Leder- og medarbejderportalen i Haderslev Kommune ved Obisoft.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
God uddannelsesvejledning - Udvikling
Advertisements

Jan Forsing og Lisa Andersson
3. seminar om afklaring og vurdering af realkompetencer 20.maj 2010 Silkeborg Ulla Nistrup Velkommen.
Roskilde Handelsskoles APV-procedure
Ved ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Kort præsentation af Kompetencedelen April 2012 Ved.
9. Laboratoriedag - eftermiddag. Fortsat udvikling ”At holde Gejsten Oppe”
Ved ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Kort præsentation af GRUS-delen April 2012 Ved
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Lederudvikling.
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
TRIOENS OPGAVER.
Arbejdsgivernes bidrag til beskæftigelsesplan 2009 Arbejdsgiverrepræsentanterne i LBR Virksomhederne og mangel på arbejdskraft.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Nybyggeri og arbejdsmiljø
Trivselsfremme og -vedligeholdelse • Projekt ”Bach – trivsel og vækst” (2003 – 2005) • Resultat og forandringer (2005 – 2006) • Nye tiltag (ultimo 2006.
med Jobprofil og virksomhedsprofil
Thomas’ ledelsesværktøjer
24. januar CFU OK 08 Delforlig - staten Attraktive arbejdspladser Fokus på samarbejde, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø.
HR Søg og du skal finde! ► Fravær ► Ferie. ► Uddannelse. ► Afdelinger. ► Mu-samtaler. ► Personale udlån. ► Etc. etc. Registrering af alle.
Vision Daloon er den moderne forbrugers foretrukne leverandør af etniske conveniencefødevarer.
Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Præsentation af PUC TÅRNBY KOMMUNE
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
Gruppeudviklingssamtaler
FOPS arrangement den 18. maj 2011: ”Den gode proces for medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse” Sådan har vi gjort.
”Kogebog” til Uanmeldte Virksomhedsbesøg. Virksomhedsgruppen mødes hver Tirsdag kl. 9 og inddeler sig i hold, på en god dag har vi 3 hold ude. De rutinerede.
Organisationsanalyse. Klar fælles vision og mål Se sammenhæng til eget job Åben kommunikation Accept af fejl Accept af teamarbejde Inddragelse/delegering.
Indhold 1.Hvad er MATRIX Mobil 2.Menu Valg 3.Installation 4.Adgang.
FAGLIG TRIVSELSMÅLING Om at bruge trivselsmåling som værktøj i strategisk kompetenceudvikling Oplæg ved Region Hovedstadens Uddannelseskonference Fredag.
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
OPI EFFEKTMÅLINGSVÆRKTØJ
3. februar 2010 Festival om arbejdsfastholdelse og rummelighed.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Projekt Seniorordning Sundhedsforvaltningen Københavns Kommune
Håndtering af Sygefravær
- Værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Strategisk og systematisk kompetenceudvikling
ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Ved Kort præsentation af APV-delen April 2012.
Odense Kommunes nye handleplan i forbindelse med sygefravær 1 sygedag (medarbejderen skal forvente spørgsmål til sygemeldingen, om aftaler/opgaver, hvornår.
organisatoriske kompetencer
Formål med at deltage i netværket Sparring og kompetenceudvikling af tovholderen i forhold til at gennemføre en selvevalueringsproces optimalt Støtte og.
Med LADEGAARD Nordic A/S
Lederskab og organisering - Om at skabe dynamiske rammer Børnechef Kirsten Pamperin.
NY ORGANISATIONSSTRATEGI Generalforsamling 23. marts.
- Set fra en vinkel med uddannelsesmæssigt fokus ”Intention og rammer i Infrastrukturrapporten – og deres betydning for uddannelsesområdet” - Set fra en.
Ledelse, psykisk arbejdsmiljø og ergonomi – hvordan hænger det sammen v. Afdelingschef Susanne G. Sørensen Rengøringsafdelingen.
Virksomhedsservice Mariagerfjord. Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige.
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
Integrations- og oplæringsstillinger Etablering af integrations- og oplæringsstillinger i Haderslev Kommune.
Trivselsprojektet i Sygehus Himmerland,
Regionshospitalet Randers/Grenaa Det er ok at være syg – og ok at ledelsen forholder sig til det Oplæg ved personalechef Mette H. Dehlendorff, november.
TR/AMR møde 3. november 2016 MED evaluering Arbejdsmiljø.
Aktiviteter OutputResultater kt. sigt Effekt ml. sig t Virkning lg. sigt Lokalt samarbejde med private og offentlige arbejdspladser om IKV Ledige, a-kasser.
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
/ MUS evaluering.
Hvornår er en uddannelsesplan god? Bliver den brugt?
Mere MOST - mindre fravær
Præsentation af ledelsesværktøjet
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Talt med 23 ledere og medarbejdere
Tag snakken – bryd vanerne
Medarbejder Udvikling Samtale 2015
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
APV - Arbejdspladsvurdering
Præsentationens transcript:

Leder- og medarbejderportalen i Haderslev Kommune ved Obisoft

At samle alt på et bræt Leder- og medarbejderportal Kompetenceregistrering/CV Kompetence- og udviklingsplaner Dialog/samtaler MUS LUS Senior Sygefravær Etc. Trivsel APV Projektportal/-styring Rekruttering Sygefravær 360° Kursus/Akademi E-learning

Den nemme løsning

Definerede rum

Værdien for jer som ledere Én indgang til oplysninger/informationer om den enkelte medarbejder i egen afdeling, herunder CV, uddannelse og kurser, kompetenceregistrering og udviklingsplan, trivsel m.m. Sammenligne kompetencer inden for afdelingen Dialogværktøjer er tilgængelige, MUS, 3 måneders samtale, seniorsamtale, sygefraværssamtaler m.m. Tidligere års MUS-referater, i værktøjet, giver lettere forberedelse, for lederen, til den kommende MUS Hjælpe til at danne kompetenceprofiler ved rekruttering Planlægning af kompetenceudvikling ved hjælp Gab-analyse

Hvilke værdier kan det give - For medarbejdere Give én indgang til alle oplysninger/aftaler gældende for sig selv, herunder CV, udviklingsplaner m.m. Søgemuligheder på kompetencer tværorganisatorisk – egne og andres Værktøjet kan bidrage til optimal opfølgning på MUS Senere års MUS-referater – kan give lettere forberedelse til den kommende MUS Indgåede aftaler og udviklingsplaner/-forløb nedskrives og kan målrettes til den enkelte medarbejder Alle dialogværktøjer vil ligge tilgængelige, MUS, 3 måneders samtale, seniorsamtale, sygefraværssamtale m.m.

Medarbejderens og lederens kompetencevurdering

Medarbejderens og lederens vurdering - koblet til jobprofilen

Fremgangsmåden for at komme i gang Kontakter systemadministrator, for at leder kan inviteres I samarbejde med system administrator sikres, at leder har blikket på sin afdeling og det personale, som refererer direkte til lederen Fastlæggelse af ambitionsniveauet i brugen af Leder- og medarbejderprotalen Kompetencer og kompetenceprofiler – afdelingen finder selv frem til de rette komptencer –Processguide er udfærdiget og klar til brug Systemadministrator indtaster kompetencerne og profilerne Leder inviterer medarbejdere ind i leder- og medarbejderportal –Brugermanualer tilgængelige både til ledere og medarbejder Medarbejder ændre sin adgangskode, ved første login, tilføjer oplysninger i CV og kompetenceprofil Leder- medarbejderportal er nu fuldt kørende –Inviter til samtaler –Udviklingsplaner APV og Trivsel i 2013