Spørgeskema som evalueringsværktøj for ledelsen Nordvestskolen www.nordvestskolen.helsingor.dk Tommy Sørensen©

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Nybyggeri og arbejdsmiljø
Debatkort til Arbejdsplads Debatværktøj til kompetence- udvikling.
Revideret UDDANNELSE 1. JAN 2013
Forældre fremmer fællesskabet
Forældremøde X årgang.
1 Administrativt samarbejde – hvordan kan det lykkes? Hvilke overvejelser skal der gøres i såvel det politiske som i det administrative felt? Hvilke strategier.
Vision Uddannelsesparate unge
Inklusion i Børneinstitution Højme
Ledelse af skoleledelse 11. februar 2010 Klaus Majgaard.
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Spørgsmål og holdninger som ambassadørerne kan blive mødt med 1. Fra medarbejderne 2. Fra ledelse og personale- ansvarlige.
Internationalisering International rekruttering af arbejdskraft: Erfaringer og perspektiver.
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
- Hvad kan I forvente som forældre?
Hvilke fordele er der for SFO´en i Skoleintra
Mål og metoder i filmpædagogisk arbejde. Den filmpædagogiske trekant.
Implementering af SkoleIntra i hverdagen Nordvestskolen  information  arbejdsgang  kursus  support Tommy Sørensen©
Talent udvikling! SkSke herrens vilje! Christian den 3. Men lad os samarbejde om danske erhvervsuddannelser, der udvikler talenter!
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Pædagogisk ledelse af erhvervsuddannelser
Folkeskolereform 2014.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Medalje til Høje-Taastrup
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Kompetencestrategi med mening
Mobile Studieunit – Danmarks bedste praktikuddannelse i
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til Temamøde i SCKK den 8. oktober 2008 Kompetencestrategi - hvordan?
KVIK Kvalitet og evaluering Centre selvevaulerer Dec. inst. i gang Centre forbedrer Øget fokus på resultater og dokumentation Centre selvevaulerer.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Kompetenceudvikling i et strategisk perspektiv Konference om nyskabelse og motivation 15. juni.
Skoleintra i organisationen - ledelsens rolle og administrative forretningsgange Nordvestskolen Tommy Sørensen©
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Velkomst Folkeskolereform Forventninger Orienteringer Opstart Praktiske oplysninger Velkomst Folkeskolereform Forventninger Orienteringer Opstart Praktiske.
SkoleIntra som skolens digitale hjemmebane SkoleIntra som skolens digitale hjemmebane - nogle forholdsvis almindelige betragtninger om drift, implementering.
Generelle udfordringer og perspektiver i kommunernes arbejde med kvalitet, effektivitet og styring  Oplæg ved Børne- og Kulturdirektør Per B. Christensen,
Introduktion til KVIK KvalitetsVærkøj til udvikling af Innovation og Kompetence Standardoplæg til hele organisationen.
SkoleIntratræf Kolding Lisbeth Møller SkoleIntra i specialundervisningen.
Velkommen til KIP lancering Kompetencer I Praksis.
5 år med skoleintra Tommy Sørensen© Nordvest – helhed og sammenhænge – sfo-skole-værested Hvilke forandringer er der sket i organisationen, i arbejdsgangene,
©SCKK 2005 Excellence Netværk 2004/2005 KVIK vs. Excellence – kan de kombineres og hvordan?
Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Introduktion til KVIK Selvevaluering fra start til slut 27. september 2007 SCKK temadag.
HK Stat Fagfestival HK København og HK Sjælland 20. maj 2014 Sølvi Rask, og Eva Maria Mogensen,
VELFÆRDSTEKNOLOGI & INNOVATION KOMPETENCEMÅL 23: ELEVEN KAN SELVSTÆNDIGT ANVENDE RELEVANT VELFÆRDSTEKNOLOGI SAMT DELTAGE VED IMPLEMENTERING AF VIDEN OG.
1 Vision Region Syddanmark har en HR-funktion, som via initiativ, dialog og samarbejde understøtter forretningsområdernes behov for HR ydelser HR sætter.
Hvilken professionalisering ønsker vi? Den upåagtede faglighed i vuggestuer Annegrethe Ahrenkiel, Birger Steen Nielsen, Camilla Schmidt, Finn Sommer og.
BKF Børne- og Kulturchefforeningen Dagplejen – en central brik i kommunernes dagtilbud -BKF-synspunkter om omstilling på dagtilbudsområdet på FOA- konference.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Didaktisk kompetence Temadag 23. november 2016.
Aktionslæring og forløbsskema – ligheder og forskelle
SUF - gevinstrealisering
Opgaveflytning i Region Syddanmark
Den pædagogiske læreplan
Himmelev Skole - januar kortlægningsundersøgelse
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Julie Dalgaard Guldager
Målformuleringer i et børneperspektiv
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
torsdag den 11. april 2019 Basen
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Spørgeskema som evalueringsværktøj for ledelsen Nordvestskolen Tommy Sørensen©

Perspektiver - kontekst Nordvestskolen Tommy Sørensen©

Perspektiver - kontekst ”Det kæreste vi har” Nordvestskolen Tommy Sørensen© En forældre

Perspektiver - kontekst Udvikling af faglige, pædagogiske, sociale læringsmiljø med udgangspunkt i Nærhed Tryghed Kvalitet Faglighed Leg Helhed og Sammenhænge Æstetik Kunst Og under hensyntagen til barnet/elevens udvikling og læring Nordvestskolen Tommy Sørensen©

Perspektiver - kontekst ”Fremtidens leder skal være god til at udvikle attraktive arbejdspladser, for der bliver mangel på arbejdskraft. En attraktiv arbejdsplads er et sted, hvor medarbejderne får lov til at bruge deres kræfter – hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling. Og hvor fornyelsen sker ved, at medarbejderne får mulighed for løbende at efteruddanne sig og tage fat på nye opgaver”. Nordvestskolen Tommy Sørensen©

Perspektiver - kontekst Der er behov for dokumentation af nogle helt afgørende hensyn: Vi skal være helt sikre på, at vi hele tiden gør de ting, der virker. Vi skal være helt sikre på, at vi løser opgaverne på den måde, som borgerne efterspørger Vi skal være helt sikre på, at arbejdsgange og rutiner samtidig er til hjælp for medarbejderne. Nordvestskolen Tommy Sørensen©

Perspektiver - kontekst  Kompetence afdækning  Selvevaluering  Feedback  APV – personale og elever  Forventnings afdækning Nordvestskolen Tommy Sørensen©

De praktiske eksempler  Afdækning af personaleressourcer og ønsker  APV – personale  APV - elever  Spørgeskema om Skoleintra  Årets 1. forældremøde Nordvestskolen Tommy Sørensen©

Nordvestskolen ? Tommy Sørensen©