Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med 30.913 borgere 177 borgere.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med 30.913 borgere 177 borgere."— Præsentationens transcript:

1 Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med 30.913 borgere 177 borgere har henvendt sig med ønske om at yde en frivillig indsats 1016 borgere har henvendt sig med ønsket om af få hjælp 72 kurser /temadage for frivillige 195 Hjælp til opstart – sparring på igangværende projekter 660 hjælp til synliggørelse 905 møder afholdt i Guldborgsund Frivilligcenter

2 Aktiviter i dag PC’ projektet – lån 6 PC’ere med hjem i foreningen Ældremillionen - Der er 12 projekter i semifinalen om at vinde. Stem på de bedste 5 projekter, her eller i frivilligcentret inden d. 6.6 – højeste antal point vinder. Ufrivilligt Ensomme Ældre – plakat i A2 findes på Frivilligcentret og der følger en vejledning i at bruge Dialogplakaten med – alle kan hente en.

3 Et par af de tunge Forandring Fryder Hverdagshjælper for mennesker med angst og depression på vej ud af rehabilitering, Messen i Marts i Nykøbinghallen gav 6 frivillige heraf 2 bisiddere, Læsehesten har et bookingsysten under udarbejdelse, Spørg Far er helt nyt tiltag som gerne må tiltrække de praktiske mænd, Borgerinfo i lokalområderne – der er lige nu 4 aftalt, datoerne kommer på hjemmesiden. Slip Frivilligheden Løs Deadline for blomsterløg 15. juni, Halløj i Gågaden d. 15. august. Invitationen kan ses under nyhederne på hjemmesiden. Gråzoner Møde med centerchefer, oplæg til debat i foreningerne, Dialogmøde 12. nov.

4 To Inspirerende 8’ende klasse fra Sct. Josef Søstrens Skole skal i Social-Praktik Der er nu tilbud om at lære Mindfullness gratis i Guldborgsund Frivilligcenter Udenrigsstof Førstehjælp tilbydes Guldborgsund Frivilligcenters medlemmer af Dansk Folkehjælp Netbank kursus tilbydes af Danske Bank Kassererkursus tilbydes af Arbejdernes Landsbank ”En dag med SKAT” til Bisidderne Bisidder-begynderkursus udbydes af Center for Frivillig Socialt Arbejde, hjemtager af Menighedsplejen Lolland Det skal I glæde jer til Fyraftensmøde med Dennis Kristensen fra FOA og Johannes Bertelsen fra Frivilligt Forum som nogle af deltagerne Dialogmøde som i år bliver som en workshop/konference. Meget mere om det på hjemmesiden, når vi nærmer os.

5 Det jeg ikke når at sige noget om Ad Hoc-TjenestenDet Rådgivende Udvalg i Guldborgsund Kommune IT-HjælpenNetværksmøder for interessegrupper på tværs af foreninger SocialrådgiverkonferencenSelvhjælpsgruppe for angste Bisidder og rådgivning Udebesøg i foreningerne DET JEG NÅR AT SIGE ER - TAK! Det er en glæde at arbejde sammen med jer alle – Jeres indsats for de svageste i samfundet er bemærkelsesværdig og af meget stor betydning. Nu er der smørrebrød…. vi ses om 35 min.


Download ppt "Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med 30.913 borgere 177 borgere."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google