Arbejdspladsernes Motionsdag, Formandsmøde 2018

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

Foreningsudviklingstesten
Set i forældreperspektiv
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Læring i bevægelse - hvorfor?
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Bevægelse og sundhed Horne Skole 20. januar 2009.
Omsorg sundhed eller samvær? Rehne Christensen filosofisk firma
Forældremøde X årgang.
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Bosætning Hvad kan vi gøre for at få flere tilflyttere?
BRFkredit tager del. Dagsorden  Hvad er TAG DEL?  Corporate Social Involvement – virksomheden der involverer i CSR  Fra at lave CSR til at være CSR.
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
….er familiens pusterum. Muligheder og udfordringer Familiens store udfordringer:  Tid  Individualisering  Mediebombardementer  Opbrud – mange skilsmisser,
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Den anerkendende tilgang fra ord til handling
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
Chefanalytiker, Oxford Research
Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med borgere 177 borgere.
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Projektlederens rolle(r)
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Social-sundhed Sundhed er ikke bare gulerødder, fed fisk og motion! Sundhed er også at have det godt med sig selv, sine omgivelser og de ting, man foretager.
Relationer – børn imellem
SSID Årskonference 28. april 2009 Sikkerhedsledelse i virksomhedsledelse - brikker til en ny sikkerhedsorganisation.
Skolens fællesskab er for alle. Hvordan arbejder vi i DH med inklusionsbegrebet ? Et paradigmeskift: Fra de gode viljer til rettigheder Fra parallelle.
8.1. Få bevægelse ind i hverdagen - voksne mindst 30 minutter om dagen 8.2.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
Det aktive ur Gruppe 7 Katja, Katrine, Christian, Sigurd og Jakob.
Arbejdsrelaterede skader
DLG i bevægelse Information om projektet. Hvorfor? DLG ønsker at give timelønnede medarbejdere muligheden for at forbedre deres sundhed Både medarbejderne.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Tryg i Gellerup – hvordan?. Hvad kan jeg gøre? Forældrene inddraget – kvinderne i Gellerupparken. Den aktive Kvindeforening – kan gå ud til de belastede.
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
Vision Analyser, undersøgelser, projekterfaringer Navn Navnesen Anders Kragh Jespersen, DGI Lab 1.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Morgendagens Børne- og Ungeliv ELEVER Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:34 Powered.
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven Vi forebygger stress sammen.
Synlighed i foreningen: kommunikation og markedsføring V. kommunikationskonsulent, Mette Vittrup Schmidt Seminar for seniorer Glostrup den 5. oktober 2015.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
- Med fokus på konkrete eksempler fra arbejdet i FU
Status for DGI’s udviklingsprojekt :
Ledelsens betydning for at lykkes!
Årsrapportmødet 24. maj 2017 Motion og sundhed.
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Se mere om L21 ansøgning på
Hjerteforeningens sundhedskonference 12. oktober 2016 VELKOMMEN ved adm. direktør Kim Høgh Tak for ordet. Først og fremmest vil jeg gerne starte med at.
Møde i netværk VEST Jens Bærild Hansen
SMTTE-Modellen Sammenhæng Evaluering Mål Tiltag Tegn Hvad vil vi?
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
[klik og indsæt kommunenavn]
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
BAM Træningsplaner.
Invitation til at kopiere ind
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Overgangen fra børnehave til SFO og skole
Præsentationens transcript:

Arbejdspladsernes Motionsdag, Formandsmøde 2018

En drøm kunne være: Arbejdspladsernes Motionsdag er i 2022 en sjov og social tradition, der motiverer ledelse og medarbejdere til kollegamotion på flere arbejdspladser i Danmark. Historik: 2015: 121 arbejdspladser og i alt 5.676 medarbejdere. 2016: 265 arbejdspladser/14.100 medarbejdere. 2017: 350 arbejdspladser/21.700 medarbejdere + 11 foreningsevents over hele landet. Forenings-survey: 32% af jer foreninger tilkendegav, at I gerne vil aktiviteter ifm. #AMdag. Over 50% af jer foreninger tilkendegav, at I ønsker at gøre en ekstra indsats rettet mod kommunale/private arbejdspladser i lokalområdet.

Status og tidslinje 2018 18 foreninger tilmeldt (9/4), kanon. REJS JER LIGE! I andre kan endnu nå det – se papir i mødemappen. I får forbundskonsulent- sparring (+ lavpraktisk hjælp til omkostningsgodtgørelse/øvrige tilskud). Ultimo juni: Aktivitetsplaner skal ligge klar. Medio august, to måneder før #AMdag, er der endelig deadline for aktivitetsplanerne på dagen, således at vi centralt fra kan hjælpe til med markedsføring og synlighed omkring jeres aktiviteter. Et punkt og yderligere inspiration ifm. det Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde lørdag den 25. august. Fredag den 12. oktober - #AMdag.

Erfaringer og opmærksomhedspunkter: Jo tidligere handlingsplanen er klar, desto bedre – kan tillige starte en lokal snebold via gode pressehistorier. Klassisk Åbent Hus – knap så gode erfaringer. Hellere ud på arbejdspladserne. Eller som i Brønderslev. Butikkerne i gågaden havde lukket i nogle minutter – kollegamotion i stedet. Facebook er den store vinder ift. promovering/hvor arbejdspladserne har hørt om AMdag (46% af de deltagende arbejdspladser i 2017). Kodeordene i modtagerenden er de tre S’er: Sjov, socialt og sundhed – og der bruges mellem ti minutter og en time på kollegamotion på AMdag. Det er kvinder mellem 30-60 år, som ’tilmelder’ arbejdspladsen til AMdag. Ikke fordi, det nødvendigvis er en del af deres job. Men forbi de griber bolden og rykker. Empirien siger, at 35% går en tur på AMdag. Vi forsøger i 2018 at inspirere til, at gåturene krydres med lidt øvelser.

Kulturminister Mette BocK (LA): ”Arbejdspladsernes Motionsdag er et vigtigt initiativ for at gøre danskerne mere aktive i hverdagen. Netop kombinationen af fysisk aktivitet og socialt samvær på arbejdspladsen er et afgørende element. Derfor glæder det mig, at rigtig mange arbejdspladser og deres medarbejdere allerede har valgt at støtte op om et initiativ som Arbejdspladsernes Motionsdag. Jeg vil opfordre flere virksomheder til at gøre det samme og til at prioritere motion og fysiske aktiviteter.” Opbakning fra diverse kommuner, FOA, 3F, Sundhedsstyrelsen, DA og Danske Spil – se www.amdag.dk.

Video-teaser Tanken bag Arbejdspladsernes Motionsdag er ikke en ny stafet, hvor firmahold dyster mod hinanden, og hvor nogle ekskluderes alene ved tanken om konkurrence. Bevægelse er for alle, og en rask gåtur er også motion. Med Arbejdspladsernes Motionsdag sætter vi motion og fællesskab på programmet for at fortælle, at en aktiv hverdag er yderst værdifuld – både for dig, mig, kommunen, arbejdsgiveren og hele vores samfund. Hop med på kollegamotionsbølgen. Læs mere på www.amdag.dk.

Kontaktoplysninger: Kommunikationskonsulent: Michael Tannis Beck 40226101 mtb@firmaidraet.dk www.amdag.dk Tak for opmærksomheden. Hop med på kollegamotionsbølgen. Klar på yderligere snak i kaffepausen – ses nede på standen…