Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning."— Præsentationens transcript:

1 Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning I Vedbæk Tennisklub I Vedbæk Tennisklub vil vi skabe et sundt tennismiljø for motionister gennem vores træningstilbud. Vi tror på, at alle kan lære at spille tennis uanset alder - vi tror også på, at alle kan blive bedre. Vedbæk Tennisklub har et yders kvalificeret trænerteam og derfor fokuserer vi også på velkvalificeret træning til alle vores medlemsgrupper. En forudsætning for at føle fremskridt fra gang til gang er, at man har fået fornemmelse og forståelse for en god teknik. Men vigtigst er det, at vi sammen finder glæden ved tennisspillet, kammeratskabet og motionen, alt dét der giver lyst til at komme og blive en del af vores motionisttræning og dermed klubben – se nedenfor hvilke træningstilbud vi har til vore motionister; • Motionisttræning Vedbæk Tennisklub tilbyder motionisttræning hver mandag fra kl. 18.00-20.00 i klubbens udendørssæson - træningen bærer præg af teknisk træning samt høj puls. Du kan læse mere inde på klubbens hjemmeside. • Tennistræning om morgenen Vedbæk Tennisklub tilbyder morgentræning hver tirsdag fra kl. 07.30-09.30 i klubbens udendørssæson - træningen bærer præg af teknisk træning samt høj puls. Du kan læse mere inde på klubbens hjemmeside. • Cardio tennis Vedbæk Tennisklub tilbyder Cardio tennis hver onsdag fra kl. 18.00-20.00 i klubbens udendørssæson - træningen bærer præg af høj puls og godt humør. Du kan læse mere inde på klubbens hjemmeside.

2 • Voksenintroduktion Vedbæk Tennisklub tilbyder Voksenintroduktion for nye medlemmer, á 8 timers gratis træning, torsdag kl. 18.00-20.00. Træningen bærer præg af teknisk træning samt høj puls. Du kan læse mere inde på klubbens hjemmeside. • Tirsdagsturnering om aftenen Vedbæk Tennisklub tilbyder doubleturnering hver tirsdag aften fra kl. 18.00-21.00. Der er også mulighed for træning med træner på, men ellers er det primært doublespil der er i højsædet samt naturligvis det gode humør – aftenen slutter af med lidt mad. • Torsdagsturnering om formiddagen Vedbæk Tennisklub tilbyder doubleturnering hver torsdag formiddag fra kl. 10.00- 12.00. Formiddagen slutter af med lidt mad. Juniortræning i Vedbæk Tennisklub Breddetræning er et vigtigt ord i Vedbæk Tennisklub - det er fundamentet for at kunne bygge i højden. Det kan godt være, at der er forskelle i de færdigheder, den enkelte har på tennisbanen, men netop disse forskelle skal være med til at vise et klubliv der kan finde plads til alle niveauer – bredde som elite. Vi søger med andre ord at skabe kontakt og anerkendelse på tværs af aldersgrupper og niveauer. Det er netop denne sammenhængskraft i klubben, der med tiden skal bringe resultater på den sportslige og ikke mindst sociale arena. Vi ser det derfor som uhyre vigtigt, at alle niveauer får mulighed for at bringe deres spil videre, finde glæde i spillet gennem beherskelse af spillet, nyde samværet omkring sporten og få indsigt i spillets tekniske, taktiske samt sociale dimensioner. Derfor arrangerer vi bla. Sommercamp's, pizzastævner, biografture samt andre sjove aktiviteter for klubbens juniorer – se nedenfor hvilke træningstilbud vi har til vore juniorer; • Tennisskole Denne medlemsgruppe er for dem der aldrig før prøvet tennis, samt begyndere og letøvede. Tennisskolen er en kombination af tennis, træning og instruktion med sport og leg. • Forældrebarn træning Denne medlemsgruppe er klubbens yngste medlemmer. Forældrebarn træningen er en rigtig blid start i forhold til at starte med at spille tennis da ens forældre vil være på banen og støtte op omkring det enkelte barn. Forældrebarn træning er ligesom tennisskolen en kombination af træning, instruktion og leg.

3 • Boblere Denne medlemsgruppe kræver udtagelse. • Juniortræning Denne medlemsgruppe har lært den grundlæggende teknik og har en basis forståelse for tennisspillet. Denne gruppe er udtaget af klubbens trænerteam fra Tennisskolen til at spille på dette hold. • Talent – elitetræning Denne gruppe kræver udtagelse. Ungseniortræning i Vedbæk Tennisklub Klubben har i år oprettet Ungseniortræning for klubbens unge seniorer. Grundstammen af spillere i seniortruppen er tidligere juniorspillere, som i dag er blevet studerende. Vedbæk Tennisklub tilbyder nu den perfekte basis for ungseniorer, der stadig ønsker at spille tennis samtidigt med at de kan have en social adgang til klublivet. Disse spillere vil være en del af klubbens 1. og 2. hold og for klubben ældste juniorer vil dette være den optimale løsning i forhold til at bibeholde kontakten med klubben når de skal starte på deres studier. Vedbæk Tennisklub – en tennisklub for alle!


Download ppt "Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google