Klik på siderne og siderne skifter. Skolen råder over et velfungerende bibliotek, hvor eleverne i frikvartererne kan låne til hjemlån. Biblioteket er.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad er familieklassen
Advertisements

VALG TIL SKOLEBESTYRELSEN VELKOMMENtil Orienteringsmøde, den 26. Januar 2006.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 22. maj 2014.
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Fravær på Sofiendalskolen
Velkommen til 10.A Gentofte 10. klassecenter
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Temadag 16. august 2010 Projekt ”Sæt viden i bevægelse”
Skolereformen Overordnede mål:
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
International Linje.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
Info-aften på HTX Vibenhus
Vejlby Skole –
VELKOMMEN PROTOKOL 1 Tjener Velkommen  Lærerinitialer – præsentation  Kontakt til lærere:
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
Formålet At rumme børn i vanskeligheder i klassen.
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Børnemad madvalget Ideer til temaer til drøftelse ifm. valg af frokostordning September 2010 Kære ledere/ forældrebestyrelser I dette powerpointshow er.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Velkommen til E-business
Hvordan søger man om optagelse?
Folkeskolereformen - et overblik. Et fagligt løft af folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal.
Forældremøde 2/ Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering.
Fakta om unge Alle skal have en uddannelse 96% starter
Folkeskolereform Version 1.0
- Hvad kan I forvente som forældre?
Faglig fordybelse i indskolingen
1 Karrierevejledning Vi bygger karrierevejledningen op igennem aktiviteter hele skoleåret Målet er at eleverne skal udfordres til at tage stilling Målet.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Svømmer-møde 5. september 2014
Info-aften på HTX Vibenhus
Pædagogisk Center på Randersgades Skole
Vejledning Alle skal have en uddannelse (95 %) Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar:
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Nørre Aaby Realskole - en skole jeg er stolt af Velkommen til info-møde om Ællinger 2015 tirsdag den 4. november 2014.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Info-aften på HTX Vibenhus
Uddannelsesstøtteforvaltningen
For førskolegruppens forældre
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
Gentofte Kommune Skolestart Børnehaveklasse er obligatorisk Skolestart og barnets alder - Børn der fylder 6 eller 7 år i 2014 skal starte i børnehaveklasse.
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
Dialogmøde 17. januar 2011.
Velkommen til fælles Informationsmøde
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
Sædding/Ådalens lokalskole
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Tema 2 Præsentation af kommunen og dens tilbud Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Side 1 Comenius Individuel elevudveksling. Side 2 Program 1.Generelle oplysninger om Comenius individuel elevudveksling 2.Kontaktlærer- mentorordningen.
Du er altid velkommen på dit skolebibliotek Forbudt- kom igen senere, her er undervisning Stille, der er undervisning, så vis hensyn. Velkommen- du kan.
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Status på implementeringen af vejledningsreformen
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
Kontakt din vejleder når du vil skifte!
SSO - Større skriftlig opgave
Trafikpolitik for Durup Skole.
Præsentationens transcript:

Klik på siderne og siderne skifter

Skolen råder over et velfungerende bibliotek, hvor eleverne i frikvartererne kan låne til hjemlån. Biblioteket er åbent fra 8.55 til dagligt. Herudover har alle klasser én time om ugen tilbud om en såkaldt ” bibliotekstime”. Det drejer sig normalt om en dansktime. Biblioteket kan kontaktes på skolens telefon eller på mail:

Eleverne låner næsten alle skolebøger på skolen. Enkelte bøger, som eleven forventes at skulle bruge hele skoleforløbet, anskaffes af hjemmet.

I skoletiden arrangeres undertiden diverse ekskursioner. Hvert andet skoleår arrangerer skolen en hyttetur. I 4., 5. eller 6. klasse arrangerer skolen lejrskole indenfor Danmarks grænser af en uges varighed. I 8. eller 9. klasse arrangerer skolen endnu en lejrskole som regel til udlandet af en uges varighed. Udpluk fra rejsebogen: Overlevelsestur i Østrig, Grønland, Norge, Sverige. Storbybesøg i Bruxelles, Paris, Rom, London.

Eleverne fra 3. klasse har alle en deltager i skolens elevråd. Elevrådet støttes af et par lærere. Erhvervspraktik: 8. klasse har en uges erhvervsorientering dels med ekskursioner dels med oplægsholdere udefra. 9. klasse har individuel praktik i en uge.

Hvis elever udøver skade på skolens eller andres materiel, vil hjemmet blive kontaktet med henblik på erstatning. Fravær/sygdom skal første dag meddeles skolen samme morgen mellem kl og Hvis skolen ikke er underrettet inden kl. 9.00, forsøger vi at kontakte hjemmet. Når barnet møder op igen, fremvises kontaktbog.

Ansøgningsblanketter om hel eller delvis friplads udleveres af skolen. Ansøgning sammen med årsopgørelse i udfyldt stand skal være skolen i hænde inden sommerferien. Skolen råder over midler, indsamlet af forældrekredsen, der kan være til hjælp for familier, som vanskeligt har råd til lejrture etc. Ansøgning om økonomisk hjælp via forældrefonden rettes til skolelederen.

I frikvarter kl – og kl – er der gård- og gangvagter i alle legeområder. I de korte frikvarter er der gårdvagter, hvor ”de små” færdes. Fritagelse for idræt skrives i kontaktbogen. Fritagelse ud over én uge kræver lægeattest. Idræt for 6.kl. til 9.kl. foregår i sommerhalvåret på SIFs anlæg og i vinterhalvåret i Kildeskovshallen. Max. Grænsen er 20, men for at tage højde for evt. fraflytninger optages max. 22 i børnehaveklasserne. I overbygningen 7.kl. til 9.kl. optages max 22. Dispensation herfor kan kun ske ved særskilt sagsbehandling af bestyrelsen.

Alle elever kan få mælk og juice i spisefrikvarteret mod betaling. Ved skoleårets start og før juleferien tilmelder hjemmene sig ordningen for et halvt år ad gangen. Skolen udleverer tilmeldingsblanketter. Skolen har ikke andet med ordningen at gøre end at være formidler. Henvendelse: Frederiksberg Mælkeforsyning, Tlf.nr.: Alle elever i børnehaveklasse til 3. klasse er garanteret plads i skolens fritidsordning, ”Spiren”. Spiren er åben dagligt fra kl til 8.10 og igen fra kl til Spiren er også åben i de korte ferier som efterårsferien og vinterferien, men lukket i juleferien, påskeferien og juli måned. Skoleskema udleveres normalt inden sommerferien.

Skolen råder dels over egen psykolog, dels bliver skolen serviceret af PPR Gentofte. Både elever og forældre kan efter behov søge hjælp. Skolen råder over specialuddannede lærere. Elever kan efter accept fra hjemmet indstilles til specialundervisning, som normalt ligge i den almindelige undervisningstid. Der tilbydes undervisning i to perioder i skoleåret. Skolen serviceres via Kommunens Sundhedspleje. Til skolen er knyttet en tale-hørepædagog fra PPR Gentofte

Behandlinger foregår på den kommuneskole, i hvis skoledistrikt man bor. Hvis der er ting som skal laves, underrettes familien. Udmeldelse sker skriftligt med én måneds varsel. Der betales både for den måned udmeldelsen sker og for den efterfølgende måned.