Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Advertisements

U16 landsholdene  Team Danmark godkendelse, hvordan?  Privilegier ved en Team Danmark godkendelse  Sammenhæng i hverdagen. Bliver der behov?
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Hvad laver en skolebestyrelse? Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven.
Skriftlig progression Italiensk FIP. Disposition Skriftlighed og respons Progression Feedback-former (feed up, feed back og feed forward) Karakterer Værktøjskasse.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse.
Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Mål med projektet  - at eleverne i høj grad får den bekendtgørelsesfastsatte.
S perleder Sammen om sport Et 3-årigt projekt støttet af Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold ʊ.
TATIONpRÆSEN AARHUS UNIVERSITET HVAD ER REFLEKSIONSKOMPETENCE? AMU EPOS, 13. AUGUST, 2015 PER FIBÆK LAURSEN.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
Ny chance til alle. ”Den gode histories dag” Kort præsentation: Karen Breumsø teamkoordinator i team 4-5 Jobcenter Varde. Team 4-5 består af 8 rådgivere,
Trongårdsskolens kor v. Mette Hauberg & Lajla Hornshøj Velkommen og præsentation v. Stine Arnfred Ét stort skoledistrikt - spørgsmål Forskudt klassedannelse.
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
Læring og it Spørgeteknik Pædagogisk IT-kørekort - Mentorforløb 1.
Folkeskolereformen en god skole skal gøres endnu bedre Velkommen til et nyt spændende skoleår på Vibenshus Skole Forældreinformation om FSR – lærernes.
Velkommen til informationsmøde om Eliteidrætsklassen og Idrætslinjen på kommende 7. årgang Østre Skole januar 2016.
CSR - HR Beskæftigelsesrådets handicapkonference december 2008  Præsentation af Coop/CSR  Erfaringer med ansættelse af personer med.
Hvad er Xclass? En folkeskole. Elever: 143 piger 166 drenge I alt 319
Samarbejde for trivsel i skolen i Danmark
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Antal besvarelser: 52.
Lektion 1A Formålet med denne lektion er at give eleverne et billede af Netwerk for at forberede dem på forløbet og på, hvor lang tid det varer, samt at.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Alle rettigheder forbeholdes
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Uddannelsesplanen.
UU-OS værdier Åbenhed Mangfoldighed Ordentlighed Mod
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Det gode møde i folkeskolen
Trivsel og værdier - i skoletasken
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Skriv ansøgning 10 gode råd.
17. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på dagtilbudsområdet.
Baseline.
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Fælles ledelsesgrundlag
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Line Leth Jørgensen Dysleksivejleder og læsekonsulent
Klasseven for nyankomne elever
Inklusion i Folkeskolen
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Informationsmøde Førskolen
Velkommen til en times god trivsel med oplæg og samtale
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Nysgerrighed og indsats
Lektion 1B Formålet med denne lektion er at gøre eleverne opmærksomme på, at et stærkt fællesskab i klassen/på skolen handler om det gode kollegaskab.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Samtale om folkeskolen i
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Skolebestyrelsesmøde
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Unge med angst set fra et vejlederperspektiv
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Alle rettigheder forbeholdes
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Velkommen til Risskov Skole
Alle rettigheder forbeholdes
Velkommen Dagens program.
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
MENSTRUATION OG TRÆNING
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Trivsel og værdier - i skoletasken
Metakognitiv behandling til børn med generaliseret angst
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Præsentationens transcript:

Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20

Tre Falke Skolen Velkommen

Vores værdier Her bliver alle set Her er der tydeligt fokus på faglig og personlig trivsel og progression Her har vi et tydeligt bæredygtigt praksisfællesskab Her interesserer vi os for hinanden Her er vi ambitiøse

Tre Falke Skolen 2019/20 300 glade teenagere fra 7. til 10. klasse To/tresporet fra 7. – 9. klasse og seks 10. klasser. Nyt (næsten) – idrætsprofilspor i 7. kl. Ca. 30 lærere 2 pædagoger 3 ledere 1 sekretær 2 tekniske servicemedarbejdere

Optagelse i 7. kl. I skal udfylde en indmeldelsesblanket Frederiksbergelever har førsteret Vi optager som udgangspunkt to klasser – en almen klasse og en idrætsprofilklasse Særlige kriterier for optagelse på idrætsprofilsporet Eleven skal være idrætsaktiv i en forening mindst to gange om ugen Eleven behøver ikke at være konkurrencesports/elite sportsudøver, men det gør ikke noget. Eleven skal være motiveret for at dyrke sin foreningsidræt og de skolerelaterede idrætsaktiviteter året rundt og for en tre-årig periode. Det vil primært være elever som spiller tennis, basket, håndbold eller fodbold, som vil blive optaget. Elever, der dyrker andre idrætsgrene, kan komme i betragtning Alle elever, som kommer i betragtning til optagelse på idrætsprofilsporet, vil blive kaldt til et interview med deltagelse af forældre, skoleleder, lærer og foreningsrepræsentant. Interviews afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen er udløbet. Alle modtager besked om optagelse eller ej ultimo april

Ny Skole Nye kammerater, nye lærere Nye måder at gøre tingene på Blive set på med andre øjne Nye omgivelser og omstændigheder. Der er opgaver som følger med - det er ikke alt der skal efterlades. Husk også på, at alle vi, der er så heldige at være ansat her er det, fordi vi kan lide at være sammen med teenagere!

Idrætsprofilspor Idrætsprofilspor på Tre Falke Skolen. Idrætsprofilsporet er et tilbud til idrætsaktive elever, som har lyst til at kombinere masser af idræt med almindelig skolegang. Med skolegang på idrætsprofilsporet på Tre Falke Skolen får du mulighed for at udvikle dine idrætsmæssige og skolemæssige kompetencer i et undervisningsmiljø, hvor du kan dyrke masser af idræt. Samtidig med, at du er fysisk aktiv, har du de almindelige fag i folkeskolen. Du har altså stadig almindelig skolegang som på alle andre folkeskoler. Det særlige ved idrætsprofilsporet er, at vi sideløbende med de almindelige fag lægger stor vægt på træning i forskellige sportsgrene. beskrivelse idrætsprofilspor

Opstart Maj/juni 2018 August 2018 Faglig screening august Velkomstmøde for elever og forældre. August 2018 Faglig screening august Introdage og sen klassedannelse ved tilfælde af oprettelse af tre klasser. UU Introduktion til mentor/fordybelse

Fagligheden og progression Vores mål er, at hver enkelt elev når så langt som det overhovedet er muligt! Og der er mange veje til målet! MEN - For nogle elever kan et 4-tal være lige så stor en sejr som et 12-tal kan være det for andre!

Hvad forventer vi af vores elever? At eleven kommer hver dag – til tiden selvfølgelig. Skoletaske med indhold At eleven bidrager til fællesskabet og til at alle har det godt, uanset hvem de er At eleven deltager i undervisningen – og beder om hjælp, når det bliver svært At eleven arbejder målrettet på at være skoleparat og blive studieparat

Det respektfulde forældresamarbejde ... fordi vi på Tre Falke Skolen tror på, at et anerkendende samarbejde med elevens nærmeste - inklusiv eleven selv! -  i gensidig respekt, i dialog og med engagement kan medvirke til at øge tillid, tryghed og deraf motivation for skolearbejdet. 11