Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kontakt din vejleder når du vil skifte!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kontakt din vejleder når du vil skifte!"— Præsentationens transcript:

1 Kontakt din vejleder når du vil skifte!
Når jeg taler om uddannelse - taler jeg normalt om muligheder. Dem er der mange af. HUSK DET, når jeg i det næste kommer til at tale om nogle af begrænsningerne!

2 Gymnasialt Skift inden grundforløbets udgang for elever som havde retskrav på optagelse ved optag. Ellers modtagende institutions vurdering. Det er lederne på afgivende og modtagende institution, der i samarbejde hjælper til en hensigtsmæssig overgang! Elever, som ønsker at skifte, har selv ansvaret for den særlige indsats, der må påregnes, for evt. at indhente manglende faglige færdigheder i det nye uddannelsesforløb. Man får merit inden for de første 3 måneder. Der er en evalueringssamtale inden for de tre første måneder.

3 EUD Hvis det er mere end 12 måneder siden, du forlod 9. eller 10.klasse springer du GF1 over og skal begynde på GF2. Du kan ikke modtage undervisning på et GF1 to gange. Du har max. tre forsøg på GF2. Fra detail til handel betragtes som et forsøg. Er du optaget uden at opfylde 02 kravet (sker uhyggelig sjældent), kan du risikere, at det næste sted ikke vil optage dig, medmindre du først har opfyldt adgangskravet. Der kan også være udfordringer i et skift ift. overgangskrav. Måske søger du en uddannelse, hvor overgangskravet til hovedforløbet er højere end fra den uddannelse, du kommer fra. Det kræver et nyt GF2.

4 Hvis det viser sig, at du valgte forkert….
Anden uddannelse Virksomhedspraktik Produktionsskole Arbejde Højskole

5 Men hvad nu med det der uddannelsesloft?
Er først potentielt aktuelt for dig om laaaaaang tid. Der er mulighed for dispensation. Loven kan ende med at blive ændret….

6 Her kan du få hjælp! Kontakt din UU-vejleder! Du finder os på eller Info om uddannelserne på og


Download ppt "Kontakt din vejleder når du vil skifte!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google