Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FLERE FRIVILLIGE BADMINTON IS Skævinge fodbolds 5 step til flere frivillige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FLERE FRIVILLIGE BADMINTON IS Skævinge fodbolds 5 step til flere frivillige."— Præsentationens transcript:

1 FLERE FRIVILLIGE BADMINTON IS Skævinge fodbolds 5 step til flere frivillige.

2 Agenda: Baggrunden ISS fodbold Gennemgang af de 5 step Opsamling og spørgsmål bagefter.

3 Hvem er vi? 100 år gammel fodboldklub. 400 medlemmer. 70 trænere og hjælpere. 65 frivillige.

4 Hvilke projekter har vi i dag? Flere frivillige. Nyt klubhus. Kunstgræsbane. Fastholdelsesstrategi. Bredde og udviklingsstrategi. Nye ungdomsorganisation. Juletræsfest, koncerter etc. Udvikle fodbolden. Samarbejde med lokalrådet. Samarbejde med naboklub om pigefodbolden. Derudover, er der den daglige drift…

5 Bestyrelsen Formand Lasse Petersen Økonomi Medlemsreg. Kasserer Kommunikation Hjemmeside Facebook, nyhedsbreve og ansøgninger Sponsor og indkøb Materialer Arrangementer Frivillig koordinator Klub Frivillig Idrætsuge Kræmmermarke d Juletræsfest Vinterfest Oprydningsdage Baneudvalg Kridtning Turnering og stævner Kamp, træning og dommer Projekt kunstgræs Senior Koordinator Ture for senior Ungdom Ungdomskoordi nator Børneattester HSV Fodboldskole Ture for ungdommen Klubhus Kiosk Rengøring Projekt klubhus

6 Hvad har vi gjort for at nå der til? DM i foreningsudvikling 12/13 Lokalsamfundsundersøgelse Klubblad med fokus på frivillige Oprettede ”Klub Frivillig”

7 Et frivillig udvalg (grundlaget): Udvalget lavede følgende: Beskrivelse af Klub Frivillig, dens formål og visioner. Hvad havde vi egentlig brug for i klubben. Detaljeret opgave beskrivelser af ALLE opgaver. Oprettelse af ”hold” i DGI’s Conventus. Opsætning af vagtsystem (nemvagt.dk). Lavede en opgavefordeling for vedligeholdelse.

8 Et frivillig udvalg (grundlaget): Udvalget laver nu: Fester for Klub Frivillig. Sørger for beklædning og andet materiel. Vedligeholder systemerne. Skaffer flere frivillige.

9 Klub Frivillig, hvad er det? Et hold i klubben for de frivillige, der kun spiller uden for stregerne. Et hold der indkalder til kamp, når der er brug for det. Et hold hvor alle kan starte inde. Et hold hvor man kun spiller, hvis man har lyst. Et hold der udelukkende spiller sjove kampe. Et hold der altid vinder!!

10 Markedsføring af Klub Frivillig: Brochure til uddeling og nyhedsmails. Hvorfor melde sig ind: Socialt samlingspunkt – mød nye venner/mennesker. Læring og udvikling. Gøre noget for lokalsamfundet. Give noget tilbage til sporten. …og meget andet.

11 Markedsføring af Klub Frivillig: Åbning af Klub Frivillig i stor stil: Inviterede alle vi kendte. Massere af omtale i medier. 15 nye medlemmer på dagen.

12 Første store opgave: Byens traditionsbundene byfest blev vores. Behov for over 100 vagter. Behov for folk der tog ansvar i deres udvalg. Behov for samarbejde med lokalråd, andre foreninger og virksomheder i byen. Behov for hele byens opbakning.

13 Første store opgave: Hvordan greb vi det an med de frivillige: Vi indkaldte alle i Klub Frivillig. Vi inddrog dem i alle tænkelige beslutninger. De fik lov at forme vagterne, opgaverne og indholdet. Under ugen blev de hørt. Efter ugen lavede de evalueringen.

14 Udbytte:

15 Vi har i år tjent 100.000 kr. på arrangementer. Vi har brugt 12.500 på Klub frivillig Mere end 100 frivillige har hjulpet i 2013. Mindre arbejde til vores soldater…

16 Årets forening DGI Nordsjælland 2013

17 Klub Frivillig: Hvad var vigtigt for succes: Gøre det administrativt nemmere. Gøre det overskueligt. Ingen binder sig til noget. At folk gør det af lyst. At vi havde styr på klubbens strategi. At vi tilbyder de rette udviklings værktøjer og guider de frivillige.

18 Opskriften på flere frivillige? Den har jeg ikke, men: Spørg alle for alle kan bruges. Gør det nemt/overskueligt. Gør overskud/udbytte synligt. Ros - giv konstruktiv feedback. Spørg igen… Konceptet Klub Frivillig er til fri afbenyttelse

19 God kamp. Resultat er det hele værd!!

20 Spørgsmål? Dem tager vi, når i kommer rundt, samt lidt opgaver.

21 1. gruppeopgave: Hvordan kan konceptet ”Klub Frivillig” hjælpe i din forening? Hvilken sten kan der være på vejen ved implementering?

22 2. gruppeopgave: Hvordan kan DGI hjælpe din forening med sådanne eller lignende koncepter? Har i andre ideer til hvordan man kan skaffe flere frivillige?


Download ppt "FLERE FRIVILLIGE BADMINTON IS Skævinge fodbolds 5 step til flere frivillige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google