Kommunikations strategi og –plan for Ny struktur - processen Mål: At formidle aktiviteter og skabe ejerskab fra alle interessenter Interessenter: Alle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Advertisements

Udvikling af beboerdemokratiet
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
EVALUERING AF LÆREPLANER SNULLERNE Krop og bevægelse.
HANDLING OG PLAN1 Udkast til bekendtgørelse om nedsættelse af midlertidige bestyrelser til forberedelse af erhvervsskolernes overgang til selveje.
FLERE FRIVILLIGE BADMINTON IS Skævinge fodbolds 5 step til flere frivillige.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Viborg Naturpark. PROGRAM Velkomst v/ Anna Margrethe Engbæk Schmidt, Klima- og Miljøudvalget Oplæg om frivillighed og samskabelse v/ Lars Stentoft, kulturdirektør.
Måløv Idræts Forening 2014 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI.
GRØNNE INDKØB kk SAMARBEJDE OG VIDENDELING. SEKRETARIAT FOR GRØNNE INDKØB Finansieret af Varetages af.
19.4 Grønne regnskaber 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Folketinget JAN CHRISTIANSEN SOSU FYN. Folketinget og opbygning – De politiske partier i Folketinget er opbygget på forskellige måder.
ORGANISATION workshop
Online arbejdsmiljøuddannelse
Seminar, den 20. april 2017 Præsentation af Parasollens USB-Pind.
IT-B: 1.04 Trekantsmodellen
Velkommen.
Akkreditering i speciallægepraksis
Software Architecture in Practice
Praksiseksempel fra Teater GROB
Byrådets temamøde 15. januar 2015
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
!! LOVGIVNINGS -PROCESSEN Offentligt og Synligt. 1. Behandlingen
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Konkrete forhold Sekretariatschef Søren Abildtrup.
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Veda Ældreskolen.
Arkivet….og Hjemmesiden
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Rammer for bedre hverdagsrehabilitering
Udvalgte resultater Januar 2016
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Borgermøde.
Vejledning til lancering af Egencia
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Netværksmøder - Drejebog
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
1. dag - Modul 1A Velkomst og præsentation Indflydelse og interessevaretagelse Frokost (kl ) Områdeopdeling kommunal / privat Overraskelse (kl )
Personlighed og Kompetencer
Vejledning til lancering af Egencia
Præsentation - ny struktur, nye vedtægter
Tendenser i forældresamarbejdet
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Demokrati og medborgerskab
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Det gode arrangement Forklaringer og baggrunds-viden til konsulenter
Det gode arrangement Forklaringer og baggrunds-viden til konsulenter
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:
SAM.I strategi proces
Hvordan kommer vi ind ad døren?
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Dialogforum Vil du være med til at præge Psykiatrisk Center Amager – så meld dig ind i centerets Dialogforum. Du er også velkommen at dele dine input.
Velkommen til forældremøde
En introduktion af Otto
Anbefaling af en strategi
Introduktion til arbejdet som klubpræsident
Velkommen til ROADSHOW i GeoDanmark!
Fremtidens mål for SAB 23/5 – 2018 Formål med mødet: At sammensætte en styregruppe, der kan træffe overordnede beslutninger samt varetage SAB’s samlede.
Introduktion af CV og ansøgnings kurset
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
arbejdspladsvurdering (apv) februar – 13. marts 2019
Vejledning i at finde materialet til afdelingsmødet på vores hjemmeside Da vi har erfaring med, at der er et stort ressource spild ved at sende alt materialet.
Information om Aula til forældre
Grøn = ✔ Rød =
Velkommen til forældremøde
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Narcotics Anonymous’ SERVICESTRUKTUR.
Præsentationens transcript:

Kommunikations strategi og –plan for Ny struktur - processen Mål: At formidle aktiviteter og skabe ejerskab fra alle interessenter Interessenter: Alle medlemmer af DBwF Hallerne Pressen DIF Team Danmark

Hvem skal bidrage til og forpligte sig til denne strategi? Repræsentantskabet Alle udvalg under DBwF Unioner/kredse Regionerne

Forum Vi anvender flg. forum til at formidle informationer på: Hjemmeside Dialogmøder Brochure

Hjemmeside: I forbindelse med den nye hjemmeside, har vi lavet et punkt der hedder ”NY STRUKTUR”. Her vil alle oplysninger være tilgængelige for alle. Alle referater fra styregruppen offentliggøres på hjemmesiden senest 10 dage efter mødeafholdelse. Vi vil gøre vores bedste for at give så mange informationer, at alle føler sig involveret og informeret om hele processen. Hver gang der er nyheder fra styregruppen, kan det ses på forsiden af hjemmesiden.

Dialogmøder: Alle interessenter inviteres til 2 dialogmøder i Januar 2015 med hele styregruppen og 1 person fra hvert under-udvalg. Et i øst og et i vest. Alle er velkommen. Information om møderne kommer op på vores forum på hjemmesiden. Brochure: Vi beskriver resultatet af arbejdet med den nye struktur, når processen er færdig. Brochuren sendes naturligvis til alle interessenter. Vi har valgt ikke at sende informationer ud pr. . Der kan dog opstå situationer hvor en til klubformanden kan blive nødvendig.

Feedback: Styregruppen vil meget gerne have feedback fra jer. Det kan være spørgsmål til processen eller konkrete opgaver, kritik og nye ideer. Styregruppen kan også lægge ideer op til debat, som de gerne vil have feedback på. Al kontakt til Styregruppen går via kontakt-formularen på hjemmesiden. Vi lover alle et svar indenfor 14 dage. Alle spørgsmål og svar samles af kommunikationsudvalget og behandles af strukturudvalget. Vi forbeholder os ret til at offentliggøre spørgsmål og svar. Naturligvis uden at navne eller afsender bliver offentliggjort.

Informationspolitik Vi vil gerne henvise til, at DBwF har en Facebook strategi for alle frivillige. Den kan rekvireres hos forbundet. Kommunikations-udvalget ønsker at skabe en positiv og konstruktiv omgangstone generelt. Vi vil gerne appellere til alle klubformænd, at anbefale deres medlemmer til at bruge en god og sober tone på offentlige medier. Det er henledt af, at en tvivlende eller ligefrem negativ holdning, har store konsekvenser for holdningen til bowlingsporten. Både overfor eksterne interessenter såsom pressen og overfor alle vores medlemmer. Kommunikations-udvalget vil meget gerne formidle spørgsmål, kritik og nye ideer, indenfor alle områder, videre til de aktuelle udvalg. Brug vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi lover alle et svar indenfor 14 dage.

Aktivitetsplan kommunikationsudvalget Referat fra styregruppen Senest 27. sept Referat fra styregruppen Senest 1. dec Referat fra styregruppen Senest 13. dec Indbydelse til dialogmøderMedio dec Dialogmøder Øst og VestMedio jan Referat fra styregruppen Senest 25. jan Referat fra lovarbejdetEfter behov BrochureMarts/april 2015