Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden."— Præsentationens transcript:

1 Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden Planlægge det I vil gøre for at føre de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde ud i livet – altså planlægge nogle konkrete skole-hjem aktiviteter Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere

2

3 Til skolelederen: Indsæt den PP præsentation, arbejdsgruppen har lavet om de 6 vigtigste udsagn, elevrådets input og udkastet til de reviderede principper.

4 Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Tal i teamet om det, I har hørt Hvad synes I er særlig interessant? Hvad tænker I om det, elevrådet siger om deres oplevelse af skole-hjem samarbejdet? I har 10 minutter.

5 Møde for medarbejdere ”Hvad gør vi fremover i skole-hjem samarbejdet?”

6 Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Hvert team skal nu Tale om, hvordan I vil gennemføre forventningsafstemningen, og det I ønsker sker på forældremødet med udgangspunkt i Arbejdsarket Udfylde den venstre side af Arbejdsarket 2 og 2 I har 10 minutter.

7 Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Værktøjskassen Forældredidaktik Forældredidaktik: At skabe læringssituationer i og uden for skoletiden, hvor forældrene kan bidrage aktivt til barnets læring Egnet til alle forældregrupper uanset social, etniske eller uddannelsesmæssig baggrund. Indeholder konkret inspiration til det, du kan gøre for at inddrage forældrene i deres barns læring og udvikling Guider dig gennem din planlægning af, hvordan forældrene skal inddrages Indeholder konkret inspiration til at planlægge et undervisningsforløb for hele klassen eller en familieopgave for en enkelt elev Indeholder skabeloner og eksempler på FamilieopgaveArk

8 Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Eksempel på Familieopgave

9 Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Ved bordene skal I nu To og to udfylde FamilieopgaveArket skabelonen i forhold til et konkret undervisningsforløb, som I er i gang med. I har 15 minutter.

10 Værktøjskassen Skoleledelsen Medarbejdere Tal i hvert team om Hvilket udbytte: Elever... Forældre... I som lærere......får af at bruge FamilieopgaveArket. I har 10 minutter.


Download ppt "Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google