Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

[klik og indsæt kommunenavn]

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "[klik og indsæt kommunenavn]"— Præsentationens transcript:

1 [klik og indsæt kommunenavn]

2 Kernefortælling Vi sætter Danmark i bevægelse – for sjov, for hinanden og for livet. Bevægelsen ruller igennem landet, byerne, sportshallerne, boldbanerne, i arbejdstiden og i fremtiden. Uanset om det er på egen hånd eller sammen med alle Danmarks sportsklubber og idrætsforeninger, skal vi have flere danskere til at bevæge sig – for jo flere vi er, jo sjovere bliver det. ‘Bevæg dig for livet’ motiverer til fællesskab og skaber nye ideer til at dyrke idræt og motion. Det starter med dig – og involverer hele Danmark.

3 Hvorfor er det vigtigt – citater og gode erfaringer

4 Hvad kan vi tilbyde? Foreningsudviklingsforløb
Tilpassede grundforløb for foreningen. 12 timers konsulenthjælp, til at facilitere, udfordre og understøtte foreningens arbejde med at udvikle deres praksis henblik på at kunne tiltrække flere, nye medlemmer. Lederakademier Tilrettelagt lederudvikling af bestyrelsesmedlemmer med fokus på styrke ledelsen som udgangspunkt for at kunne tiltrække flere, nye medlemmer. Tilpasset forløb Sammensat (projektlignende) forløb, for jeres foreninger med udgangspunkt i jeres behov og udfordringer.

5 Foreningsudvikling Foreningsudvikling er en nytænkning af foreningen, så der både er plads til eksisterende tiltag, og så der bliver skabt nye klubber og foreninger, som får flere danskere til at være aktive i sport og motion. Gennem foreningsudvikling støtter vi op om foreningernes og klubbernes arbejde med at skabe nye aktiviteter og komme i kontakt med nye potentielle medlemmer. Det sker ved hjælp af værktøjer, konkrete aktiviteter og muligheder for at styrke markedsføringen.

6 Foreningsudvikling Foreningsudvikling bygger på en analyse og undersøgelse, der identificerer styrker, udfordringer og potentialer organisatorisk, kommunikationsmæssigt og aktivitetsmæssigt. Foreningen definerer selv de udviklingsområder der kan føre til at foreningen får flere, nye medlemmer, og opstiller mål og handleplaner. DGI og DIF yder konsulenthjælp undervejs, der skal sikre fremdriften af udviklingsprocessen i en planlagt og styret proces. Foreningens ledelse og frivillige er omdrejningspunktet, og konsulenten bidrager med inspiration, coaching, forstyrrelse, cases eller løsningsmodeller alt efter behov.

7 Handlinger og implementering
Foreningsudvikling Foreningen kommer igennem følgende faser: DGI og DIF yder 12 timers konsulenthjælp. Har en værdi af kr pr. udviklingsforløb, men visionsprisen er kr ,- pr. forløb. Kan gennemføres i a) flerstrengede foreninger b) afdelinger i flerstrengede foreninger c) enstrengede foreninger Specifikke produkter fra organisationerne kan tilkøbes i fase 3 1 2 3 4 5 Analyse Mål og handleplaner Handlinger og implementering Status og evaluering Opfølgning

8 Lederakademi Her skal være 3 slides, der beskriver indhold i lederakademierne samt diverse fakta.


Download ppt "[klik og indsæt kommunenavn]"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google