Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Med LADEGAARD Nordic A/S

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Med LADEGAARD Nordic A/S"— Præsentationens transcript:

1 Med LADEGAARD Nordic A/S
Salgsudvikling Med LADEGAARD Nordic A/S

2 Udbytte for kurset Mere læring for færre penge.
Løft til medarbejderne, som gør det nemmere at fastholde og tiltrække de rigtige

3 Nå målene med Ladegaard Nordic
Du veksler mellem at være på uddannelsesdage og træne på nettet Din træning bliver en proces – det skaber langtidsholdbare resultater. Du får sammenhæng mellem daglige rutiner og træning – det giver markante resultater i en fart Du kan træne, når du har tiden til det Du kan følge op på træningen Det er effektivt og lønsomt Det bliver sjovt at være under udvikling

4 Nøglen til det gode salg *)
Salgsuddannelse med Nøglen til det gode salg *) Her gør LADEGAARD en forskel for dig: Unik metode der gør læring til en proces Unikke instruktører der har gjort det selv med succes Unikt indhold og pensum, der er udviklet og udgivet af LADEGAARD og bygger på praktisk erfaringer i dansk erhvervsliv. Let tilgængeligt hands on stof, der kan bruges direkte: Sådan gør du.

5 Integreret opfølgning og coaching
Udviklingspakken E-learning Et leksikon Kursus Integreret opfølgning og coaching CD til bilen og podcast

6 Udviklingspakken – dit pensum og arbejdsredskab
Leksikon Webtræning/-dage Træning via smartphone/Facebook/Youtube Learning Manager Coaching Uddannelsesdage CD/Podcast

7 Leksikon om salg Et leksikon som medarbejderne kan læse fra ende til anden – eller bruge som opslagsværk. I bogen er der krydshenvisninger til andet relevant stof i hele din udviklingspakke som mere læsestof, videoklip, lydklip, artikler, downloads og tests. På den måde finder du let det, du skal bruge. Og på den måde har du hele tiden det fulde overblik.

8 En peptalk CD + pod cast På cd'en og i den medfølgende podcast får medarbejderne en kort opfriskning af de vigtigste emner fra kurset. De bliver husket på de vigtigste værktøjer i deres hverdag. De møder kunden motiverede og inspirerede – det giver bedre resultater.

9 14.11.2013 13.11.2013 Salgsmodul I Salgsmodul II Kursus Indhold Datoer
Salgsholdninger - Gør positiv holdning til daglig adfærd Fra aggressiv venten til aktivt salg Sådan tilfører du dig selv energi Hvorfor skal kunden købe hos jer? Besøgsven – Farmer – Hunter Sælg til de rigtige kunder Sådan planlægger du besøget Salgets ABC Afdæk kundens behov – købsmotiver Spørgeteknik – lad dine spørgsmål gøre arbejdet Kom med den rigtige løsning Indvendingsteknik Afslutningsteknik Behandling af reklamationer Sådan kommer du videre med din egen udvikling Indhold Datoer Learning Manager Learning Manager Træning på Nettet Web I Web II Web III Salgsholdninger Salg er kommunikation Det effektive salg i hverdagen

10

11 Virumvej Virum Tlf Fax CVR-nr


Download ppt "Med LADEGAARD Nordic A/S"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google