Skal dit barn med på sommerkoloni ?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Gammelheds-Philosophy
Hjerterum og opsøgende funktion
Østervangsskolen 2010.
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
EN SAMTALE OM VOLD I NÆRE RELATIONER
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Forædremøde den
Analyse for Ældre Sagen: Anvendelse af nye teknologiske kommunikationsmidler Rapport Oktober 2008.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Børnehaveklassen Velkommen til Hunderupskolen.
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Jeg støtter barnet ved:
1 GPS Workshop 2010 Velkommen til Skovlund GPS Workshop 2010 Velkommen til Skovlund.
Strategi-oplæg for.
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
SFO pr. 1. August 2014 På skoledage:
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
Forældremøder på Kalbyris
Forældremøde på Outrup Skole
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
”Huskeseddel” FSA PRØVER 2009 Ikast Østre Skole. Det er vigtigt at du møder i god tid. 20 minutter før prøven begynder, skal du komme og sætte dig på.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Faglig fordybelse i indskolingen
Tilsynspligt en større indsigt i skolens gang og virke Bliver en del af skolen indefra. tidlig information om - og mulighed for at kommentere på skolens.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Samarbejdet mellem kommuner og krisecentre
Velkommen til Nordregårdsskolen
Tema 3 Samarbejde om indsatsen for barnet Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
Børn og Palliation Fagligt Selskab for Palliationssygeplejersker
Forældre involvering Kørselsordning eller mere? Sisu/MBK.
Unge-støttecenter Lemvig ungdomsgård.
Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
Februar 2013, Introduktion til børneernæring
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
For førskolegruppens forældre
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Ungdomsudveksling Værtsfamilieaften i distrikt 1470 Onsdag den 18. juni 2014.
Velkommen til skolen ved Bülowsvej & SFO Thorvald
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Fritidspas.
Gentofte Kommune Skolestart Børnehaveklasse er obligatorisk Skolestart og barnets alder - Børn der fylder 6 eller 7 år i 2014 skal starte i børnehaveklasse.
Grunde til at jeg elsker dig
Klik på siderne og siderne skifter. Skolen råder over et velfungerende bibliotek, hvor eleverne i frikvartererne kan låne til hjemlån. Biblioteket er.
______________ ___ ___ Årets hovedtaler: Niels Pauli Nónstein
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Tema 2 Præsentation af kommunen og dens tilbud Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Inklusion for alle – Illusion eller virkelighed?
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
+ Sukker og børns adfærd. + Hvem er vi? Mia og Michelle Ernæring og sundhedsstuderende fra VIA university collage I Århus Praktik I Randers Sundhedscenter.
Spørgeskemaundersøgelse – dfif.dk. Baggrund  Undersøgelsen er gennemført i perioden –  Undersøgelsen er gennemført som pop up på hjemmesiden.
Dagsorden – Hvem tager BURC hånd om? – Hvordan er det gået med udgifts- og aktivitetsudviklingen? – Hvorfor går udgifterne opad nu? – Hvad gør vi nu?
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Skoleindskrivningsmøde
Præsentationens transcript:

Skal dit barn med på sommerkoloni ? Feriekolonierne Sommeren 2013

Koloni – er det noget for mit barn? Høje-Taastrup Kommune har gennem mange år tilbudt kommunens skolebørn muligheden for at komme af sted på koloni i skolernes sommerferie. Der arrangeres i 2013 tre kolonier, hver af 7 dages varighed, en i uge 29, en i uge 30 og en i uge 31. Kolonierne er et tilbud til alle børn i skolealderen og der er tilbydes aktiviteter, der henvender sig til børn i alle aldre. Lederne på kolonierne er fortrinsvis lærere og pædagoger fra kommunens institutioner, som garanterer for tryghed, faste strukturer, en anerkendende og omsorgsfuld tilgang til mennesker, samt smil og engagement i omgangen med de deltagende børn. Der er plads til ca. 120 børn fordelt ligeligt på de tre kolonier og det koster 300 kr. at deltage. Der er mulighed for at søge om friplads såfremt betalingen på 300 kr. vanskeliggør barnet deltagelse. Der er kun få fripladser, og visitationsteamet afgør, hvem der tildeles friplads. Hvis der søges om friplads, skal den særskilte blanket udfyldes. Er der flere tilmeldinger end pladser til rådighed, foretages en prioritering af de tilmeldte børn ud fra sociale og økonomiske kriterier samt forskellige fagpersoners kendskab til og vurderinger af børnenes og familiernes behov.

Skansen eller Næsbystrand ? Kolonien Skansen (uge 29 + 30) Skansen ligger tæt ved Rørvig, ca. 1 times kørsel fra Taastrup. Kolonien er en gammel karantænestation fra starten af 1900 tallet, som ligger på halvøen Skansehage med vand på tre sider. Børnene elsker at bevæge sig rundt på det store, beskyttede naturområde, som kolonien ligger på, og der bliver tilbudt strandture med bla. kajakroning, så tit vejret tillader det. Kolonien Næsbystrand (uge 31) Næsbystrand ligger ved Slagelse, ca. 1 times kørsel fra Taastrup. Kolonien ligger på en dejlig stor strandgrund direkte ud til Storebælt nord for Korsør. Der er rig mulighed for gåture i naturen samt muligheder for at bade ved stranden, hvis vejret tillader det. De pædagogiske principper som lederne arbejder efter er disse: Lederne er der for børnene. Alle børn er velkomne uanset alder, køn og skoletilbud Indtaget af sukker, slik, sodavand og kager m.v. begrænses Lederne er omsorgsfulde og anerkendende og opstiller tydelige regler for samværet Der laves og serveres sund, varieret og helst økologisk mad Børnene inddrages i de praktiske opgaver såsom madlavning, rengøring, oprydning og indkøb under pædagogisk hensynstagen til det enkelte barn.

Hvad sker - og hvornår? På denne side finder du en kort beskrivelse af, hvad der sker i tiden frem til koloniernes afvikling i sommerferien. Det er vigtigt, at alle tidsfrister overholdes, og at evt. afbud meddeles så hurtigt som muligt. På den måde kan ledige pladser tilbydes andre børn. Tidsplan 22. Marts Tilmeldingen skal være afleveret til barnets klasselærer Slut april Alle tilmeldte får besked om de har fået plads, eller om de har fået afslag. De, som får afslag, skrives på en venteliste og kontaktes i tilfælde af afbud. 14. maj Sidste frist for betaling af turen Slut juni Kommunen udsender brev med nærmere information om den enkelte koloni, pakkeliste, regler, kontaktoplysninger m.v. Yderligere information Spørgsmål omkring Skansen og Næsbystrand kan rettes til kolonileder Michael Blem Clausen på telefon 40 84 13 29 eller administrativ koordinator Camilla Licht 43 59 13 52. På kommunens hjemmeside www.htk.dk kan du læse mere om kolonierne og finde relevant materiale. Forside > Børn og unge > Fritidstilbud > Sommerferiekoloni