SCIENCETALENTER – de gode kan blive de bedste. HVORFOR SATSE PÅ TALENTERNE? ENHEDSSKOLEN ”hvad ikke alle kan lære, må ingen lære…”

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Køge Handelsskole Thomas Nielsen og Anders Klosterman
Advertisements

24. november 2006 Lærerseminar Disposition •Soldaten i centrum •Vigtigt om læring •Din rolle i undervisningen •”Hvad vil jeg som skolechef tilbyde?”
Talentudvikling på Virum Gymnasium Vil du være VG-talent?
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Indsatsområdet ”Naturvidenskab for Alle” Naturvidenskab for Alle •Målet •Projektet tilbyder •Planer for næste års indsats •Eksempler på pilotprojekter.
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Talentvejen, hvad? Før start på ungdomsuddannelsen – prioritere brobygning og introforløb endnu højere. Styrket samarbejde med UU og folkeskole. Undervejs.
Talentvejen Selandia CEU, Mercantec, Aalborg Tech i samarbejde med
Forældremøde X årgang.
Job & Uddannelse i Øresundsregionen Projektmål: at øge hverdagsintegrationen og mobiliteten over Øresund.
KFD Talentgruppe November Formål •At motivere og inspirere talenter til at dygtiggøre sig til en evt. karriere på eliteplan. •At sikre at der hele.
Erfaringer med Talentundervisning. NATURVIDENSKABELIGE TALENTER Hvem er naturvidenskabelige talenter? Naturvidenskabelige talenter er elever, som er gode.
Feedback Manual.
Talentets fornemmelse - for ledelse
I forlængelse af tydeliggørelsen af talentbegrebet, hvordan kan I så udvikle en læringsplan for talenter i forhold til de resterende ikke talenter? • Udvælgelse.
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Målsætning og værdigrundlag for Sølvgades Skole Målet er, at eleverne på Sølvgades Skole bevarer lysten til at lære, at være nysgerrige, selvstændige og.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Naturvidenskab.
Tillykke, du er et talent!
Talent og talentudvikling
Workshop 3 Kriterier til autentiske opgaver.  Valgfag - efterårssemester  Start uge 43  Mål med valgfag er udarbejdelse af produkt med udgangspunkt.
Lektiehjælp og faglig fordybelse Lektiehjælp og faglig fordybelse frem til næste folketingsvalg: - Skolen skal tilbyde børnene lektiehjælp og faglig fordybelse.
Uddannelsesniveau og erhvervsudvikling - lokalt og regional
Alle børn er alles ansvar
Talent udvikling! SkSke herrens vilje! Christian den 3. Men lad os samarbejde om danske erhvervsuddannelser, der udvikler talenter!
Talent i ledelsesperspektiv Oplæg under temaet: ”Bedre resultater på elevniveau” – med fokus på ledelsesrolle, -motiv og kompetence v/ John Vinsbøl Udviklings-
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
IMODUS konference Campus Roskilde 20. Marts Lene Smith, EUC Norvestsjælland1.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
ScienceTalenter. Hvorfor satse på talenterne? politisk fokus talenterne keder sig Mensaskoler og Elitegymnasier positiv feedback på andre elever.
DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?
Det politiske arbejde med udvikling af folkeskolen i Esbjerg kommune
Selandia CEU, Mercantec, Aalborg Tech i samarbejde med Aalborg Handelsskole, EUC Vest, EUC Syd, IBC, Tietgenskolen, EUC Sjælland, ZBC, Køge Handelsskole,
TALENTUDVIKLING I GYMNASIET MATEMATIK-ØKONOMI-SAMFUNDSFAG  Hvad er talent?  Metoder  Organisation og motivation  Konkrete eksempler  Hvad er talent?
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Hvem kalder vi talenter? GiftedEksperter Begavede Børn med særlige forudsætninger Genier Jeppe Willads Petersen Dem der vil.
LINK Camp 2012 Helle Karina Pedersen Uddannelseschef EAL.
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" 9. februar.
Underviserens evaluering af eleven Forståelse af fagligheden: 0____________________________________________________________10 Vilje: 0____________________________________________________________10.
Undervisning i forbindelse med besøg på Experimentarium V/ Anette Vestergaard Nielsen Experimentarium.
Grundtanke Børn der trives kan lære, voksne der trives kan undervise.
Ph.d.-uddannelse og talentpleje for fremtiden Forskningspolitisk årsmøde Videnskabernes Selskab 19. marts, 2015.
Velkommen til 8. klasses forældre Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland UU-vejleder Janne Matthiassen Tlf:
StartworkshopL. Lindenskov Netværk for lærere i engelsk og matematik på ungdomsuddannelser og folkeskoler i Syddjurs og Norddjurs Kommuner.
Anbefalinger fra Vækstforum Hovedstadens task force om erhvervsuddannelser Vækstforum Hovedstadens møde den 21. juni 2012 v/ Klaus Nørskov,
Kvalitetsmål i uddannelsessektoren
Digital vidensdeling på DE´s årsmøde 2014
Talentspotning og talentudvikling på grundforløbet Workshop Den 23. maj og den 25. maj 2016.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-,
Erfaringer med undervisning af højtbegavede børn Anette Gjervig Projektleder.
Undervisningsdifferentiering uden ekstra arbejde Signe Ammitzbøll Anette Gjervig.
Ny Nordisk Skole Oplæg for NLS 13. okt.. Ny Nordisk Skole er Nyt politisk signal om værdier og mål for uddannelsessystemet – herunder folkeskolen Inspiration.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
KISII TEMADAG 2016 Workshop hvad kan vi bruge i Grønland fra det schweiziske uddannelsessystem?
Hvorfor et Akademi for Talentfulde Unge? Fordi der i gennemsnit sidder 2-3 elever i hver klasse, der har brug for flere faglige udfordringer Fordi talentfulde.
Samarbejde mellem skole og virksomhed Elektronikvirksomhed Eleverne designer kredsløb til temperaturmåling med hjælp fra ingeniør Printplader laves på.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Februar 2017 PKU-konference
Projekt X – Udvikling af undervisning i et krydsfelt
Fællesmøde for forældrene på Damhusengens Skole
KISII temadag 2016 Workshop hvad kan vi bruge i Grønland fra det schweiziske uddannelsessystem?
Tillykke, du er et talent!
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
EUC Syds værtskabsmanifest
Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere
Nysgerrighed og indsats
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Præsentationens transcript:

