Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dialogforum Vil du være med til at præge Psykiatrisk Center Amager – så meld dig ind i centerets Dialogforum. Du er også velkommen at dele dine input.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dialogforum Vil du være med til at præge Psykiatrisk Center Amager – så meld dig ind i centerets Dialogforum. Du er også velkommen at dele dine input."— Præsentationens transcript:

1 Dialogforum Vil du være med til at præge Psykiatrisk Center Amager – så meld dig ind i centerets Dialogforum. Du er også velkommen at dele dine input og ideer med os! Hvad er Dialogforum? Dialogforum består af patienter, pårørende og repræsentanter fra patient- og pårørendeforeninger fx Bedre Psykiatri, SIND, LAP m. fl., samt medarbejdere og repræsentanter fra PC Amagers centerledelse Formålet med Dialogforum er, at centrets patienter, pårørende, medarbejdere og ledere er i dialog – dels for at udveksle information om forholdene på centret, dels for at få viden om patienters og pårørendes oplevelser af at være på centret, så vi i et samarbejde forbedrer behandlingen og forholdene på centret. Hvornår og hvor mødes Dialogforum? Der er 4 møder om året a 1½ times varighed - 1 i hvert kvartal. Møderne finder sted på Digevej. Kontakt Dialogforum Du er meget velkommen til at melde dig ind i Dialogforum – det gør du ved at ved at skrive til Du er også velkommen til skrive til Dialogforum med emner eller ideer, som du gerne vil have, at forummet drøfter. På Psykiatrisk Centers Amagers hjemmeside kan du læse mere om Dialogforum og se referater fra møderne.


Download ppt "Dialogforum Vil du være med til at præge Psykiatrisk Center Amager – så meld dig ind i centerets Dialogforum. Du er også velkommen at dele dine input."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google