Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener."— Præsentationens transcript:

1 + Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.

2 + Hold af dig selv - 8.-10. klasse Du kan! Find styrken, modet til at være dig selv Hold af dig selv workshop for udskolingen handler om, at vi alle har styrken, modet til at være os selv og gå mod det vi drømmer om. Oplever du som lærer, at de unge har svært med at finde deres identitet? Og at de af samme årsag har lavt selvværd og selvtillid? Oplever du de unge har svært ved at vælge, og finde frem til hvad de egentlig vil? Som teenager er der stor usikkerhed om hvem er JEG, hvad står JEG for og ikke mindst hvor er jeg på vej hen. Hvad er mine styrker. Er jeg modig? Er jeg kreativ? Hvad vil jeg egentlig? Er det opnåeligt? Teenage-livet handler ofte om hvordan kan jeg passe ind, tilpasse mig omgivelserne og ikke føle mig anderledes. Gennem kærlig humor og med positiv og coachende tilgang, håber jeg at kunne inspirere de unge til at overveje; hvad godt de bidrager med, finde styrker de besidder og værktøjer til at håndtere usikkerheden når den banker på. Måske de kan opdage mere om hvad de gerne vil – i stedet for hvad de ikke vil. At holde af sig selv er første skridt på vejen til at hvile i sig selv. Til at finde ud af hvem er jeg og dermed være mere uafhængig af andres (positive) feedback og anerkendelse. Hold af dig selv handler om, at hjælpe de unge lidt på vej og ikke lade de negative historier/forestillinger forhindre dem. Finde en rolle de kan stå inde for, og hjælpe dem med at sætte mål der er konkrete og målbare. Jeg vil stille spørgsmål der kan sætte tankerne i gang, og foreslå værktøjer der kan give dem inspiration til at flytte sig. Som klasse vil de opleve, at der plads til alle, større tillid og dermed større rummelighed overfor hinanden.

3 + Praktisk Workshoppen har en varighed 90-120 minutter, i løbet af skoledagen. Jo flere – jo mere tid. I kan vælge hele klassen, en pigegruppe eller en drengegruppe. Især drenge kan være særdeles aktive og åbne. Workshoppen er en blanding af min egen fortælling, fælles dialog og opgaver, hvor de taler sammen to og to eller gruppevis. Jeg gør meget ud af, at være i øjenhøjde med de unge. Forud for dagen, har jeg en samtale med klassens lærer, for at få et indblik i eventuelle udfordringer, problemstillinger i klassen og vi bliver enige om et evt. fokus. En konfliktfyldt gruppe kan med fordel benytte denne workshop til, igennem dialog, at sætte ord på hinandens roller og styrker. Jeg følger op med samtale, over telefon eller møde efter workshoppen, hvis det ønskes. Og evt. efterfølgende samtaler med eleverne. Det er valgfrit om der er en lærer til stede. Udstyr: AV udstyr - hvis det er tilgængeligt – til præsentation. Pris: 2.500,- for indledende samtale, workshop og debrief. Efterfølgende timer til evt. coaching 750 kr. pr. time.

4 + Om Marie-Louise Wegener Mønsterbryder, foredragsholder, kommunikationsekspert Den 43-årige Marie-Louise Wegener er – som barn af en alkoholisk og psykisk syg mor - et lysende eksempel på hvordan det er muligt at bryde ud af en negativ social arv. I sit inspirerende og livsbekræftende foredrag tager hun (k)ærligt udgangspunkt i sin egen historie. Derfra guider hun os med humor og coachende indsigt derhen hvor vi kan komme til at holde af os selv og finde modet og styrken til at bryde vores egne negative mønstre. Uddannet Life & Business Coach fra Manning Inspire og leder inden for salg og marketing (som hun har arbejdet med i 20 år). Kontakt: 26 8000 28 – marie-louisewegener@outlook.dk - www.holdafdig.dkmarie-louisewegener@outlook.dk


Download ppt "+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google