Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation - ny struktur, nye vedtægter

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentation - ny struktur, nye vedtægter"— Præsentationens transcript:

1 Præsentation - ny struktur, nye vedtægter
DFF’s arbejdsgruppe har udarbejdet et forslag til en ny struktur og nye vedtægter for DFF. Vi har holdt 7 møder siden januar og klubinvolveringsmøder i marts. Nu har vi udkast klar til høring i klubberne! Hvad er vigtigst i den ny struktur og de nye vedtægter: Organisationen indrettes efter strategier og mål – fremfor at strategier og mål indrettes efter organisationen! Opgave – og faglighedsstruktur: Vi vil være skarpere på, at man bliver valgt til at løse opgaver, og som valgt kan arbejde indenfor faglige områder. Opgaver skal ikke lande mellem stolene. En fleksibel måde at koble opgaver på organisationen ud fra vores overordnede strategier og mål. Kommissorier for udvalg tages ud af vedtægterne og laves løbende af ledelsen. At vi i højere grad er gearet til udviklingsopgaver på fleksibel vis. Vi skal kunne løfte udviklingsprojekter bedre, hvis vi skal flytte fægtesporten - og modtage ekstern støtte. Dog uden at driftsopgaver tabes på gulvet. En forbedret gennemsigtighed i organisationen og i vedtægternes form og indhold – fx valg til poster.

2 Her er vores forslag til en ny organisationsstruktur i DFF
Præsentation - ny STRUKTUR Her er vores forslag til en ny organisationsstruktur i DFF

3 Præsentation - ny STRUKTUR
Organisationen med drifts- & udviklingsopgaver, strategiaftaleindsatser og medarbejdere:

4 Nedenfor fra Pixibogen om vores strategiaftale med DIF.
Præsentation - ny STRUKTUR Hvad? Mere effektiv og fleksibel organisationsstruktur Mere afgrænsede og tydelige arbejdsområder/-fordeling Større fokus på Faglighed og opgaver DFF’s overordnede strategier og mål. Drift og udvikling Hvorfor? Nedenfor fra Pixibogen om vores strategiaftale med DIF. Hvordan? Ny organisationsstruktur Nye vedtægter Hvornår? 1. høringsrunde – møder – svarfrist 2. høringsrunde – februar. Til vedtagelse på repræsentantskabsmøde Implementering i Fuldt implementeret inden Rep.møde 2020. Evaluering 2. halvår 2020.

5 Præsentation – nye VEDTÆGTER
Hvad? • HELT NYE VEDTÆGTER – frem for en masse små ændringer • VIGTIGST: Reglerne skal passe til strukturen! • Forbedret gennemsigtighed ved valg • Større udvalg • Udvalgskommissorier er taget ud – fleksibel opgaveløsning. • Bedre systematik og logisk sammenhæng. • Kontingenter og licenskrav er behandlet. • Forholder sig til forslag fra sidste Rep.møde. Hvorfor? Ny organisationsstruktur kræver nye vedtægtsbestemmelser - fx for nye vedtægtsbestemte udvalg De nuværende vedtægter er i overvejende grad fra – verdenen har ændret sig……………… Hvordan? Høring af klubber – 2 høringsrunder. Vedtagelse på Repræsentantskabsmøde (vedtægtsændringer § 31) Hvornår? 1. høringsrunde – møder – svarfrist 2. høringsrunde – februar. Til vedtagelse på repræsentantskabsmøde Implementering i Fuldt implementeret inden Rep.møde 2020. Evaluering 2. halvår 2020.

6 Få mere at vide - LYT - SPØRG
Kom til vores 1. høringsmøde d i Vejle eller d i Valby – begge dage er kl På mødet fortæller vi om: Hvor er vi nået til i processen? Hvad har vi overvejet? Hvordan har vi brugt jeres input fra marts? (involveringsmøder) HVAD er vi nået frem til? - organisationsstruktur - vedtægter Hvorfor? - organisationsstruktur - vedtægter Ikke mindst vil vi gerne høre jer på mødet: Hvad vil I spørge om – vide mere om? Hvad synes I om? - organisationsstruktur - vedtægter

7 Få mere at vide – LÆS! I forbindelse med 1 høringsrunde sender vi en masse ud, som I kan læse Vedtægter pr. april 2019 – forslag (Læs, hvilke regler der foreslås) Introduktion og lovbemærkninger til ny organisation og nye vedtægter og BILAG 1: (læs en introduktion til vores arbejde med struktur og vedtægter) (læs en meget grundig redegørelse for arbejdsgruppens tanker om både den nye struktur og hver enkelt paragraf i vedtægterne). BILAG 2: Reglement for Amatør- og ordensudvalg - 1. udkast BILAG 3: Kommissorier for udvalg og komitéer. (læs om, hvad hvert udvalg og komité skal lave i fremtiden).

8 SVAR! – på høringsmøde og/eller skriftligt
I kan fortælle, hvad I synes på HØRINGSMØDE d (Vestdanmark) og (Østdanmark). OG / ELLER sende SKRIFTLIGT HØRINGSSVAR senest til . Høringssvarene samles på DFF’s hjemmeside efter


Download ppt "Præsentation - ny struktur, nye vedtægter"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google