Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forældremøde 2/4-14 1.Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forældremøde 2/4-14 1.Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering."— Præsentationens transcript:

1 Forældremøde 2/4-14 1.Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering af Folkeskolereformen (FSR) på Rødkilde 4.Ideer og brainstorm til ”Åben skole”- et tiltag i forbindelse med FSR 5.Evt.

2 Skolens kommunikation – Ekstern kommunikation 1.Skoleporten 2.Skoleblad 3.Indskrivningsmøder – Intern kommunikation 1.Forældreintra 2.Infoboards 3.Skoleporten 4.Skoleblad 5.Forældremøder m.m. – Principper for skolehjemsamarbejde

3 Uddrag af principper for skole-hjem- samarbejde Vi bruger Skoleintra som kommunikationskanal. Lektier fremgår af Forældreintra. Skolen sender dagligt advisering om nyt i Forældreintra. Forældrene kan selv fravælge dette. Lærerne sender regelmæssigt information om aktiviteter i alle fag på alle klassetrin. Skolen fastlægger procedurer for form og frekvens. Dansk- og matematiklærerne skriver dog minimum hver måned. Andre fag minimum hver anden måned. I tilfælde af en klasse- eller faglærers langtidssygemelding informerer ledelsen klassens forældre om, hvilken vikar der sættes på opgaven. Det er vigtigt, at alle holder en ordentlig og anerkende tone i såvel skriftlig som mundtlig kommunikation.

4 Lærere tjekker Lærerintra alle arbejdsdage. Det tilstræbes at give et svar inden for 2-3 arbejdsdage. Mails til skolens ledelse sendes til skolens postkasse mail@roed.kk.dk. Skoleledelsen svarer i henhold til Forvaltningsloven inden for 14 dage. Det tilstræbes dog at ledelsen svarer inden for 2-3 arbejdsdage. mail@roed.kk.dk Forældre kan skrive til en lærer på Forældreintra med ønske om at blive kontaktet. Forældre kan også ringe til skolens kontor. Uden for åbningstiden kan der lægges besked på skolens telefonsvarer. Forældre giver besked om sygdom og fravær i Forældreintras kontaktbog. Der kan komme vigtige beskeder i Forældreintra hver dag. Forældre forventes at tjekke Forældreintra flere gange ugentligt. Skolens ledelse sikrer at klassens forældre er informeret om nye elever og elever, der er gået ud af klassen.

5 Spørgsmål Rammer vi et behov? Kan I finde det, I har behov for? Skal vi harmonisere/forenkle? Hvad skal vi forbedre?

6 Folkeskolereformen på Rødkilde skole Nye elementer (Understøttende undervisning og bevægelse, pædagoger i undervisningen) Hvordan kan en dag se ud? Skoleporten og hjemmesider www.roed.kk.dk www.uvm.kk.dk/dennyefolkeskole

7 Understøttende undervisning Lektiehjælp og faglig fordybelse Bevægelse Ca. 2-4 klokketimer/uge (Bh.kl. ca. 7,5 klokketimer/uge) 2-3 klokketimer/uge Gennemsnitligt 45 min. Pr. dag Gennemsnitligt 45 min. Pr. dag

8 Idræt svømning Bevægelse som del af U.Uv Øvrige fagtimer

9 Understøttende undervisning Lektiehjælp Bevægelse Andre aktiviteter i understøttende undervisning

10 Undervisningsmodul8:00 Elevpause9:30 30 min. Bevægelsesbånd9:40 10:10 11:40 Undervisningsmodul 12:20 Elevpause og frokost Undervisningsmodul 13:50Elevpause 14:0045 min. Understøttende uv. 14:4560 min. Lektiecafe Eksempel på en skoledag i en 5. klasse

11 Spørgsmål??

12 ” Åben skole” Hvad betyder det for jer? Hvad kan I bidrage med? ” Åben skole” Hvad betyder det for jer? Hvad kan I bidrage med?


Download ppt "Forældremøde 2/4-14 1.Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google