Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Veda Ældreskolen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Veda Ældreskolen."— Præsentationens transcript:

1 Veda Ældreskolen

2 Regional entreprenørskabsmesse
20. januar 2017 Rødovre Centrum Vi har tilmeldt 5 personer, som vil være vores repræsentanter

3 Foreløbigt program for messen
08:00 Adgang til standene for elever 08:30 Dommer: Ankomst & briefing 09:25 Åbning af messen 09:30 Dommerrunde 11:45 Frokost 12:30 Dommerunde 14:00 Optælling 15:00 (Ca.) Kåring af vindere 16:00 Slut.

4

5 Praktisk info - Hvert hold har følgende til rådighed: Strøm, en stand (se bilag) samt et cafebord. - Når eleverne forlader standen, skal den være godkendt, og de skal modtage enblanket. HUSK, at der kun må bruges hvidt elefantsnot til at hænge plakater op. - Der er IKKE wifi tilgængeligt. - Parkering: Der er frie parkeringspladser ved vandtårnet. - Der er et opbevaringsrum i kælderen, som aflåses ved messestart. Der låses opigen i frokostpausen og låses igen når messen starter efter pausen. - Rødovre Centrums kommunikationsafdeling vil meget gerne lege med. Til rådighedstiller de deres speakere samt sociale medier. Dvs. At hvis I har en sjov gimmick, så kan I skrive til Eventkoordinator Louise Dühring og aftale, hvad hun kan gøre for jer:

6 Nordea fundraising Vi har mulighed for at invitere Nordea på besøg under messen Her kan man få op til 4000 kr til projektet Der skal sendes et budget til dem senest d. 9. januar for at deltage

7 Konkurrencen Ca. 74 hold deltager 21 hold går videre
Den nationale entreprenørskabsmesse foregår i Odense Der er præmier til de bedste

8 Vores ide Vi hedder Veda Det betyder dette Vi vil lave en ældreskole

9 Definering af ide

10 10 gode grunde til at Veda bliver en succes
Fordi vi er så godt et team. Unge og ældre kan arbejde sammen om en bedre fremtid. De ældre kan føle at de kan bruges til noget igen De ældre kan tjene nogle penge. Ældre mennesker kan blive mere sociale med unge og videregive deres erfaringer. Dette firma kan blive stort hvis det bliver markedsført. Dette firma har ingen medarbejder eller produkter. Nul udgifter (lokaler osv...) Unge bliver klogere på arbejdsmarked og livet. Vi formidler mellem to parter, og vi er villige til at gå langt for vores projekt.

11 Udfordringer Vi mangler at lave en reklame om det.
At vi bliver tidspresset. At det ikke vil gå som vi ønsker det. At de ældre/unge ikke er interesseret. At ingen vil ikke være interesseret. Oprettelsen af hjemmesiden. Reklamering af siden og de produkter vi formidler. At vi ikke når ud til nok ældre/unge med vores ide. betaling forjkjiuufuejfefjeiuffiefjeifjiefiejfeijfeifjie Regnskab. Horoskoper. Agressioner Folk som samarbejdspartnere.

12 Målgruppeanalyse


Download ppt "Veda Ældreskolen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google