Praktikpladssøgning Morten Jensen Flemming Trier Andersen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Netværk Nordjylland - erhvervsrettet uddannelse AMU Nordjylland Erhvervsskolerne Aars EUC Nord EUC Nordvest Frederikshavn Handelsskole Handelsskolen Minerva.
Advertisements

Understøtning af jobcentrenes matchning af ledige borgere og virksomheder 1.
Matchningsprojektet Resultater og anbefalinger Den 20. november 2013.
Way2Go - Din vej til en erhvervsuddannelse Brobygning til uddannelse – unge lediges vej til uddannelse Roskilde Kongres & Idrætscenter Onsdag d. 12. november.
1 Udvikling af skolens samarbejde med interessenter Fælles indsats for murerfaget.
Erhvervs  Uddannelses  Center  Syd Hilmar Finsens Gade 18  DK-6400 Sønderborg   Tlf Praktikværtdag d. 8. september 2015.
Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse.
”Nye veje til at motivere og aktivere de unge på arbejds- markedet”
Måske for bredt? UURS konference 2016 EGU vejleder Søren Krabbe UU Roskilde/Lejre.
Dato: 3. februar 2011 Titel: Fokus på Samarbejdet med Jobcentret og UU Fokus på samarbejdet mellem Jobcentret og UU Ungegruppen i Jobcenter Hedensted UU.
Jobsøgning 10 Gode råd fra bogen ’Slået Hjem’. E t ordentligt farvel Indebrændt vrede – åbenlyst frustreret På 10 sekunder – forklare hvorfor ’Den forbitrede’
Kvalitet i skolepraktik Hvordan skaber vi et godt alternativ til den ordinære praktikaftale Direktør Peter Amstrup Formand Danske Erhvervsskoler – Lederne.
NETVÆRKSMØDE 19. MAJ 2016 BRITT JENSEN. FÆLLES SAMTALERNE ”3 DELTAGERE OG 3 VINDERE”
Skole- og praktiksamarbejdets betydning for elevens læring - i skolen og i praktikken SUSANNE KAJBERG – TEAMLEDER SOSU FYN REILA FROST – UDDANNELSESKOORDINATOR.
Oplæg til UUV Repræsentantskabs- møde den Bjarne Andersen, Køge Kommune.
EGU på bygge og anlæg Erfaringsseminar Korsør Produktionshøjskole, tirsdag d. 1 november 2011 Selandia EUC Sjælland Korsør ProduktionsHøjskole Byggeriets.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Hvem er vi? 136 elever 16 lejligheder med hver sin kontaktlærer Almen med fokus på boglige fag, gymnastik og valgfag Omstillingsparate kolleger Vi insisterer.
”Den gode historie” Kvalitetspatruljen Tradium, Auto 24. maj 2011.
Nye SOSU – uddannelser Social- og sundhedshjælper Mål for ændringen: SOSU – hjælper: Løse borgernære opgaver indenfor følgende kompetenceområde: Professionel.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Fest for fleksjobbere 
BAI’s skolekonference – Hotel Koldingfjord
Feltopgave 1 Julie-Marie Terkildsen
Præsentation af resultaterne fra
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Landsdækkende virksomhedskampagne
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Hvorfor et FUEL projekt? Hvad indeholder det? Hvad er målene? Planen?
Strukturovervågning og jobkartotek
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Praktik- og skoleophold i udlandet for elever i erhvervsuddannelserne
Program Trepartsaftalen Nyt om EUV
Virksomhedernes erfaringer med nydanske medarbejdere v/ Integrationskonsulent Pernille Kiær -
Det gode møde i folkeskolen
Velkommen til TECHCOLLEGE
”Tutor-aktivteter på Sosu-Syd”
- Spot på snusepraktikker
Ass info dec. 2017/avi/rhe.
Team 1a Thyra, Charlotte, Poul
Skriv ansøgning 10 gode råd.
ÅRHUS AFDELING.
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Virksomhedernes erfaringer med nydanske medarbejdere v/ Integrationskonsulent Pernille Kiær -
Handlingsplan for øget gennemførelse
Netværksmøder - voksenlærlingeordningen
BADMINTON.
«Men drives I af Ånden, er I ikke under loven» (Gal 5,18).
Fastholdelse på uddannelserne – Indspark fra elever og bidrag fra LUU
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
RAR Sydjyllands indsatsområder Status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven Koordinationsforum Sydjylland – august 2018.
RAR Fyns indsatsområder Status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven Koordinationsforum Fyn – august 2018.
Erfaringer fra virksomhedsbanken
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Fastholdelseskaravanen
Workshop 1: ”Elevrettet formidling af praktikpladser samt coaching og vejledning om praktikpladssøgning”. Indsatsarbejde på Grundforløb 1.
Ansøgning for dummies.
Status Projekt Ældremilliard, Træningsbaner og Fleksjobpulje
Praksisnær praktikpladsformidling
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
INDUSTRIENS LEAN-KØREKORT
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Introduktion af CV og ansøgnings kurset
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Katrine Kanneworff, Seniorrådgiver Dansk Flygtningehjælp
Introduktion til Jobsøgning & Kommunikation kurset
Præsentationens transcript:

