Lidt om de kommende vandindvindingstilladelser Eskild Lund, Lejre Kommune, er det sløve læs, der har sørget for, at I endnu ikke har modtaget de nye vandindvindingstilladelser.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tak for invitationen til Vandrådets møde
Advertisements

Bly i drikkevandet I 2011 var embedslægen involveret i en sag i Tønder om bly i drikkevandet Embedslægen kontaktede bl.a. Sønderborg Kommune – havde.
Lateral menisk og normal MR
Hvad er en indsatsplan? En indsatsplan er en handleplan for grundvandsbeskyttelse Det er Vandforsyningsloven samt en tilhørende bekendtgørelse der beskriver,
Landsformandsmødet i Vissenbjerg den 3. april 2014 v/ Chefkonsulent Carl Åge Pedersen. Landsformandsmødet i Vissenbjerg den 3. april 2014 v/ Chefkonsulent.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-,
Nedrivning af bevaringsværdige og fredede bygninger Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.
Viborg Naturpark. PROGRAM Velkomst v/ Anna Margrethe Engbæk Schmidt, Klima- og Miljøudvalget Oplæg om frivillighed og samskabelse v/ Lars Stentoft, kulturdirektør.
Vandsektorloven Startskuddet til en ny æra Startskuddet til en ny æra……
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. december 2014.
Erhvervsstyrelsen lancerede den 10. november 2015 PrivacyKompasset – et on-line værktøj, der skal hjælpe virksomheder til bedre brug af data og håndtering.
Geodata om borgere og boliger i ny indpakning Allan Larsen - LIFA.
EnviNa Erfamøde om indsatsplan for gundvandsbeskyttelse 1-2. februar Pesticidindsatser i Sønderborg Kommune Henrik Züricho.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 10. NOVEMBER 2015SYSTEMADMINISTRATOR METTE VIGEN AARHUS UNIVERSITET AU Tidshåndtering i AU Brugertest.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Nyt om pesticider og.
HVAD GØR KOMMUNEN?. HVEM ER JEG? Signe Bøttzau  eller  Horsens Kommune, Naturafdelingen; løser opgaver mht.
Anders Anders er 42 år, uddannet IT-ingeniør, i dag selvstændig erhvervsdrivende med et firma i udvikling. Han er gift og har 3 mindreårige børn, hans.
Vandrådsmøde Lejre 7. April 2016Pernille Weile. Fornyede indvindingstilladelser Indvindingstilladelser til drikkevandsforsyning gives for en periode af.
DANMARK STAT - REGIONER - KOMMUNER Jan Christiansen Sosufyn.
Økonomiske rammer Informationsmøde Den 11. oktober 2016, Valby.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
Forbrugermøde 23. November 2016.
Virksomhedens udvikling
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
VVM-screening ENVINA 1 October 2015 COWI Powerpoint presentation
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Vandforsyningsplan 2017 Odense Kommune
Grundvandssamarbejde
Lokale arbejdstidsaftaler
Ny lokalaftale om arbejdstid for lærere og børnehaveklasseledere i BUF
Tidsplan for opkrævning
GrundvandsERFAmøde 25. juni 2015
Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015
Vækst – en udfordring for grundvandsressourcen
14. MARTS 2016 YARAs etablering Kommunens Myndighedsrolle.
Arbejdsmiljørundering /tjeklister
Ny husdyrregulering 2017 Konsekvenser for grundvandsbeskyttelsen
VVS-møde 2012 Aftræk Efter GR-A skal HMN som myndighed forhåndsgodkende vandret aftræk i kæde-, række- og dobbelthuse. Tidligere brug og placering.
Envina-årsmøde-Middelfart Forurening med TCE- Samarbejde og kommunikation Rygesmindevej i Them Hanne Bach Lorentzen, Silkeborg Kommune Steffen Gram.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Vi sætter fokus på bedre rensning af dit spildevand 2017.
Ung til Ung aftener 2016/17 Margrethe Tovgaard
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Ordinært repræsentantskabsmøde 2014
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Evaluering af unge-kampagnen ”Tænk hvis alle arbejdede sort…” mod sort arbejde TNS Gallup februar 2006.
Målopfølgning – Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget
Direkte støtte 2018 Landbrugsseminar 2018
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Webinar om fordringstyper til daginstitution
Tjernobyl Nordlige Ukraine.
Tilslutning til den nye inddrivelsesløsning
Varmetillæg Folkepension.
Præsentation - ny struktur, nye vedtægter
Lektion 1B Formålet med denne lektion er at gøre eleverne opmærksomme på, at et stærkt fællesskab i klassen/på skolen handler om det gode kollegaskab.
Tjernobyl Nordlige Ukraine.
Lovgivningen ved Landvindingslag Søborg Sø
Indsatsplaner og rammerne for grundvandsbeskyttelse i Favrskov Kommune
Forebyggelse Station Syd
BAI skolekonference 13. november 2018 Titeldias
Borgermøde Sørvad Tirsdag d. 19. februar 2019.
Erfaring med flueklager Håndtering og håndhævelse
Badevand & badevandskvalitet
Danmarkspanel uge
Lige adgang til lejligheder og sæsoner for alle
DABYFO kreds Vestsjælland Onsdag den 15. maj 2019
Oplæg om nye ferieregler - Kreds Østjylland august 2019
Præsentationens transcript:

