Henrik Nielsen, CEO ASNET Board Præsentation af ASNET Board.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Etabler en professionel bestyrelse – og brug den!
Advertisements

Folk der søger inspiration og udvalg til hjemmet, haven og kæledyr tænker først Plantorama – også på nettet. Udpakning af visionen Folk… Plantorama er.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
NY ORGANISATIONSSTRATEGI Generalforsamling 23. marts.
+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.
Workshop 4 Anerkendelse i praksis Psykolog Susanna de Lima Aarhus Kommune Ungdomscentret Socialforvaltningen.
ASNET Board Værdiskabelse i bestyrelsesarbejde 2013.
Oplæg om indre og ydre motivation Selvreflektionsopgave Torben Keller opgave E-laerning program omhandlende Maslows behovspyramide Foredrag Torben Keller.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Kvalitetsnøgleperson på afdelingsniveau Knærke Søgaard Fælles Akutmodtagelse, FAM.
Fremtidens matematik, marts 2015 Carl P. Knudsen Hvad er DASG ?
Landsseminar 2012 Workshop: Selvfinansierende LK’er Landsseminar 2012 Workshop: Selvfinancierende Lokalkomiteer.
1 REACH den nye EU-kemikalielovgivning Lise Emmy Møller Projektmedarbejder Key2Green.
Møde Nordea og ASNET Marts Agenda Bestyrelser dannes og ændres typisk via personlige forbindelser i netværk. Vi vil gerne præsentere ASNET som.
Helle Janderup Poul Foss Michelsen Møde KPMG og ASNET om muligt samarbejde Søren Smedegaard Hvid Thomas Andersen.
Vækst & udvikling i ejerledede virksomheder. Indhold Dansk erhvervsstruktur Ejerlederens mål med virksomheden Ejerlederens DNA Hvilken hjælp ønsker ejerlederen.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Etablering af virksomhed
Modul 6: Personlig salgscoaching
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
Madkamp - DM i madkundskab
Hvordan tror du kravene til ledere forandres i løbet af de næste 5 år?
”TOPKARAKTERER GIVER IKKE NØDVENDIGVIS DE BEDSTE LÆGER” - Allan Flyvbjerg & Charlotte ringsted på altinget.dk d Ny kvote 2 optagelse på medicin.
THY Business Breakfast.
DUBU Superbrugerrollen
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015
Akkreditering i speciallægepraksis
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
På vej mod Fremtidens scleroseforening
Brugen af bygge dialog i Domea.dk
Frivillige patientstøtter rykker ind på hospitalet
ÅRHUS AFDELING.
Fælles ledelsesgrundlag
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
Rammer for bedre hverdagsrehabilitering
BADMINTON.
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Jobrettede samtaler På rådgiverniveau
- Fælles forståelse af kerneopgaven
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Netværksmøder - Drejebog
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
1. dag - Modul 1A Velkomst og præsentation Indflydelse og interessevaretagelse Frokost (kl ) Områdeopdeling kommunal / privat Overraskelse (kl )
SUMO - analyse.
Kulturmetropolen Festival & Events 2.0.
Fastholdelseskaravanen
Oplæg på augustseminar EPOS/gb
Praksisnær praktikpladsformidling
Intern Surveyor Uddannelse i Psykiatrien
Dialog mod Vold som business-case
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
Interne survey som ledelsesværktøj
Region Midtjyllands opgave
Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
Temagruppe Alkohol Sund By Netværket 20. november 2017
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”.
Kompetencespillet Dialog om behovet for udvikling af kompetencer til fremtidens digitale arbejdsliv Velkommen til……. Fortæl hvem der er kommet med ideen.
arbejdspladsvurdering (apv) februar – 13. marts 2019
Adgang til egne data IT-Arkitekturrådet d It-Arkitekturrådet
Vejbelysning – med og uden LED
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
Organic RDD & CORE Organic statusmøde
Overvej spørgsmålet. Interview en makker.
Præsentationens transcript:

