Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve."— Præsentationens transcript:

1 Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve webinaret 3)Agenda for webinaret 4) Læringsvideo: 4xS 5) Spørgsmål til læringsvideoen 6) Opsamling og næste skridt

2 Hvad er et webinar? Et webinar er et webbaseret/internetbaseret seminar/kursus som gennemføres ved hjælp af webcamera, mikrofon og et kommunikations- program som f.eks. Skype. Webinarerne om Flipped Learning er diskussionsbaserede, så det forventes at deltagerne bidrager til diskussionen. Det kan være lidt underligt at deltage i en diskussion, hvor man ikke kan se alle deltagere, men bare bryd ind! Der er også en moderator som starter webinaret og sørger for at holde fokus i forhold til emnet og styr på tiden så dagsordenen nås. Til vores webinarer benyttes Powerpoint med Office Mix og Skype for Business (tidligere Lync). Webinaret optages så vigtige pointer kan genses.

3 Mål med webinaret Målet er at fremme DIDAKTISKE drøftelser om: Hvordan det er muligt at fremme differentiering af alle faser af et Flipped Learning- baseret forløb? Hvordan det er muligt at få indsigt i elevernes viden og faglige forudsætninger på baggrund af en læringsvideo? Hvordan en læringsvideo skal tilrettelægges således at eleven forholder sig aktivt til den og ikke ”bare” gennemser den? Hvordan den viden eleverne opnår fra læringsvideoen rent faktisk bruges i undervisningen? Der er IKKE fokus på de it-tekniske aspekter af Flipped Learning i dette webinar. Hvis du ønsker en opfriskning af hvordan man anvender Office Mix, EduCannon, Blendspace eller nogle af de andre værktøjer, der blev vist på fase 2 fællesmødet i januar, findes det i Yammer i Notes:Yammer i Notes 3

4 Forud for selve webinaret Tekniske forudsætninger for at webinaret kan gennemføres Det er selvfølgelig en forudsætning, at Skype for Business er installeret og fungerer. Din lokale IT-Center Fyn tekniker er orienteret om at webinaret afvikles, og er klar til at hjælpe med dette. Hvis I er flere fra samme skole, der deltager, kan I vælge at sætte jer det samme sted og evt. deltage i mødet via én computer, der er forbundet med en projektor. Man kan selvfølgelig også deltage enkeltvis fra sin egen computer. Uanset hvad får man adgang til mødet via et link som sendes både via mødeindkaldelsen i Outlook og mail.

5 Forberedelse før selve webinaret Obligatorisk: Projektets differentieringsmodel, der blev præsenteret på fællesmødet i januar (FL-projektets differentieringsmodel).FL-projektets differentieringsmodel Diskussionerne på webinaret tager primært udgangspunkt i denne læringsvideo, som bedes gennemset inden: 4 X S: Differentiering og stilladsering: https://www.youtube.com/watch?v=7X_GHi0Vk8s&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=7X_GHi0Vk8s&feature=youtu.be Frivilligt: Flg. materialer er gode kilder til forberedelse til webinaret: Side 88-93 om differentiering i bogen Flipped Learning af Hachmann og Holmboe, der blev udleveret ved projektets start, kan også med fordel skimmes igen. Kapitel 3 om undervisningsdifferentiering samt kapitel 4 om digitale produktioner i følgende artikelsamling en god baggrundsviden (Anvendelse af digitale undervisningsmaterialer), hvis du ønsker at vide mere om differentiering i et it-perspektivAnvendelse af digitale undervisningsmaterialer

6 DAGSORDEN: 1) 10 min. : Velkomst og præsentation af projektskolens arbejde med Flipped Learning i et differentieringsperspektiv (eller kort og godt: hvad sker der i projektet på skolen pt?) 2) 5 min: Kort intro til dagens didaktiske emne: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning a.f elevernes forudsætninger 3) 25 min: Fælles drøftelser med baggrund i læringsvideoen: 4xS og de tilhørende spørgsmål (se slide 7-11) 4) 5 min: Afrunding, opsamling og de næste skridt.

7 Spørgsmål til Læringsvideoen 4XS

8

9 Spørgsmål til læringsvideoen 4XS

10

11

12 Afrunding og de næste skridt Hvad har vi brug for at vide mere om?


Download ppt "Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google