Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ."— Præsentationens transcript:

1 Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ

2 40 virksomheder, 2 kommuner, 1 hjemmeside 1.Afdækning, hvor COWI sammen med virksomheden afdækker, hvad der motiverer jer, og hvor I gerne vil fokusere. 2. Innovation, hvor virksomheden sammen med COWI skaber en bruttoliste af ideer til nye indtjeningsmuligheder – og vurderer hvilke, der er de mest lovende. 3. Afprøvning, hvor de mest lovende ideer tilpasses virksomheden 4. Omstilling, hvor det afprøves, hvordan ideen kan sættes i drift og der etableres en forbindelse til mulighederne i det øvrige erhvervsfremmesystem.

3 Veje at gå … •etablere nye forretningsmodeller - at lease og leje ud, i stedet for at sælge. •fjerne de mest skadelige kemikalier fra materialer fra eksisterende produkter •helt nyt produktdesign, der fremmer muligheden for upcycling af materialerne fra produkter efter endt brug. •dannelse af industrielle symbioser, som kan anvende hinandens affald som ressourcer.

4 Cirkulær Økonomi og Grøn Forretningsudvikling


Download ppt "Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google