Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse."— Præsentationens transcript:

1 Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse målrettet dig, der:  Har gennemført 9. eller 10. klasse (vi kigger ikke efter dine karakterer, dvs. du behøver ikke have bestået fx dansk og matematik)  Har talent for og er motiveret for at lave mad Uddannelsen er et unikt tilbud, hvor du:  Får løn under uddannelse  Er garanteret en praktikplads i nærheden af, hvor du bor, i en af vores tre kæder: SuperBrugsen, Irma eller Kvickly  Bor på skolen sammen med andre unge Læs mere om uddannelsen på www.coopmadskolen.dkwww.coopmadskolen.dk Sådan optages du på Coop Madskolen  Coop vil headhunte nye elever til skolen. Du kan nominere dig selv eller andre og så vil en headhunter tage kontakt og måske tilbyde en elevuddannelse.  Du nominerer på www.kenderduen.dkwww.kenderduen.dk Coop bruger alene den nomineredes navn og telefonnummer til at ringe den nominerede op vedrørende kampagnen. Coop informerer samtidig den nominerede om, hvor vi har hans eller hendes telefonnummer fra.

2 Uddybende info om Coop Madskolen Coop Madskolen begynder den 8. august, og er et skoleophold på 20 uger for slagter-, bager-, delikatesse-, og konditorelever. Eleven er klar til at starte som lærling i butikken (på det almindelige hovedforløb) pr. februar 2017. Coop Madskolen ligger på Sjælland, hvor man bor de 20 uger – til gengæld er man på det efterfølgende hovedforløb i en butik i sit lokalområde. Dvs. uddannelsen er relevant for unge fra hele landet. Coop Madskolen adskiller sig fra andre elevuddannelser ved at:  erstatte grundforløb 1 og 2  eleven er garanteret løn og praktikplads, da de får en uddannelsesaftale og kontrakt fra dag 1  have andre optagelseskrav: - eleven behøver ikke have bestået dansk og matematik men blot have afsluttet 9. eller 10. klasse. Skolen hjælper med dansk og matematik, hvis det er nødvendigt. - kravene til optagelse er til gengæld, at de unge har kloge hænder og er motiverede for at lave mad  eleven får løn fra dag 1  eleverne bor sammen de 20 uger på ZBC i Roskilde eller Ringsted, som derfor kan lave mange spændende tilføjelser til uddannelsen  eleverne får anderledes oplevelser både via fx events på skolen, undervisning af TV2-kokken Claus Holm og af landsholdstrænerne inden for fagene  forløbet begynder med 3 ugers praktik i butikken, inden eleven sendes på skole Du kan finde alt relevant info om Coop Madskolen på www.CoopMadskolen.dkwww.CoopMadskolen.dk OBS: Hvis man allerede har grundforløb 1 og 2, kan man selvfølgelig fortsat søge en almindelig elevplads i Coop via Coop.dk/job, hvor man ikke starter med uddannelsen på Coop Madskolen, men i stedet går i lære efter endt grundforløb.

3 Optagelsesprocessen *Coop bruger alene den nomineredes navn og telefonnummer til at ringe den nominerede op vedrørende kampagnen. Coop informerer samtidig den nominerede om, hvor vi har hans eller hendes telefonnummer fra. Nominering ScreeningFood Camp Match til butik Møde i butik Uddannelses- aftale 1: Man nominerer sig selv eller en anden relevant kandidat på kenderduen.dk*. 2: Den nominerende ringes op mhp. at undersøge baggrunden for nomineringen. Den nominerede ringes op. Såfremt vi og kandidaten vurderer det interessant, inviteres kandidaten til Food Camp. 3: På Food Camp laver kandidaten et måltid mad sammen med andre kandidater samt bagere og slagtere fra Coops butikker. Food Camp har to formål: 1) Vi kan vurdere kandidatens elevpotentiale og 2) Eleven kan teste sin motivation for maduddannelsen. 4. De kandidater, der godkendes til og samtidig ønsker at gå videre efter Food Camp, inviteres til samtale i en butik i det nærområde, hvor kandidaten ønsker at være efter Madskole-forløbet. 5. Såfremt der er match mellem elev og butik indgås en uddannelsesaftale.


Download ppt "Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google