i almen medicin.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Frederikshavn, september,  Lidt om ideen med læringsmålstyret undervisning  FFM og matematiske kompetencer  FFM, læringsmålsstyring og.
Målstyring. Hvordan styres virksomheden sikrest & bedst ? Lav frekvente målinger (måned, kvartal, år) Hvilke? (KTA = Kunde tilfredsheds analyse, MTU.
Kandidatspeciale Klinisk Biomekanik Institut for Idræt & Biomekanik.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
Forslag fra arbejdsgrupperne
Afsluttende opgave ”Digitalisering”
Program for Netværksdage onsdag d. 23.november 2016
Online arbejdsmiljøuddannelse
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Lyd data (audio data) (Side 4-6 i artiklen: 2. Repræsentation og manipulation af Data)
Den røde tråd i bevillingspraksis
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
DUBU Superbrugerrollen
Arbejdsmiljø og ledelse går hånd i hånd
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Arbejdsmiljørundering /tjeklister
Spændingsfelter i vejledningsloven
Søfartslovgivning og skibsadministration
(s. 1) De projekterende og udførende sammen med bygherren gennemgår grundigt og udfordrer projektet i overgangen fra projektering til udførelse. Ved projektoptimering.
NLP Master Coach Skab enestående forandringer
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Indførelse af model for formativ/summativ evaluering
The Danish Insurance Academy
ÅRHUS AFDELING.
Rammer for bedre hverdagsrehabilitering
BADMINTON.
Udbud af bygning 44. Sådan blev opgaven stillet
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
”Motivation er ikke bare noget man har eller ikke har”
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Netværksmøder - Drejebog
1. dag - Modul 1A Velkomst og præsentation Indflydelse og interessevaretagelse Frokost (kl ) Områdeopdeling kommunal / privat Overraskelse (kl )
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Vision Det skal være let at etablere og udvikle sin virksomhed på HR-området i Mariagerfjord Kommune Det gør vi på følgende måde: Du får hurtig og effektiv.
STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ
Find trafikpolitikken her: (skriv url)
Sådan bruger du præsentationen
Dialog mod Vold som business-case
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Grundliggende principper
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Undervisningsplanlægning
Dette er en skabelon til LegeKunst PowerPoint præsentationer.
Præsentationens transcript:

Modul 6: Personlig salgscoaching ”Rådgivende salg” Modul 6: Personlig salgscoaching Effektiv og hurtig opkvalificering i de salgsdiscipliner, du skal styrkes inden for. Forventet udbytte Du bliver styrket i lige netop den type salgsteknik, der passer til dig Du får lyst og mod til at gribe og forfølge de salgsmuligheder, der opstår i dialogen med kunden Du opnår større selvtillid, bedre præsentation og større succes med dit salg 1. Kortlægning af salgs/kundeprofil Der gennemføres en SWOT-analyse - salgscoachen interviewer rådgiveren. For at få et reelt billede af de kompetencer rådgiveren besidder, og som samtidig spiller en afgørende rolle i forhold til salg, kortlægges kompetencerne inden for Salg Kunder Faglighed Personlighed På baggrund af snakken og rådgiverens salgs/kundeprofil fastlægges det forløb, der passer bedst til konsulenten. 2. Coachings forløb Hvert forløb sammensættes efter behov: Undervisning i en eller flere specifikke salgsteknikker – teori med afsæt i kendte situationer fra hverdagen Der arbejdes med hjælpeværktøjer og forberedelsesskemaer Der arbejdes med egne og aktuelle cases, således ny viden trænes i praksis med det samme Salgstræningen kan foregå ude hos kunderne i det virkelige element – feedback, tilpasning og forbedring Bliv bedre til – for eksempel: Hvad skal jeg gøre for at få kunderne til at købe flere og større opgaver uden at virke sælgeragtig? Hvordan præsenterer jeg min ydelse på en overbevisende og inspirerende måde, så kunden vil købe? Hvordan gennemfører jeg et kundemøde succesfuldt fra start til slut Hvad skal jeg gøre for at blive bedre til at afslutte et salg – bede om ordren? Hvordan skriver jeg et tilbud, som kunden har lyst til at læse, og som fører til et salg? Opfølgning og fastholdelse i en travl hverdag – hvordan? Værktøjskassen benyttes flittigt. Den består af Hjælpeværktøjer Checklister Forberedelsesskemaer Den sørger for, at dit salgsarbejde i hverdagen bliver nemmere og mere målrettet. - Salg der virker i hverdagen Lise Terkildsen Vejlsøvej 51 bygn. O 8600 Silkeborg +45 4272 9903 lte@liseterkildsen.dk www.liseterkildsen.dk Forløb: Varierer - ofte lidt længere forløb