Praktikpladssøgning Morten Jensen Flemming Trier Andersen

VFU- virksomhedsforlagt undervisning I løbet af både GF1 og GF 2 er eleverne ude i VFU. Vi matcher eleverne ud fra: Ønsker Typer af praktiksteder Geografi Steder der mangler elever Netværk

Virksomhedsbesøg. På GF1 tager vi eleverne med ud og besøger nogle forskellige typer praktiksteder i nærområdet. Formål: At se forskellige typer praktiksteder Ex. Comwell, Alfa Laval og Bramdrupdam kro Eleverne bevæger sig ”Fit for Life”

Gæsteundervisere På GF2 inviterer vi praktikstederne ind i huset og de fortæller om: • Fælles forventninger. Personlige samt faglige krav. Fx om mødetider mv. Muligheder i virksomheden mv. Give et billede af branchen,

Sammenspil med GF2 undervisere – SKP Store dele af PPK arbejdet foregår på lærerværelset sammen med grund- og hovedforløbsteamet - Det gør at vi kan handle hurtigt, hvis vi hører ting på vandrørene. Sidder også ude blandt eleverne. Det gør at vi ikke er ”fremmede” for hinanden og de har alle mit nummer, hvis de har brug for hjælp.

GF2 underviserne & praktik På grundforløb 1 arbejdes der med praktikpladssøgning i Praxis Online (Ansøgning og CV på grundforløbet) På grundforløb 2 arbejdes der med et projekt ”Fødevarer og drikkevarer” hvor eleverne kommer ind over ansøgning og CV.

Arbejdet med det praktiksøgende i SKP Tæt samarbejde mellem SKP instruktøren, PPK og det netværk vi begge har. PraktikBooster er et samarbejde mellem HANSENBERG, Jobcenter Kolding og Erhvervslivet i Kolding. BootCamp: personlig udvikling, prøvesamtaler, ansøgninger, CV, motivation og målsætning, ”Ung hjælper ung” samt præsentationsteknik.

Info1 og praktikservice Tips og trick er lige ved hånden – Info1. www.hansenberg-praktik.dk

Info1 og praktikservice En til en samtale med eleverne. Hjælpe med virksomhedslister/kontaktpersoner. Opfølgning fra Undervisere og konsulenter Give hurtig kommentar på deres ansøgning

Samarbejde med fagforbund Ansøgninger samt branchekendskab ved HK samt TL ….som en del almene fag – frivillig deltagelse mv.

Øvrigt samarbejde Praktikpladssamarbejde med Dansk byggeri Kære kollega Der bliver stor mangel på faglært arbejdskraft i fremtiden - også her i området. Det er derfor blevet tid til at bede om din hjælp. Vi vil opfordre dig til at tage en lærling – eller til at tage en lærling mere, hvis det er muligt.

Praktikpladssamarbejde med Dansk byggeri

Partnerskabsaftaler Partnerskabsaftaler med det formål at knytte virksomhederne tættere til skolen. Skabe indbyrdes relationer med skole, undervisere og elever. Virksomhederne skal se sig selv som ambassadører i forhold til at styrke uddannelserne. Sikre faglærte kvalifikationer til fremtidens arbejdsmarked. Deltagelse ved bedømmelse af projektopgaver på HANSENBERG Kursus og foredrag i virksomheden VFU aftale Mentor for elever – fx fagligt og når der skal søges praktikpladser Faglig sparring