Henrik Nielsen, CEO ASNET Board Præsentation af ASNET Board

ASNET Board er det største og førende netværk for værdiskabende bestyrelsesmedlemmer til mindre og mellemstore virksomheder

ASNET Board er non profit 3 Værdier: Troværdighed Integritet Kompetence Engagement Dynamik Mission: at skabe fremdrift og resultater i mindre og mellemstore virksomheder at være et aktivt og udviklende netværk for bestyrelsesmedlemmer Vision: ASNET Board er det førende netværk for værdiskabende bestyrelsesmedlemmer til mindre og mellemstore virksomheder Etik: ASNET's medlemmer engagerer sig i virksomhedens interne og eksterne trivsel. ASNET's medlemmer er loyale overfor virksomheden. ASNET's medlemmer har tid til at følge virksomheden. ASNET's medlemmer har ingen interessekonflikter i forhold til virksomheden. ASNET's medlemmer har ingen konflikt med samfundet. ASNET's medlemmer er økonomisk uafhængige.

Har over 150 medlemmer med over 500 bestyrelsesposter bestyrelseserfaring fra over bestyrelsesposter

Hvad kan vi gøre for dig ! Samarbejdspartner Vi hjælper dig med at finde værdiskabende bestyrelsesmedlemmer. Det kan være ved etablering af en professionel bestyrelse eller ved udskiftning/udvidelse i den nuværende bestyrelse. Deltagerne i netværket har alle en solid erhvervserfaring, og vi kan altid finde et muligt bestyrelsesmedlem, der vil passe lige til din virksomhed. Vi samarbejder gerne med alle, der professionelt arbejder på at højne kvalitet af bestyrelsesarbejdet. Vi tror på, at det danske samfund går glip af store vækst muligheder og virksomhedsejeren af stor gevinst på grund af manglende kvalitet i bestyrelsesarbejdet. Vi samarbejder med andre organisationer og virksomheder, der har holdninger og produkter, der kan hjælpe til at højne kvaliteten af bestyrelsesarbejdet. 5 Nyt bestyrelsesmedlem Vi tilbyder dig at blive en del af et netværk af mennesker, der har en stor interesse for bestyrelsesarbejde. I netværket arbejder vi for at højne kvaliteten af bestyrelsesarbejdet. Det gør vi ved konstant at dygtiggøre os gennem temadage, regionsmøder, sparring m.m., samt ved eksternt at informere og oplyse om udbyttet af at arbejde professionelt med det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Optagelse i ASNET Board

6

Nyt bestyrelsesmedlem

ASNET rolle i udvælgelsen af nyt bestyrelsesmedlem At assistere, rådgive og sikre, at udvælgelsen af bestyrelsesmedlemmer sker på et åbent og professionelt grundlag.

To veje til at finde nyt bestyrelsesmedlem Do it yourself Fritekst søgning på ASNET.dk Get help ASNET udvælgelsesproces Gratis Tilskud til dækning af omkostninger

Professionel arbejdsproces Første kontakt Intro mødeProfilAnsøgningerUdvælgelseInterviewBeslutningOpfølgning ASNET følger op på og evaluer processen sammen med virksomheden Virksomheden beslutter sig for sit bestyrelses- medlem ofte efter råd fra ASNET Der gennemføres interview med de udvalgte. Dette gøres af virksomheden selv, men ASNET kan assister. Klargør ansøgninger m.m. Og det hele sendes til virksomheden. ASNET assister i udvælgelsen til interview De godkendte profil udsendes til ASNET partnerne der udarbejder ansøgninger. Der sendes til ASNET. På bagrund af en dialog omkring virksomhedens krav og forventninger udarbejder ASNET en profil. Der godkendes af virksomheden Målet med intro mødet er at opnå gensidig tillid. Proces, tidsplan og omkostning dækkende succesfee aftales Max 48 timer efter ASNET har modtaget kontaktdata fra vækstfonden kontakter vi virksomheden for at aftale intro møde