SCIENCETALENTER – de gode kan blive de bedste

HVORFOR SATSE PÅ TALENTERNE? ENHEDSSKOLEN ”hvad ikke alle kan lære, må ingen lære…”

HVORFOR SATSE PÅ TALENTERNE? - vi har ikke råd til at lade være - talent smitter ! - talentudvikling giver energi og trivsel

AKTIVITETER INDEN FOR 5 HOVEDOMRÅDER:  inspirere undervisere  afholde undervisning og camps for talenter  udvikle talentmiljøer  netværk for talenter  dialog om naturvidenskabelig talentpleje

HVEM ER TALENTERNE? Talenter i uddannelsessystemet er elever, som har særlige forudsætninger inden for et område og har mulighed for at blive blandt de bedste, hvis potentialet stimuleres. Det er elever, der har viljen og lysten til at gøre en ekstra indsats.

Hvem skal vi satse på ? kan kan måske vil?? vil måske ?x

3 TYPER TALENTER High Tech-typen Den nysgerrige generalist Karriere-typen

Finale i Madkemi

Fremtidens musikteknologi

ScienceTalent Grønland

Karriere Kemi

TALENT PÅ UNIVERSITETET? Brobygning Hvordan afleveres talenter fra et uddannelsestrin til det næste? Talent Passport Indskolingen på Uni Elite-studerende

se mere på