Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus"— Præsentationens transcript:

1 Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Mål: Mangfoldighedens hus ved udvikling af rammer, samling af aktiviteter og foreninger. Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus

2 Vision Stedet hvor byens borgere prioriterer at mødes kulturelt og sportsligt hele året på tværs af aktiviteter og foreninger.

3 Mission Fra hal til center. At bygge bro mellem borgere, foreninger og hal samt skabe muligheder for både den organiserede og den uorganiserede idræt og forening. At udvikle hallen til et center, hvor de forskellige faciliteter og rum udnyttes og sikre, at de tomme lokaler sættes i spil ved fleksibilitet og tilgængelighed. At sikre, at ombygning/tilbygning giver mest værdi og muligheder for såvel nuværende som fremtidige brugere. At sikre, at Glamsbjerg Fritidscenter fremover er økonomisk velfungerende.

4 Værdier Fornyelse Vi sikrer konstant udvikling af aktivitet og liv i og omkring centeret, for områdets idræts 0g kulturliv. Atmosfære og fællesskab Rummelighed og positiv tilgang til centerets gæster. Gæsterne i fokus, det skal være rart at være i centeret. Åbenhed og samarbejde At skabe værdi gennem tætte relationer med brugere og foreninger.

5 Medarbejderne, brugerne & byen, er hele fundamentet
Respekt - ansvar - udvikling - initiativ - adfærd og engagement


Download ppt "Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google