Visioner for arbejdet i skolebestyrelsen på Rolloskolen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Advertisements

Danehofskolens værdigrundlag
Set i forældreperspektiv
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Ny Skolereform Sådan gør vi i Vonsild
Ørestad Skoles værdier
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Folkeskolereformen på Dronninggårdskolen Version 1 Skoleåret
Fra integrerende til inkluderende pædagogisk praksis i skolen
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 11. november 2013.
Informationsaften Aftenens program:
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Skolebestyrelsens opgaver
Ny folkeskolelov Ikrafttrædelse August Overordnede rammer En længere og varieret skoledag • 30 timer for børnehaveklassen til 3. klasse, • 33 timer.
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Folkeskole-reformen August 2014.
Politisk udgangspunkt Byrådet besluttede den 1. november 2010, at Fredensborg kommune skal have en ny skolestruktur. Ønsket er at skolerne bedre kan imødegå.
På vej mod folkeskolereformen
Forældremøde X årgang.
Faglighed og omgangsform
Skolereform august 2014………………
Velkommen til valgmøde
I forlængelse af tydeliggørelsen af talentbegrebet, hvordan kan I så udvikle en læringsplan for talenter i forhold til de resterende ikke talenter? • Udvælgelse.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Vestre Skole og Åløkkeskolen 2014
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Folkeskolereformen - generel information
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Folkeskolereformen - et overblik. Et fagligt løft af folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal.
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
 Andelen af elever i den almindelige undervisning skal i 2015 være 96% af det samlede elevtal i FSK – mod 94,4% i dag.  Det svarer til ca elever,
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
En dynamisk klub for børn og unge fra 5
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Velkomst Folkeskolereform Forventninger Orienteringer Opstart Praktiske oplysninger Velkomst Folkeskolereform Forventninger Orienteringer Opstart Praktiske.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
Skolebestyrelsen Havnbjerg Skole Skolens Værdisæt – i korte træk Mål “Skolen skal være et sted, hvor alle trives til glæde og gavn for et godt læringsmiljø.”
Erfaringer fra projekt ”Flerkulturel rummelighed i skolen”
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
T INDERHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014/
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Åbent hus Skolens navn Dato.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Visioner for arbejdet i skolebestyrelsen på Rolloskolen

Rolloskolen skal være et godt sted at være – og lære.

Mere disciplin: Læreren skal ”træde i karakter”, ”indtage” klassen og være en rollemodel. Konsekvens : Ledelsen skal være synlig og håndhæve skolens reglement. Højt informationsniveau: Eleverne bør orienteres om årsag, Og forventet varighed af den faste lærers fravær. Social ansvarlighed: Skolen skal gennem sine aktiviteter udvise rummelighed. Læreren skal være katalysator for en rummelig klasse/skole, hvor alle har respekt for hinanden. Sprogbrug En acceptabel sprogbrug er en del af skolens reglement

Vi vil arbejde for: Skolen har høj faglighed. Det betyder:

Børn skal udfordres på alle deres kompetencer: For at at sikre, at de har så mange Valgmuligheder Som muligt, når de skal vælge Uddannelsesretning. Vi vil arbejde på at øge forventninger til elevernes uddannelsesmuligheder Elevernes egne, forældrenes og skolens. Holddannelse At en væsentlig del af den differentierede undervisning tilrettelægges som holddannelse. -på tværs af årgange -på tværs af klassetrin -indbyrdes i klasser

Lær at lære: Skolen skal udfordre eleverne i selv at søge relevant viden. Etablering af tutorordning: Den skal understøtte det, at børn udfordres på alle deres kompetencer. De særligt bogligt dygtige elever kan indgå i et tutor- korps, der på frivillig basis knyttes til lektiecaféen. Tutorkorpset vil i kraft heraf blive udfordret på deres sociale kompetencer og kan tilbydes opkvalificerende kurser i ungdomsskole-regi, blandt andet indenfor formidling, præsentations­teknik, konflikthåndtering m.m.

Vi vil arbejde for etablering af en involverende Rollo-kultur Det betyder:

Vi vil arbejde for et større forældreengagement via forældrenetværk, der involverer forældrene i andet end Klassefester. Vi vil fortælle den gode historie om Rolloskolen og derigennem skabe større synlighed og stolthed Ansvarlighed for den fælles arbejdsplads, og dermed også overfor skolens bygninger og inventar Vi vil arbejde for at skabe sammenhold, ved at fastholde traditioner og skabe flere fællesarrangementer. En udpræget vilje til forandring og fremdrift. Vi vil gerne være forandrings­parate og gå nye veje