Styrkeprofil / ressourcer i landsbyen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Sæt viden i bevægelse Temadag om Samarbejde og vidensdeling Forældres involvering og indflydelse.
Advertisements

Men hvad er forskellen på disse to lovgivninger?
Kløverstier - en forstadsfortælling om det gode liv.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Sundhedsaftalen fra ord til handling
Dialogisk tænketank Gudenådalens friskole. Punkter til afklaring og information  Ingrid Brunebjergs rolle som konsulent for organisationen – commitment.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Introduktion til landsby-registrering
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ.
Projektpræsentation og evaluering… Store Projektleder Dag 2012
Velkommen til workshoppen ”Fornyelse af aftenskolen”
Sprogpakken At fastholde ændringer - i det nære samarbejde.
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Ildsjælekonferencen 2009 Regionalt mødested for ildsjæle Den bæredygtige landsby Få inspiration til din indsats for et godt lokalsamfund Stikord fra Mona.
Nye veje Sundhedscafeen på Greve Bibliotek Formidlingschef Berit Sandholdt Jacobsen DB Kulturkonference - Brande den 16. september 2008.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Den Regionale LEAN Enhed
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Uddannelse til Sundhedsambassadør i landsbyerne i Favrskov Kommune
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Vision – foreslag Mulighed 1 –Sundhed for alle i Åle-Hjortsvang-Hammer – vi skaber det sammen! Mulighed 2 –Sundhed for alle – sammen!
At gennemføre en ide.
Præsentationer og pitches How to do når man har 10 min.
Middelfarts Kløversti Friluftsrådets inspirationsmøde d. 15. januar
Rekruttering og motivering
Landsbystrategier Borgerinvolvering i Spøttrup Kommune.
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
Den bæredygtige landsby
Usammenhængende og sporadisk landdistriktsudvikling i Rebild kommune såvel i lokalsamfundene, som på forvaltningsplan. En del ildsjæle brænder ud, flere.
Borgermøde 25. juni 2013 Velkommen til borgermøde! Ordstyrer: Formand for Plan- og Klimaudvalget Lars Simonsen 17:00 Velkomst ved udvalgsformand Lars Simonsen.
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
Claus Brabrand, ITU, Denmark Apr 06, 2010Projekt: “Korteste Veje” Claus Brabrand [ ] ( “FÅP”: First-year Project Course, ITU, Denmark )
Pædagogik & kompetenceudvikling i SPIDO-forløbene Knud Erik Jensen, konsulent og underviser på SPIDO
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Samskabelse Den 19. februar 2014 blev der afholdt Visionsseminar for Kommunalbestyrelsen i Lemvig Kommune, hvor der på politisk niveau blev drøftet og.
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
Børn og unge. Indsatsområder tværgående Dagtilbud/klubSkoleFamilie- og Børnesundhed Alsidig pædagogik Lilla = Børne- og Ungepolitikken Blå = integrationspol.
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
Handleplaner Odsherred Kommune. Indledning Hvem er vi Kort præsentation.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
Friluftsrådet Præsentation af en paraplyorganisation Hold Danmark Rent Kredsbestyrelsesseminar April 2015.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Børnehaven Smørhullets værdiggrundlag. En del af Viborg kommune I børnehaven har vi med udgangspunkt i Viborg kommunes Børne-og Ungdomspolitik ”Lys i.
Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
‘En bevægende kommune - Bevæg dig for livet’
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave
DET KOMMUNALE SAMARBEJDE
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Handleplan.

Skriv jeres overvejelser på en flipover og hæng den op i lokalet.
Sundhedscentret, Stockflethsvej 4, 1 sal
Åbent hus Skolens navn Dato.
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Styrket gennemførelse gennem social ansvarlighed
Møde med lokalrådsformænd 25. oktober 2016
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Samskabelse gennem et Bynetværk
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Præsentationens transcript:

Styrkeprofil / ressourcer i landsbyen.

Hvad er en styrkeprofil En oversigt over landsbyens ressource, som være grundlag for sundhedsfremmende / trivselsskabende initiativer….

En styrkeprofil omfatter Nøglepersoner i landsbyen Mennesker som har en bred kontaktflade i landsbyen Mennesker som er særlig initiativrige Mennesker som er interesserede i landsbyens liv Jokere Institutioner / aktivitets steder - Foreninger Samlingssteder Særlige gode rammer for sundt hverdagsliv

Afdækning af ressourcerne Dialog med nøglepersoner Kaffesnakke med enkeltpersoner ud fra forberedte spørgsmål Gruppesnak ud fra forberedte spørgsmål Gå på jagt efter jokere Dialog med foreningerne Dialog med institutionslederne Besøge samlingssteder

Anvendelse af styrkeprofilen Hvem kan vi involvere Involvere borgeren i at komme med ideer Involvere borgerne i gennemførelsen af ideerne En styrkeprofil er dynamisk og ændrer sig

Udarbejde jeres styrkeprofil Lav en plakat som indeholder: nøglepersoner Foreninger og kontaktpersoner Institutioner og kontakt personer Samlings steder

En styrkeprofil omfatter Nøglepersoner i landsbyen røde Mennesker som har en bred kontaktflade i landsbyen Mennesker som er særlig initiativrige Mennesker som er interesserede i landsbyens liv Jokere lilla Institutioner / aktivitets steder blå - Foreninger gule Samlingssteder grønne Særlige gode rammer for sundt hverdagsliv grønne

Præsentation af styrkeprofilen Hvad er særligt for vores styrkeprofil

Ideer til vores styrkeprofil Fortæl de øvrige om hvad har I hørt som er interessant for jeres styrkeprofil Giver det anledning til at der skal arbejdes mere med styrkeprofilen Tag punktet med til jeres lokale møde hvis der skal arbejdes videre med jeres styrkeprofil ….