Velkommen til Vestervangsskolen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvor er vi nu? En levende skole – hele dagen Viden og ikke vaner
Advertisements

Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Forældreorientering Skolereformen.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 22. maj 2014.
Ny Skolereform Sådan gør vi i Vonsild
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Informationsmøde - Gug Skole 2014/15
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Program: Overblik over fagfordelingen Velkomst Skolereformen generelt
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Skolereform 2014.
På vej mod folkeskolereformen
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Information om den ændrede skoledag Komme- og gåtider m.m. for elever Juni 2014.
Skolereformen Overordnede mål:
Reformmesse på Sofiendalskolen
Skolereform august 2014………………
Velkommen til valgmøde
Skolereformen – og vejen dertil…
Skolereformen kort fortalt - reformens mål
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Folkeskolereform 2013 Hammerum Skole.
Folkeskolereformen på Kirkebakkeskolen Anette Leonhard
Skolereformen på Søndersøskolen
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Skolereform. Ambitionerne i folkeskoleaftalen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal mindske betydningen.
Folkeskolereformen - generel information
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Vibeholmskolen august 2014 Den nye skolereform Indskolingen.
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Folkeskolereformen - et overblik. Et fagligt løft af folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal.
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Den ny Folkeskolereform. MÅL 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 12. juni 2014.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Skolereform – Fourfeldtskolen 2014 Steffen Lawaetz
Velkommen til infomøde om Skolereformen
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Velkommen til Fyraftensmøde 26.marts 2014 på Rosendalskolen
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
FOLKESKOLEREFORM FELDBORG SKOLE JUNI TRE MÅL  FOLKESKOLEN SKAL UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, DE KAN  FOLKESKOLEN SKAL MINDSKE.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Præsentationens transcript:

Velkommen til Vestervangsskolen

En ny skole d. 1. august Ca. 1050 elever Ca. 80 bh. klasseledere og lærere Ca. 25 pædagoger 4 ledere 2 sekretærer 4-5 kantinepersonaler

Ledelsen Elsebeth Andersen, skoleleder Annika Østergaard, viceskoleleder Trine Vasegaard, pædagogisk afdelingsleder Heidi Hangaard, sfo- og indskolingsleder

3 afdelinger på Vest Indskoling 0.-3.-årgang 30 klokketimer Mellemtrinnet 4.-6.- årgang 33 klokketimer Udskolingen 7.-9.-årgang 35 klokketimer

Information om skoledagen i år 2 med skolereformen Komme- og gåtider m.m. for elever Juni 2015

Hvad siger reformen: Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater Tillid og trivslen i folkeskolen skal styrkes bl.a. gennem respekt for professionel viden og praksis

Nyt for udskolingen Ekstra time i dansk og matematik Tysk overgangsordning Håndværk og design Valgfag – obligatorisk Idræt er et prøvefag Understøttende undervisning –FF og UU Bevægelse i 45 min om dagen – hvordan på Vestervangsskolen Den åbne skole Konfirmationsforberedelse på 7. årgang

Samarbejde med forældre: Forældremøder Klassearrangementer Intra Skole/hjem samtaler Dialog mellem de voksne er meget vigtig.

Understøttende undervisning i 15-16 I kommende skoleår er der ikke længere faste krav til organisering af understøttende undervisning, lektiehjælp og faglig fordybelse. Det er nu heller ikke længere frivilligt for eleverne at deltage heri. Formål: At styrke elevernes læring og faglige niveau ved blandt andet at tilbyde eleverne faglig træning, faglige udfordringer som er tilpasset deres niveau og behov.

Mødetider for elever i udskolingen Kl. 08-00-15.00

En uge i udskolingen Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00-08.45 FF og UU Fagdag 08.45-09.45 1. lektion 09.45-10.00 Pause 10.05-11.05 2. lektion 11.05-11.50 Spisning 12.50-13.50 3. lektion 12.50-13.00 13.00-14.00 4. lektion 14.00-15.00 5. lektion

Der arbejdes i faglokaler Kun i udskolingen Der arbejdes i faglokaler

Fagdag/fordybelsesdag? Samme fag hele dagen Samspil mellem fag Arbejde i andre læringsmiljøer Arbejde med mat. og da. Afgangsprøve Andre prøvefag – eng –fy/ke- ge-bio- idræt Ture ud af huset Fladbro –Fussingø – Biblioteket- Naturskolen- Teater -

Konfirmationsforberedelse på 7. årgang?

Kantinen

Skolebestyrelsesvalg Der nedsættes i denne uge en valgbestyrelse Forvaltningen og skolen bekendtgør valget i denne uge Opstart til valget og selve valget finder sted i august-september Jeg vil gerne opfordre alle, der har lyst til at være med i skolebestyrelsesarbejdet til at stille op.

Rigtig god sommer til jer alle!! Tak for nu Rigtig god sommer til jer alle!!