Lidt om de kommende vandindvindingstilladelser Eskild Lund, Lejre Kommune, er det sløve læs, der har sørget for, at I endnu ikke har modtaget de nye vandindvindingstilladelser. Lejre Kommune har p.t. meddelt 1 ny vandindvindingstilladelse. (Til Roskilde Vand)

Mere om vandindvindingstilladelser I har alle lovlige vandindvindingstilladelser. Lejre Kommune skal have meddelt nye tilladelser senest 1 år efter at den kommunale vandhandleplan er vedtaget og offentliggjort, dvs. den 6. november 2016.

Mere om……. I har stort set alle haft tilladelserne i partshøring – og nogle har kommenteret dem. Siden da: Er lovgivningen ændret Er Naturstyrelsen blevet færdig med kortlægningen (Dette er en stor gevinst) Klagevejledningen skal tjekkes, så den er ok hos alle.

I synes bl.a. ikke om….. Tilladelsernes længde Indmåling af boringer Pejling af boringer Kontrol af vandmåler på udpumpet vandmængde Udledningstilladelserne til filterskyllevand

Nogen har måske…. Hvis I har lavet noget om i vandværket, så beskrivelsen af værket ikke passer med det tidligere udsendte udkast til tilladelse, så lad os tage en høringsrunde mere…… Der er ingen grund til, at tilladelserne ikke skal være i orden fra dag 1, – når de skal gælde i en 30 årig periode.

Hvornår kommer tilladelserne? Vandplanen er stadig gældende. Vandområdeplanen forventes vedtaget før sommer Lejre Kommune vil gerne give tilladelserne før sommer – og gerne sådan, at klageperioden ikke ligger i sommerferien. Ellers bliver det lige efter. I må vælge.

Hvad mere? Inden sommerferien går vi i gang med arbejdet med indsatsplaner for grundvandsbeskyttelse (MEGET stort arbejde) Udkast til indsatsplaner skal ligge inden årets udgang (november). Vi skal have møder med samtlige vandværker – og fællesmøder. Vi ansætter ”skriverkarle”.

BNBO (Boringsnære beskyttelsesområder) Staten er i gang med at beregne BNBO I Lejre Kommune ved vi ingenting om, hvornår der foreligger noget. Udvalget for Teknik og Miljø har besluttet at se på indsatsplaner for grundvandsbeskyttelse for sig og BNBO for sig.