Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I 4-2018 udgaven af Propa Nyt vil.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I 4-2018 udgaven af Propa Nyt vil."— Præsentationens transcript:

1 Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil der være en artikel om emnet. Dette er er resumé af indholdet - og lidt til. Af Jesper Brunholm - medlem af Kommunikationsudvalget

2 Vi skal finde pengene…. Propa må øge indsatsen for at skaffe penge til arbejdet Ellers kan Propa ikke leve op til vision, mission & værdigrundlag Det skal vi gøre med Fundraising Fundraising er en fællesbetegnelse for aktiviteter, der har til formål at rejse penge. Ordet høres ofte, når store organisationer er i gang med indsamlinger.... sætter fokus på arv, måske afholder et lotteri eller et loppemarked. Vi hører om de store, men alle gør det Store som små, gør på den ene eller anden måde brug af Fundraising. Det er ganske enkelt nødvendigt, hvis enderne skal mødes.

3 Udvikling er krævende Propa har en ambitiøs mission
En mission vi skal leve op til Det må ikke ende som fine ord på vores hjemmeside Der skal være reelt indhold og indsats bag ordene I alt har missionen 6 punkter Et punkt lyder: At arbejde for, at mindst 25 % af prostatakræftramte mænd er medlemmer af PROPA Det vil kræve en stor indsats - og mange penge Der er 5 punkter mere...... Større indtægter ville gøre en kæmpe forskel rigtig mange steder. Ikke mindst ude i regionerne. Der er allerede gjort vigtige ting gennem årene - det skal vi huske og vi skal takke dem, der har ydet indsatsen

4 Hvad er det, vi skal forsøge?
Vi skal forsøge, at få gang i mere Flere og måske større tiltag og aftaler Vi skal organisere os omkring Fundraising Så vi kan få udbytte af at søge støtte fra offentlige puljer og ordninger Det samme gælder for private fonde og legater hvor mulighederne kan vise sig at være meget store Det vil kræve engagement fra hele vores organisation for vi skal også have velbeskrevne projekter at søge til En tredje måde er Sponsorater Generelt eller til specifikke arrangementer og aktiviteter. Endnu en vej er erhvervssamarbejder om store og små ting hvor kun fantasien sætter grænser.

5 Og alle andre muligheder...
Og der er en lang liste over alle de andre ting Det som har fællesbetegnelsen ”Aktiviteter”. Organisering af indsamlinger, loppemarkeder, foredragsaftener, lotterier osv. som kan skabe indtægter. Du kan garanteret selv bidrage med en stribe forslag til hvordan man kan skaffe penge Penge til det lokale, regionale eller landsdækkende arbejde i Propa. Det er, hvad Fundraising går ud på – at skaffe penge til foreningens arbejde og udvikling.

6 Hvor er behovet tydeligst?
Hvor er det lige, der er et behov for flere penge, tænker du måske Her er blot nogle eksempler: Udvidede ressourcer og videreudvikling af patientstøtte og pårørende support. Udvikling og gerne kraftig udvidelse af Propa’s kommunikationsformer, tilstedeværelse på sociale medier og andre elektronisk baserede platforme. Ikke mindst Propa’s hjemmeside. Styrkelse af lokale arrangementer over hele landet. Som støtte for vores medlemmer men også som led i informationsarbejdet om Prostatakræft. Vores informationsfilm er en stor succes, som det er vigtigt, der findes økonomisk grundlag for at fortsætte med. Støtte til projekter, der relaterer sig til Prostatakræft. Øget informationsarbejde og påvirkning af tabuiserede holdninger forbundet med sygdommen Placere Prostatacancer på samme høje kendskabsniveau som Brystcancer over tid. International erfaringsudveksling og samarbejde.

7 Hvorfor al den ”snak”? Fordi vi ikke kan ”leve” af de indtægter, vi har. Fordi vi skal i gang med at snakke om dét - og om udvikling. Fordi det kræver en masse energi at skabe og beskrive projekter Fordi det kræver ressourcer at søge om tilskud/support Fordi det kræver nye ideer til fundraising Fordi det kræver frivillige til at gennemføre aktiviteter Fordi nogle få personer ikke kan løfte opgaven alene I Danmark dør tæt på hver 20. mand af Prostatakræft ikke med Prostatakræft Det er en af de største grupper mænd, der dør i Danmark For dem kan Fundraising blive det, der gør en forskel. Derfor skal vi snakke.....


Download ppt "Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I 4-2018 udgaven af Propa Nyt vil."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google