Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”. Udfyld skemaet og send det til senest 22. maj 2019

2 Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV’er
Projektets startdato: Projektets slutdato: Udgiftsbudget for virksomheden: DKK

3 Projektets formål Projektet, som indgår som en del af regeringens strategi for cirkulær økonomi (CØ) i Danmark, skal tilskynde virksomheder til at se på deres ressourceanvendelse og give dem indsigt i cirkulær tænkning og de forretningsmæssige potentialer, der ligger i CØ. Det er målet, at de deltagende virksomheder i samarbejde med en fag- og branchekyndig konsulent udarbejder en bæredygtig cirkulær forretningsmodel og en plan for, hvordan den vil kunne realisere den cirkulære forretningsmodel – eller væsentlige dele heraf.

4 Organisationens stamdata
Spørgsmål Uddybning Organisationens navn: Etableringsår: CVR. Nummer og p-nummer: Antal ansatte: Adresse: Web-adresse: Telefon: Kontaktpersonens navn, og tlf. nummer: Tegningsberettigedes navn:

5 Hvem er I og hvad laver I? Beskriv med jeres egne ord, hvem I er som virksomhed og hvad I laver (hjælpespørgsmål herunder): Redegør gerne for jeres værdikæde: Beskriv jeres forretningsområde? Beskriv evt. jeres produktportefølje:

6 Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer)
Spørgsmål Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer) Hvad er jeres motivation for at deltage i projektet? Hvad er jeres umiddelbare mål med at deltage? Hvilket output forventer I at opnå? (certificering, sparrede ressourcer, nye partnerskaber, effektiviseret produktion, etc.) Hvorfor er I interesserede i at arbejde fokuseret med lige netop cirkulær økonomi? Hvordan vil I umiddelbart beskrive jeres vidensniveau om cirkulær økonomi? Uddyb gerne Jeres motivation for at deltage 

7 Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer)
Spørgsmål Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer) Beskriv kort virksomhedens aktuelle forretningsmæssige MÅL – og den strategi / plan, som I arbejder med for at opnå målene? Alternativt kan I vedhæfte virksomhedens aktuelle vision / strategi eller lignende dokument med mål, handleplan mm. Hvad er organisationens kerneydelse? Hvad er organisationens kernekompetence(r)? Hvad er jeres tre vigtigste FAGLIGE kompetencer i dag? Hvilke tre FAGLIGE kompetencer er vigtigst for virksomheden om 3-5 år? Har I tidligere arbejdet fokuseret med design forstået som produktudvikling, konceptudviklet, design som service eller lignende? Har I tidligere – indenfor de sidste 5 år - arbejdet med større udviklings- og forandringsprojekter i virksomheden? Organisationens overordnede mål/ strategi, faglige kompetencer mm.

8 Virksomhedens erfaringer med grøn forretningsudvikling
Spørgsmål Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer) Har I en vision eller strategi, der omfatter cirkulær økonomi, bæredygtighed eller CSR? Har I tidligere arbejdet med cirkulær økonomi eller andre former for grønne forretningsmodeller / produkter? Beskriv gerne, hvordan samt erfaringer og resultater Har I på nuværende tidspunkt en ide om, hvilke(n) udfordring(er) der vil være jeres største ifm. arbejdet med cirkulær økonomi? Og hvilken ekstern hjælp (konsulent type) ville være attraktiv for jer i den anledning? Hvad mener I, at der er vigtigst for, at I lykkes med cirkulær økonomi? Har I tidligere arbejdet med en konsulent og evt. inden for cirkulær økonomi?

9 Sider til inspiration

10 www. rethinkbusiness. dk www. ellenmacarthurfoundation. org www
smv/


Download ppt "Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google