Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

StartworkshopL. Lindenskov Netværk for lærere i engelsk og matematik på ungdomsuddannelser og folkeskoler i Syddjurs og Norddjurs Kommuner.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "StartworkshopL. Lindenskov Netværk for lærere i engelsk og matematik på ungdomsuddannelser og folkeskoler i Syddjurs og Norddjurs Kommuner."— Præsentationens transcript:

1 StartworkshopL. Lindenskov Netværk for lærere i engelsk og matematik på ungdomsuddannelser og folkeskoler i Syddjurs og Norddjurs Kommuner

2 Formål Hvorfor er brobygning værd at satse på inden for matematik? Hvad ønsker I, at lærere, elever og skoler skal have ud af det?

3 Interesse og motivation Hvad gør I for at give gode betingelser for at bevare og udvikle elevernes interesse for matematik og naturvidenskab?

4 Tiltag Hvilke tiltag er i gang/vil I gerne have i gang om -forskelle og progression i matematikfaglig profil gennem grundskole og ungdomsuddannelser -kommunikationsformer mellem lærere og elever i matematikundervisningen, som kan støtte at lærere skaffer sig indblik i elevers forståelsesmåder og matematikopfattelser?


Download ppt "StartworkshopL. Lindenskov Netværk for lærere i engelsk og matematik på ungdomsuddannelser og folkeskoler i Syddjurs og Norddjurs Kommuner."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google