Profilen kommer hele vejen rundt Profil StrategiskPersonligBrancheFunktion

Henvendelser om bestyrelsessøgning kan rettes til Referencer kan findes her: Via vores kontaktformal på hjemmesiden ntakt-2/

Optagelse i ASNET Board

I ASNET Board har vi konstant fokus på kvalitet, og optager derfor kun medlemmer efter en grundig optagelsesprocedure – erfaringen viser, at vi tilbyder medlemskab til ca. 40 % af de, som søger.

Vi har en fast optagelsesprocedure 15

Vi vurderer potentiel medlemmers kompetence: 16 Professionel kompetence Bestyrelseserfaring Ledelsesmæssig erfaring Ledelses- og kompetencemæssig bredde Erfaring i strategiudvikling og - implementering Forhandlingsmæssig erfaring International erfaring Finansiel erfaring Erfaring i risikostyring Personlig kompetence Personlige egenskaber bl.a. personlighedsfaktorer og sociale faktorer Etiske holdninger Holdninger til hvad godt bestyrelsesarbejde er Tilstrækkelig tid til bestyrelses- og ASNET-engagement Økonomisk velfunderet/uafhængighed Relevant erhvervs- og ledelsesorienteret netværk Vi prioriterer kvaliteten af kandidaternes kompetence højere end at få optaget mange medlemmer.

Hvorfor søge optagelse i ASNET Board Du skal være medlem af ASNET Board hvis: Du interesserer dig for bestyrelsesarbejde Du overvejer at gå aktivt ind i bestyrelsesarbejde Du allerede er bestyrelsesmedlem ASNET Board give dig det faglige netværk, der styrker din position som bestyrelsesmedlem/kandidat betydeligt. Medlemmer af ASNET Board opnår først og fremmest adgang til et stærkt netværk, der har fokus på at udvikle medlemmernes bestyrelsesfaglige viden og drøfte praktiske bestyrelsesproblemstillinger. Netværket faciliteres af bestyrelsesmedlemmer, og du vil blive præsenteret for oplægsholdere med spidskompetencer inden for bestyrelsesrelevante temaer. Der er to kategorier af medlemskaber i ASNET Board, nemlig Executive-medlemmer og Partner-medlemmer. Der er således mulighed for at blive medlem af ASNET Board, hvis du har stor ledelseserfaring, men mangler din første bestyrelsespost, eller stor erfaring på ledelses- og bestyrelsesniveau. Se mere om hvad medlemskabet indeholder på 17

Henvendelser om optagelse i ASNET Board kan rettes til 18 Udtagelser fra medlemmer kan findes her: Via vores kontaktformal på hjemmesiden ntakt-2/

Samarbejde med ASNET Board

ASNET samarbejder med andre der arbejder for at højner kvaliteten i bestyrelsesarbejdet

Organisationspartner 21 Se flere organisationspartner her:

Businesspartner 22 Se flere businesspartner her:

Henvendelser om samarbejde kan ske til 23 Via vores kontaktformal på hjemmesiden ntakt-2/

ASNET Board kort

1.ASNET Board er for erfarne erhvervsledere med interesse for og indsigt i bestyrelsesarbejde 2.Danmarks største og førende medlemmer 500 bestyrelsesposter erfaring fra Har konstant fokus på kvalitet 4.Non profit 5.Det faglige netværk for værdiskabende bestyrelsesmedlemmer 6.ASNET Board styrker din position som bestyrelsesmedlem/kandidat betydeligt 7.Medlemmerne af ASNET Board skaber vækst og udvikling 8.Hjælper SMV med at finde egnede bestyrelseskandidater 9.ASNET Board samarbejder med andre der arbejder for at højne kvalitet af bestyrelsesarbejdet 10.ASNET Board netværket er startet i

Spørgsmål eller kommentar 26