Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Advertisements

Krav til informationsformidling
Århus Kommune Undersøgelse på tilsynsområdet Telefonundersøgelse foretaget november respondenter.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Projekt - Litteratursøgning og skriftlighed
Opfølgning på obligatorisk opgave 1
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Fra dagligstue til konsultation? Cecilie Rubow: Institut for Antropologi.
Udarbejdelse af poster
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Mindre grimt, tak.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Synopsis VIP3/2012.
Introduktion til Access (Access, del 1)
Opfølgning på obligatorisk opgave 1
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 1: Introduktion til indhold, litteratur, underviser, undervisnings- og eksamensform.
december 2010 Dansk-historie opgave. Store skriftlige opgaver 2.g: dansk-historie opgave (intro) 2.g: SRO (mini SRP) 3.g: SRP/AT.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
MÅL, PLANLÆGNING OG OPFØLGNING
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 Overordnet Flere gode opgaver De samme fejl går igen.. Alle der har afleveret.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Dine karakterer Gives ud fra flere elementer. Hvilket niveau E-F, D eller C (taksonomi) Indhold af det der står skrevet holdt op imod det som der forventes.
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
Netværksmøde for praktikere. Inden man går i gang med DDB Den typiske process: Planlægning/Design/Produktion/Lancering Vi starter midt i produktiondelen.
Synopsis VIP13 HH3.
Studie rapport opbygning
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Skrivning af SRO 3-5.maj 2010.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Skrivning af SRP december Store skriftlige opgaver 2.g: dansk-historie opgave (intro) 2.g: SRO (mini SRP) 3.g: SRP/AT.
OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Tips og Tricks. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 15 Overordnet I: CW/HE/Design Typiske problemer ved afleveringer: –manglende referencer! manglende.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Fællesfagligt emne: Fra Osmannerriget til det moderne Tyrkiet
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
Problemløsningsheuristik I.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Kursus i Målgruppeanalyse
Næste uges opgave Forbered interview med opdragsgiver Spørg til målgruppe, primær sekundær Primære mål og funktioner Alle typer data de kan stille til.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
Øvelse 1: First Impressions
Midtvejsevaluering. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold.
ITAPC 1 Præsentation 6: Presentations. Agenda Motivation Hvordan.
Download Guiden Inspektionsguiden er udviklet med henblik på at hjælpe danske virksomheder, der står.
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.1 Eksamen…
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
Historieopgaven på FHF Hvad du skal huske på til SSO.
SRO SKRIV!.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Vejledning til historieopgaven
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Infomøde om synteseopgaven
SRO 2018 hHx.
Prøven i Natur/teknologi
- og hvordan du undgår dem…
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Introduktion til mini-SOP 3. hhx
Præsentationens transcript:

Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser –Lagt meget arbejde i dem –Måske lidt for meget – det må have taget lang tid Alle er godkendt –3 mand har ikke afleveret – heraf har jeg hørt fra én at han er frameldt kurset

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 3 af 14 Brug af UML diagrammer Generelt blev der brugt overvældende (positivt ment) mange UML diagrammer Ros til jeres dokumentationsevner Husk dog at komme med en kort forklarende tekst til hver figur Hellere en figur mindre, og at kvaliteten så er helt i top for den Jeg har ikke bedt om f.eks. sekvensdiagrammer –men udvalgte diagrammer er da OK – hvis de er særligt –centrale OG er forbundet med en vigtig pointe

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 4 af 14 Typiske problemer Svært at gennemskue jeres design Hvor er jeres proxy klasse Hvad er klient – hvad er server –Brug subsystemer For lidt argumentation –pro et contra – for og imod – hvilken teknologi er bedst For lidt refleksion –hvad betyder de valg jeg har taget – kunne det gøres bedre Skab sammenhæng i jeres dokument For meget omskrivning af bogens pensum – og for lidt jeres eget Lad evt. en nabogruppe læse korrektur

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 5 af 14 Forside Husk at have en titel og undertitel: –Obligatorisk opgave 12 Design af Thermo Surveillance System ……. Så skal det fremgå hvem der har lavet den –Navn og studienummer på alle deltagere –Gruppenummer –Afleveringsdato

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 6 af 14 Indledning Sørg for at lave en indledning der giver læseren et indblik i hvad I har tænkt jer at udsætte ham for. Den må altså gerne være rimelig kort.

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 7 af 14 Litteraturhenvisninger Jeres litteraturhenvisninger er ikke helt i orden endnu Det er særligt et problem når I ved at censor er fra Datalogisk Institut Generelt højner det niveauet af jeres opgave ved at styrke argumenterne når I bruger henvisninger Eksempel: –Emmerich, W. (2000); Engineering Distributed Objects. Wiley. Henvisning til ovenstående: –(Emmerich, 2000) eller [1] eller [Emmerich] Hvis I bruger et pattern, så henvis til litteraturen! Gengiv ikke stof der allerede findes i jeres pensum, men henvis gerne til det

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 8 af 14 Inddrag erfaringer Husk at inddrage erfaringer fra opgave 1 i opgave 2. Vedlæg gerne opgave 1 som bilag, eller angiv en URL hvor den kan hentes (under litteraturhenvisninger). I det hele taget er det vigtigt at beskrive fordele/ulemper ved jeres valg af teknologier – at I er reflekterende I har alle en hjemmeside adresse på userportal.iha.dk

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 9 af 14 Opgave 2 Nøgleordene: –Bygger videre på opgave 1’s klassemodel (men I må gerne redesigne hvis I syntes det er for dårligt) –MEN teknologi = Java RMI Mobile klienter (Pocket PC, SmartPhone, J2ME) kan forsat være Web services. I kan altså bygge videre på jeres eksisterende. Sørg for at lave en arkitektur der tillader dette. Grafiske klienter må OGSÅ gerne være Web service baserede (GUI lavet i C# f.eks.) – blot I argumenterer for det – der SKAL dog udvikles en tekstbaseret Java RMI klient også! Som minimum skal dataopsamlingen implementeres ved hjælp af Java RMI Foretag gerne sammenlignende målinger på de to teknologier –Pas på at censor ikke går sukkerkold i opgaven. Han har kun 20 min. pr. studerende til at læse opgaven igennem og evaluere dem med mig. Er I f.eks. to mand skal den kunne læses på max min. –Argumenter for design valg (bruge gerne patterns) –Vis screenshots – det vil hjælpe en del

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 10 af 14 Afleveringstidspunkt Afleveres umiddelbart efter sidste undervisningsdag Censor og jeg skal have tid til at læse opgaven igennem inden eksamen