Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015"— Præsentationens transcript:

1 Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015
Det er rigtig spændende at skulle fremlægge strategien for jer i dag, for det er første gang, den i sin helhed præsenteres. Meget af det har I set undervejs i processen, men nu har vi en samlet strategi frem mod 2020.

2 Visionen Friluftsliv for alle
– i en rig natur, på et bæredygtigt grundlag. Men tilbage til toppen - visionen

3 … men hvad med de mange mål?

4 Erfaringer fra de første 2½ år
Stort aktiv! Værdifuld for dialog med eksterne samarbejdspartnere Strategisk værktøj for bestyrelsens prioritering Dialogværktøj mellem bestyrelse – medlemsorganisationer – kredse Arbejdsværktøj for sekretariatet Værktøj for monitorering og dialog – bestyrelse –sekretariat Strategien er meget ambitiøs….

5 Hvorfor servicetjek? Verden omkring os ændrer sig
Skal forblive et dynamisk værktøj Vi kan ikke det hele Ambitionsniveauet skal afstemmes med ressourcer Vi er blevet klogere

6 Operationalisering af strategien 2016-17
Ikke ny strategi – men en opdatering/operationalisering af, hvad vi prioriterer Udvalg under bestyrelsen, som forelægger oplæg for bestyrelsen december 2016.

7 Strategien vedtaget i 2013 Tre sideordnede strategiske fokusområder er fortsat udgangspunktet:
Friluftsliv: Uddannelse og formidling: Landskab og natur: Der skal skabes synlige attraktive tilbud og rammer, som dækker befolkningens behov for sunde, rekreative oplevelser ude. Der skal skabes tilbud om viden, færdigheder og oplevelser i uddannelsessystemet, folkeoplysningen og friluftslivet inden for natur, miljø og folkesundhed. Der skal skabes en rigere natur med større oplevelsesmuligheder. Natur, rekreation og produktion skal integreres bedre i landskabet. Friluftspolitik Adgang Faciliteter Byfriluftsliv Dokumentation Organisationsudvikling Friluftsliv i Europa Konflikter Miljø og bæredygtighed Folkesundhed Nye målgrupper Naturvejledning Børn og unge Undervisning Internationalt Naturareal Naturkvalitet Frivilligt engagement Økonomisk fundament Lovgivning Planlægning

8 Udvalgets tilgang til arbejdet: Hvordan arbejder vi med målene?
Indflydelse: Indsatser: Organisering: Politisk fortaler nationalt og lokalt for medlemsorganisationerne Skaber konkrete (frilufts)tilbud/ -produkter for den enkelte borger og medlemsorganisationer Understøtter fællesskaber (Nye og eksisterende organiseringsformer).

9 Kredsenes vigtige rolle
Dialog med kredse og medlemsorganisationer


Download ppt "Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google