Brugervejledning: Med inspiration fra Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt” har vi udviklet dette materiale til brug Ved afvikling af medarbejderudviklingssamtaler.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af emne 2.
Advertisements

Hvem er jeg? Hvor bor jeg? Hvem bestemmer over mig?
Medarbejderudviklingssamtalen
Vise ord om arbejdslivet
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Ved ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Kort præsentation af GRUS-delen April 2012 Ved
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Familiesamtaler med børn som pårørende
RENOVERING OG UDBYGNING /03/14Christianshavns Skole.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Et systematisk værktøj til Udvikling af Pædagogisk praksis
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Emne: Kirke og gudstjeneste
Det autentiske menneske
Darum skole 4. november 2013.
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
1 Vejlednings- opgaven Tirsdag aften v. Adjunkt Martin Finderup Andersen.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af tema 1.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra skolens ledelsesteams’ selvevaluering.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra kommunale repræsentanters selvevaluering.
Væksthuset Henrik Hansen Leif Tøfting Kongsgaard
Udfordrende elever 8.oktober 2014 kl del 2
RARRT© RELATION ANERKENDELSE RESSOURCER REFLEKSION TEORI
Formulering af strategi ud fra analyse og ”Scenarier”
Vejlederens kommunikation
Hvad er et opmærksomhedspunkt?
Workshop 2: Amerikanske problemstillinger
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder.
Det autentiske menneske Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende Coachingforløb.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
LP-MODELLEN Vejlednings-opgaven Tirsdag aften
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder i grupper og teams.
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
Den sproglige læreplan
Det autentiske menneske Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb.
Lærerpræsentation.
Dialogredskab - uddannelsesparathed. Hvordan er redskabet blevet til? Samarbejdsprojekt Involvering af de unge Støtte fra region Syd.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
STATENS PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIK – SAT I SPIL.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Sundhed i naturen Kirsten Heide & Gitte Balle. Socialpædagogisk støtte efter Servicelovens § 85 & dagtilbud efter § 104.  Støtte, vejledning eller hjælp.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Den 29. september 2009 FURESØ SÆTTER LYS PÅ BØRN OG UNGE VELKOMMEN TIL KONFERENCE OG UDSTILLING De gode overgange – det vi vil.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
En jobrettet indsats for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Netværksmøde på Sjælland 10. december 2014.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Februar 2017 PKU-konference
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Stærkere kobling mellem skole og praktikvirksomhed
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Flere frivillige i foreningen
Trivselsundersøgelse 2017
Inspiration spørgsmål og Billeder
Vidensbaseret praksis i botilbud
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Mere MOST - mindre fravær
Hvordan får jeg indflydelse?
Skolebestyrelsesmøde
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Brugervejledning: Med inspiration fra Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt” har vi udviklet dette materiale til brug Ved afvikling af medarbejderudviklingssamtaler – kaldet MUS. Side 2 omhandler den enkelte medarbejder og bruges ved den individuelle samtale. Side 3 er møntet på gruppen (stuen eller afdelingen) og bruges primært i gruppehenseende (GRUS). Forud for samtalen udleveres den relevante side i laminerede A3-formater. Derved danner det baggrunend for selve samtalen og placeres under samtalen synligt på bordet. Desuden har medarbejderen - eller gruppen - modtaget posters i forskellig farver, hvorpå der forud for samtalen påføres relevante notater til understøttelse af de fire områder. Disse posters kan så klistres på det laminerede materiale. Undervejs kan udbyttet af samtalen indføres i referat-skemaerne (s. 4 og 5), hvor det er medarbejderen eller ved GRUS gruppen selv, der bliver ansvarlig for at påføre udviklingspunkter, pejlemærker og en handleplan for den konkrete indsats. God fornøjelse med arbejdet. Arbejdsredskab MUS - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”.

Arbejdsredskab MUS Den personlige professionelle DIG Om dine kompetencer, dine stærke sider - Og hvor du gerne vil udvikles Om at være på vej - Din personlige retning for dit arbejdsliv Om det at høre til - At føle sig som en del af fællesskabet Om din personlige ballast - Hvad har du med ”i rygsækken”..?? - Og hvordan kommer det i spil..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser jeg mig selv i mit arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg gerne se mig selv i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser jeg lige nu mening og fremtid i mit arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan ønsker jeg at se mening og fremtid i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan støttes og udfordres jeg i mit arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg gerne støttes og udfordres i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan oplever jeg at høre til på min stue hhv. vores afdeling..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg ønske at høre til på min stue hhv. vores afdeling..?? - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”.

Arbejdsredskab MUS Jer som gruppe Om jeres kompetencer, jeres stærke sider - Og hvor I gerne vil udvikles Om at være på vej - Jeres personlige retning for arbejdslivet Om det at høre til - At føle sig som en del af fællesskabet Om jeres personlige ballast - Hvad har I med ”i rygsækken”..?? - Og hvordan kommer det i spil..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser vi os selv i vores arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil vi gerne se os selv i vores arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser vi lige nu mening og fremtid i vores arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan ønsker vi at se mening og fremtid i vores arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan støttes og udfordres vi i vores arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg gerne støttes og udfordres i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan oplever vi at høre til i vores afdeling hhv. dagtilbud..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil vi ønske at høre til i vores afdeling hhv. dagtilbud..?? - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”.

Referatskema Den personlige professionelle DIG Arbejdsredskab MUS - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”. Opmærksomhedspunkter hhv. udviklingspunkter Indikatorer og pejlemærker Handleplan med tidsangivelse

Referatskema Jer som gruppe Arbejdsredskab MUS - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”. Opmærksomhedspunkter hhv. udviklingspunkter Indikatorer og pejlemærker Handleplan med tidsangivelse