Overvej spørgsmålet. Interview en makker.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Introduktion til deltagere i ledercoaching
Advertisements

Arbejdspladsudvikling
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Spørgsmål du kan overveje  Hvordan bliver du inspireret i dit arbejde?
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.
1 Løsningsfokuseret tilgang Fremtidens mål Fortidens successer.
MOTIVATION OG VEDVARENDE VANER. HVORFOR GØR VI IKKE DET VI ”BURDE” GØRE?
Rundt om stress Et dialogværktøj til hospitalspersonale Hvidovre Hospital Ledende lægesekretær Mie Kroll Udviklingskonsulent Pernille Scheuer.
Hvad er jeres kerneopgaver? Institutionen? Hvordan oplever du, at kerneopgaven i din organisation har ændret sig de sidste 5 år – og hvordan vil den forandres.
Psykoedukation skizofreni Session 1. – introduktion til psykoedukationsforløbet Undervisere:
Løsningsfokuseret samtale - Pause, tilbagemelding og opgaver Undervisning PKR 5. nov Psykolog Morten Halberg.
Lederrollen Hvad betyder mest? Hvad er hjælpsomt? Hvor er der barrierer? Dig selv og din lederrolle Din egen leder Dit netværk Dem du leder Dine leder.
Hvis Fagligt Begrundet Arbejdsdeling er svaret Hvad er så spørgsmålet?
Det gode interview På jagt efter ny viden – altså noget, som du IKKE ved i forvejen…
Hvad nu hvis – og hvis ikke? Hvis personen bliver helbredt: Lær vedkommende at takke Jesus for helbredelsen at stå imod, hvis der kommer symptomer på sygdommen.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
IT = Informationsteknologi
At føre logbog Ida Marie Rasmussen 2016.
Løsningsfokuseret Ledelse
Fordybelse i et projekt
Online arbejdsmiljøuddannelse
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Hvordan tror du kravene til ledere forandres i løbet af de næste 5 år?
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
At udfordre eleverne på deres valg, også i forbindelse med uddannelsesmessen Lektor Marianne Tolstrup, UCL
Antal besvarelser: 52.
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Lektion 1A Formålet med denne lektion er at give eleverne et billede af Netwerk for at forberede dem på forløbet og på, hvor lang tid det varer, samt at.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Arbejdsmiljø og ledelse går hånd i hånd
Modul 1 Rød løber (C).
Den gode læge Yngre Lægers politik
Forberedelse til eksamen
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Inspiration spørgsmål og Billeder
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven
Walk & talk og quiz og byt
Gør dig parat til at stemme
- Spot på snusepraktikker
Dannelse og ledelse Formidlingschef Berit Anne Larsen, SMK
• Beskrivelse af projektets forandringsteori
Udvalgte resultater Januar 2016
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Relationer og recovery Tema i psykoedukation til patienter med skizofreni eller anden psykose TEMAETS FORMÅL: At deltagerne får viden om relationers.
Netværksmøder - Drejebog
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
1. dag - Modul 1A Velkomst og præsentation Indflydelse og interessevaretagelse Frokost (kl ) Områdeopdeling kommunal / privat Overraskelse (kl )
En god start på lægelivet
Personlighed og Kompetencer
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Dias om Følgende dias giver et overblik over, hvad hæftet indeholder og kan bruges til. Der findes også en række dias, der beskriver, hvad.
Sådan bruger du præsentationen
Ledelsesevaluering.
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Velkommen.
Dialogspil om lærerarbejdsliv
Hvad er meningen med dit liv?
- En genre som alle andre
arbejdspladsvurdering (apv) februar – 13. marts 2019
Hvordan opnår vi bedre kommunikation og dermed trivsel?
Strategi Til markedsføring
Værktøj 5: Lederens opgaver med stress - stressforebyggende lederstil
Værktøj 8: Supervision og sparring
Værktøj 4: Aktiverende APV
Værktøj 7: Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen
Præsentationens transcript:

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvordan tror du kravene til ledere forandres i løbet af de næste 5 år? Hvilken betydning får det for din arbejdsopgave/ rolle?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvad lægger du vægt på når du skal ”lede dig selv”? Hvad vil du lægge vægt på hvis du skal støtte f.eks. en teamleder eller ny lederkollega i at lede andre?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker Hvad oplever du, der fremmer/hæmmer lederes trivsel og arbejdsglæde på din arbejdsplads?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Er du tilfreds med balancen mellem dit arbejdsliv og privatliv? Er der noget du kunne tænke dig at ændre på? Hvad gør du for at opretholde en god balance?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Beskriv: Hvad kendetegner din rolle som leder? Hvis du skulle vælge et ”billede”, der kendetegner din rolle, hvad ville det så være? Denne præsentation giver nogle eksempler på, hvad der kan arbejdes med i en coaching. Der findes mange flere eksempler, og sikker mange flere måder coachen kan støtte lederen på. Det er en inspirationsliste.

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvem er den primære ”målgruppe” i dit job som leder? Hvad er din vigtigste rolle i forhold til denne målgruppe?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvordan gør du din ”arbejdsrolle/ lederrolle” synlig for omgivelserne? Er der noget i den forbindelse du vil fremhæve, styrke eller gøre mere af i det kommende år?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Har du et netværk eller en sparringspartner, hvor du kan få sparring på din rolle som leder? Hvad kendetegner sparringen/netværket ?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvad er dine erfaringer med netværk? Hvad er vigtigt for at få et netværk til at fungere?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvad laver du om 10 år? Hvilke overvejelser gør du dig hvis du skifter job? Hvis du bliver i samme job?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvordan gør ledere på din arbejdsplads for at prioritere deres eget psykiske arbejdsmiljø? Er det tilfredsstillende eller skal der gøres mere/andet? Hvordan kan I komme i gang med en leder-APV?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Fortæl om en god oplevelse du har haft som leder på din arbejdsplads og/eller Fortæl om sidste gang du fik et godt grin på arbejdspladsen

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvad er din vigtigste arbejdsopgave som leder? Er det også den du prioriterer?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvad vil du ikke bytte væk … ved dit arbejde/profession? ... ved din rolle som leder?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Hvad er dine erfaringer med ledelse? Hvilke forventninger har du til ledelse? Hvilke forventninger har du til dig selv som leder?

Overvej spørgsmålet. Interview en makker. Beskriv hvilken betydning dit fag/profession har for udøvelsen af din rolle som leder.