Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

09-05-2018.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "09-05-2018."— Præsentationens transcript:

1

2 Introduktion til ”Find kerneopgaven”
Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Øvelsen Målgruppen Tilgangen Ambitionen Værdien Kerneopgavedefinition

3 Formålet med øvelsen er, at
få et fælles billede af jeres kerneopgave. Igennem øvelsen får medarbejderne mulighed for at komme med inputs, og afslutningsvis udarbejdes første bud på en kerneopgavedefinition. arbejde med jeres målgruppe, tilgang, ambition og værdi.

4 Forberedelse I skal bruge følgende: I skal gøre følgende:
Et lokale, der er egnet til gruppearbejde. Tuscher og post-it blokke til alle grupperne. De fire tilhørende A3 plakater – plakaterne er nummererede. I skal gøre følgende: Udpege en tovholder. Tovholderen kan være en leder eller en anden person, der er i stand til at styre jer igennem øvelsen. Etablere grupper af fem til seks deltagere. Det er en god ide at blande grupperne på tværs af funktioner og faggrupper.

5 Indledning Lederen indleder med en kort introduktion og rammesætning til dagens arbejde, herunder: Hvorfor vil vi arbejde med kerneopgaven? Hvilke aktiviteter vi vil igangsætte? Hvordan aktiviteterne spiller sammen med de processer, der allerede er i gang hos os? Hvilke gevinster vi forventer at opnå gennem arbejdet?

6 Øvelsen Øvelsen består af fem runder. I de fire første runder skal I arbejde med dimensioner, der er vigtige i forhold til at forstå og definere jeres kerneopgave. De fire dimensioner er: Målgruppe Tilgang Ambition Værdi I den 5. runde skal I på baggrund af drøftelserne i de fire første runder forsøge at give et første bud på kerneopgaven.

7 Målgruppen Hvem er vi sat i verden for? Hvem kan ikke undvære os?
Skriv jeres svar på post-its og placer dem på den tilhørende plakat nr.1.

8 Tilgangen Hvordan løser vi opgaven – med målgruppen eller for dem?
Hvilken oplevelse vil vi gerne give målgruppen? Skriv jeres svar på post-its og placer dem på den tilhørende plakat nr. 2.

9 Ambitionen Hvad skal vi lykkes med sammen?
Hvad vil vi gerne være kendt for? Skriv jeres svar på post-its og placer dem på den tilhørende plakat nr. 3.

10 Værdien Hvordan kan målgruppen mærke, at vi sammen lykkes?
Hvad ville målgruppen mangle, hvis vores afdeling ikke fandtes? Skriv jeres svar på post-its og placer dem på den tilhørende plakat nr. 4.

11 Definition af kerneopgaven
Hvad fortæller jeres definition af målgruppe, tilgang, ambition og værdi om jeres kerneopgave? Husk at kerneopgaven er i ental og jeres formulering skal leve op til følgende tre kriterier: Kerneopgaven er en fælles opgave. Alle funktioner og faggrupper skal kunne se sig selv i kerneopgaven. Definitionen skal omfatte de borgere og/eller brugere, som I gør en forskel for. Forsøg at fuldende sætningen: Vi lykkes, når de (målgruppen), oplever at vi sammen…


Download ppt "09-05-2018."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google